Alla inlägg under februari 2012

Av Sara Pedersen - 19 februari 2012 16:18

jag har ju inte varit så pigg idag om man säger så. har inte klarat av att äta fören för kanske en timme sen eller något sådant   och det gjorde ju inte dagen bättre att det knabbt gått att spela eordfued på hela dagen. Facebook har inte heller fungerat. det funkade under några minuter under dagen men sen har internet inte alls varit sammarbetsvilligt och har legat nere i flera timmar  

Har de haft lite problem med internet idag? ja, det har dom  

ursh, trött... blir nog att sova relitivt tidigt idag. tio, elva kanske      

Av Sara Pedersen - 19 februari 2012 13:00

Jag har lite som ett mål att jag ska se så många äldre musikaler som jag kan och alla klassiker som visas på tv ( lite udda men jag vill se dem ) Eftersom jag anser att de bästa filmerna är producerade innan 90-talet, jag menar, de tidiga Indiana Jones filmerna, Tillbaka Till framtiden, Snuten I Hollywood... behöver jag säga mer?

och musikaler som jag då sett ( orginalifilmerna ) är Trollkarlen Från Oz, Sound Of Music, Hairspray och nu West Side Story. Har säker sett fler men jag kommer inte på några för tillfället och nu har siktat in mig på Singin' in the Rain som nästa filmupplevelse, vill väldigt gärna se den   det är väl kanske lite konstigt att man vill se på äldre filmer men jag själv tycker att det är lite charmigt, det är ju inte många som vill det liksom   west side story är ifrån 1960.


West Side story handlar i alla fall om 2 rivaliserande gäng som båda vill ha kontroll över kvarteret. Det ena gänget ( Sharks ) är puertoricaner och det andra ( Jets ) är amerikanska tonårspojkar. Och filmen handlar då om Tony ( som inte vill vara med i Jets längre men ändå brys sig extremt mycket om dem ) och Maria ( som är Bernados, ledare för sharks, syster ). Tony och Maria blir oåterkallerligt förälskade i varandra efter att de träffats på en dans men är deras kärlek dödsdömt redan ifrån början på grund av gängens rivalitet?


West side story var mycket sorgligare än vad jag trodde och det slutade inte alls som jag hade föreställt mig    men det var en otroligt vacker film med ett viktigt budskap. till er som också gillar gamla filmer och musikaler, ge west side story en chans   

   


Av Sara Pedersen - 19 februari 2012 12:00

Ritade de här på min arm igår så man skulle få se dem bredvid varandra   har redigerat bilden lite så att man skulle se motiven bättre. Vilken tycker ni är finast?

Och jag kan ju säga att det inte är lätt att rita på sin egen arm med bläckpenna när man inte kan sudda   hoppas att ni gillar någon av dem    

   

Av Sara Pedersen - 19 februari 2012 11:00

Visste ni att man egentligen inte ska tvätta sina jeans på ett halvår?!

det är för att de får bäst passform då men hur äckligt är det inte att inte tvätta sina byxor på ett halvår?  

Nä, ursh!!! 

Det är ju vidrigt   bara tanken att inte tvätta ett par byxor på ett halvår ger en ju rysningar   Ni måste ju hålla med mig om detta. Man kan inte gå 6 månader utan att tvätta byxorna   

Jag gör ju uppenbarligen inte som man ska då eftersom jag inte kan gå längre i ett par byxor än max 4 dagar.

   


Av Sara Pedersen - 19 februari 2012 09:05

Jag har bara ett ord för gårdagens melodifestival; pinsamt...

jag har haft för höga förväntningar på melodifestivalen i år, det som är bäst enligt mig det är programledarna. De kan ju driva  lita med sig själva och det är en extremt bra egenskap   

Youngbloods bidrag förstod jag mig inte på över huvudtaget, vad var budskapet i låten?

Marias låt gillade jag inte av någon anledning jag inte riktigt vet.

Mattias låt måste jag säga var en av de bästa låtarna den kvällen ( och jag lyssnar inte på EMD och sådan musik )

Love generation hade ju de hemskaste scenkläderna igår kan man ju säga.. jag menar, vad var meningen med att bara ha tyg på ett ben   nä, kläderna tilltalade ju inte mig.

Den här Carolina hade jag aldrig hört talas om fören igår men henes låt var lite platt tyckte jag ( och för er som också ser på Once upon a time på torsdagar, visst var hon sjukt lik henne som spelar snövit?! )

Andreas foljde sitt vanliga mönster och tog en trallvänlig låt med ytterst lätt melodi... Andreas, lär dig att ta risker säger jag bara, för du har fastnat i din Safe zoone och det har vi alla ledsnat på..

Molly Sandéns låt why am I crying var helt klart det bästa bidraget igår och det mest känslosamma det kvällen, det var bara så himla synd att man inte alltid hörde vad hon sjöng.. 

Och så har vi det sämsta bidraget för kvällen..... Björn Ranelid... han pratade för det första hela texten och när han väl skulle sjunga med sångerskan som sjöng i refrängen så sjöng han jättefalsk   och det bidraget blev skickat till final?! ursäkta men vad är det för fel på sveriges musiksmak? det där var ju inte musik!!!! 

hoppas det blir bättre nästa lörsdag och att inte Ranelid kommer representera sverige i Eurovision   för då vet jag inte vad   



Av Sara Pedersen - 19 februari 2012 06:49

  varför lyssnar inte folk på mig? som jag har skrivit förut så har min bror blivit sjuk då han ligger och spyr hela tiden. Det började då på natten till fredagen. han var då hemma den dagen och spydde han en gång påkvällen eftersom han drack apelsinjuice... det ska man inte göra. när magen är i obalans ska man hålla sig undan från mjölkprodukter, kryddig man och annat som kan vara starkt för magen.

vi hade då tänkt göra tacos till helgen innan han blev dålig men då sa jag ¨kan vi inte göra klyftpotatis och kyckling istället så att Tobbe kan kunna klara av att äta utan att spy¨ men såklart lyssnade inte pappa på mig så vi gjorde en mix, klyftpotatis och tacogratäng...... vilket då resulterade i att tobbe då åt av tacogratängen och han har spytt sen 2 inatt...... och eftersom jag har mitt rum ovanför hans så hör jag allt..... det är inte så mysigt..   varför lyssnade du inte bara på mig?!   

Än har jag inte spytt, men man vet aldrig dagen har ju bara börjat...

Nu har man lagt sig ute vid tv:n så man kan få lyssna på något annat...

Pokémon börjar nu så man får väl se på det  

Och ja, jag kan faktiskt se på pokémon, har sett det sen jag var liten och det finns väldigt många minnen i den här serien. plus att de flesta pokémon är väldigt gulliga     

   

Av Sara Pedersen - 18 februari 2012 16:00

Har tjuvlyssnat lite på bidragen till kvällens deltävlling i melodifestivalen och jag har bara en kommentar; Allting låter likadant!! det var som att höra samma låt om och om och om igen 8 gånger   fast det spelar väl egentligen ingen roll vad man tycker för att de som går vidare ikväll går vidare på namnet, som till exempel Andreas jonson.

Fast det är onödigt att hänga upp sig på sådant här för man kommer ändå sitta och titta på melodifestivalen ikväll     

Nu börjar det nog bli dags att äta annars kommer jag inte äta förens ikväll och det kommer bara leda till att man får jätteont i magen.... det får jag ju om jag äter jämt ändå men man kan inte sluta äta bara för att man får ont i magen. Fast om man hade klarat sig utan att äta hade jag nog inte ätit för man väljer ju liksom inte smärta... funderar på om man borde kolla upp det för allting kan ju inte stämma om det känns som att någon huggit en kniv i magen på en så fort man äter.....  

   

Av Sara Pedersen - 18 februari 2012 14:16

Åh, jag har en sådan jävla tatueringsnojja så det är inte sant!!! jag har inte ändrat mig utran nu vill jag tatuera mig mer än någonsin   är så sjukt peppad!!! dock så återstår det ett helt år innan jag och Sandra sticker till Ludvika och skaffar tatueringer.

Funderar på om jag ska skaffa 2 stycken på en gång eftersom jag tänker tatuera mig i svanken och då kommer ju jag inte kunna se den, så jag funderar på om jag ska göra en till på en gång som även jag kan se   på vristen kanske? fast den egentliga frågan då är ju; vad ska man tatuera då? för jag tror att det blir lite mycket om man han not-motiv då också   funderar på sådana där slingerväxter som på halsen på ibanezgitarren som jag la upp för ett X antal inlägg sen eller något som liknar det i allafall  

vill tatuera mig nu.... jag vet att jag låter ivrig men jag har alltid älskat tatueringar och bestämde mig otroligt tidigt för att jag skulle tatuera mig och nu när det börjar närma sig leder mina tankegångar ofta till tatueringämnet   men tatueringen får inte vara för stor för då ser det bara hemskt och extremt osmakligt ut, men något litet i alla fall   skulle också kunna tänka mig att ha en likadan tatuering som Rihanna har i nacken, fast på vristen då då, det skulle också bli snyggt.

jag vill tatuera mig nu.... jagvilljagvilljagvill!!!!!!!!!

ursh vad jag låter gnällig  

Har ni några andra förslag? för det finns ju så extremt mycket att välja på.     

Ovido - Quiz & Flashcards