Alla inlägg under mars 2012

Av Sara Pedersen - 25 mars 2012 11:51

Igår blev jag tillslut av med lite grejer som jag rensat bort och det känns så bra   6 kassar med kläder blev 4 kassar med kläder och så blev jag aven av med en drös örhängen och andra kläder som legat och skräpat ett tag.  Jag och Saga tog allvarligt upp hela hallen när vi bredde ut oss.

 

Kläderna som hamnade i Cellbeslådan är kläder som hon ville ha igår och den slutade som väldigt överfull om man säger så. jag har ganska mycket kläder men nu har jag kommit ner till en lagon mängd   så med andra ord kan jag börja fylla på garderoben igen    men jag blev faktiskt väldigt glad över att få lite nya kläder, hon sa : ¨det är bra med äldre kusiner som har snygga kläder för då slipper man köpa egna¨ Och då blev jag väldigt glad  

Jag själv har en del kläder som jag fått av andra, jag har inget emot secondhand kläder men det gåt ju såklart till en viss gräns, men tröjor och byxor är inga problem.

Vad tycker ni om secondhand-kläder?  

Vi gick igenom kläder ifrån 2 garderobsrensningar och det tog sin lilla tid   vi ska skjutsa över kläderna till dem idag och så ska vi skjutsa ut deras bil eftersom att de gick hem igår. vi följde dem faktiskt en bit, så vid midnatt så följde vi dem halvvägs hem och jag kan ju säga det; visst att det är varmt och skönt på dagarna men på kvällen är det inte riktigt lika skönt, det är kyligare då     

Märkte även igår att jag fått grymt dålig kondis igen... och det suger!! jag och brorsan tävlade ett tag och man kände ju att eftre man sprungit så gjorde det ju i princip ont i hela bröstkorgen, plus att mikn bror har blivit äckligt snabb!!

jag kommer ihåg när jag var  snabbare än honom.. det var nog samma period som jag också var längre än honom men det är jag inte längre. så han är både längre och snabbare än mig nu   längden kan jag inte göra så mycket åt men att bli snabbare och uthålligare kan man fixa,  så jag får helt enkelt träna lite oftare  

Vi slänger väl in dagens outfit innan man tar frukost också: Rosa linne, svarta mjukisbyxor, en vit kofta och uppsatt hår  

Det var allt för nu.

See ya guys      


Av Sara Pedersen - 25 mars 2012 11:43

Har noll koll för tillfället känner jag, jag hade ingen aning om att man skulle ställa om klockorna inatt. Så det var ju såklart lite konstigt när jag kollade på klockan och sen på mobilen och upptäcker att mobilens klocka är en timme mer  

jaja, man kan ju inte ha koll på allt  

    

Av Sara Pedersen - 24 mars 2012 15:25

Jag fick inte följa med till avesta..   jag vet ju varför jag inte fick följa med men jag ville så gärna...

Så för att få bort känslorna som blossade upp då så tog man en springtur, eller ja, det började med att jag skulle ut och gå men sen blev det att det blev en snabbare jogg istället när man svängt av vägen och gått upp på stadsberget istället. så det blev lite teränglöpning under dagen.

Passade på att ta en bild när jag kommit till spetsen av berget sen var det bara att vända om och ta alla möjliga småvägar innan man blev såpass trött att man vände hem.


Och en lite rolig sak som jag upptäkte medan jag var i skogen och sprang: om du lyckas få syn på EN hackspätt så spelar det ingen roll vart du tittar efter det för då ser du hackspättar överallt  

 När jag kom hem igen var det väldigt varm, och ändå hade jag sprunget i tights, linne och en vindjacka men då la man sig helt enkelt på altanen och lapade lite sol en stund. Det var skönt.

sen innan jag gick in tog jag en runda i huset och fick syn på de här och då blev jag väldigt glad  

och efter att jag tagit den där bilden så gick man in och åt lite för att sedan se på Howie do it.

nu ska jag dammmsuga lite innan min farbror och mina kusiner kommer. De ska vara här till ikväll och då ska vi göra kebab och pommes frittes   det kommer att bli gott.


tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på mig själv ( för en gångs skull ) jag är ju lite dålig på det..

 

Det var allt för tillfället.

see ya    

    

    

   

Av Sara Pedersen - 24 mars 2012 10:46

Jag känner mig lite frustrerad för tillfället och det är av flera anledningar men jag tänker inte skriva allt här eftersom att jag inte vill att hela mitt liv ska finnas på nätet. Men några kan jag skriva upp. Nu tar v till den vanliga och extremt utjatade ¨det är mycket i skolan just nu¨ men det är sant. måste förbereda mig inför redovisningen av nationella proven proven nästa vecka och jag är lite sur över att vi fått så kort om tid eftersom att jagg har fått höraatt vissa klasser fått reda på det för flera veckor sedan   

En annan sak är att jag är lite frustrarad över en sak som jag tror att flera också känner.  Men själva situationen när man känner sig vuxen men blir behandlad som ett barn.

Jag vet att jag låter sjukt löjligt och barnslig nu men jag ( som säkert många andra ) känner mig äldre än vad jag är och jag tycker inte om att bli behandlad som ett barn när jag inte känner mig som ett barn. jag anser att jag är gammal och famför allt mogen nog att ta egna beslut och att ta ansvar för mina gärningar. och att vissa kanske inte inser det..... 17 är en värdelös ålder, enligt mig.. man är inte längre 16 då många anser att man fortfarande är för ung för att ta hand om sig själv och inte heller är man 18 då samma personer anser att man är gammal nog för att i princip klara sig själv och ta egna beslut.....

Nu ska jag se till att få i mig lite frukost och så får vi se om jag får följa med till avesta idag. Och varför jag ska dit vill jag inte skriva här, för som sagt så vill jag inte skriva om allting på bloggen.

skriver mer senare idag.

see ya guys      

Av Sara Pedersen - 23 mars 2012 11:46

Längsta dagen på hela veckan är fredagar. Sitter här och väntar på att gehörs och musikläran ska börja. sen bär det av emot idrotten. våra fredagar är extremt tråkiga och nu börjar man känna sig lite tung i huvudet. och antingen så är det biverkningar från sprutan igår eller så är det bara vanlig huvudvärk so ibland brukar poppa upp på eftermiddagen, men nu vill man bara åka hem och lägga sig.

Av Sara Pedersen - 23 mars 2012 07:37

Alltså, en sak som jag verkligen börjar störa mig på vad gäller bloggning är alla som lägger ut sådana extermt desperata inlägg..... och allt bara för att få läsare och bättre statestik!

jag bloggar nästan inte alls för jag har helt enkelt börjat att skita i vilken statestik jag får för jag tänker inte ha en blogg då jag i princip lägger ut mig för att få läsare.

jag har läst flera bloggar då det helt plötsligt kommit upp en bild på den bloggaren i bara handduk i en utmanande ställning och jag har sett flera headrar där det står: Nakenbilder, kolla in min blogg och se och säg vad du tycker.

och då tänker jag bara: ursäkta, men hur låg självkänsla har du egentligen som känner att du måste lägga ut sådant för att få läsare? är du så jävla desperat?

 Vad tycker ni om det här? håller ni med mig om att det bara är extremt desperat av bloggare som i princip lägger ut sig själva på nätet bara för att få fler läsare?

och överallt kan man hitta sex och porr-bloggar och jag tycker att det är riktigt deperat...

skaffa er läsare på ett anständigt sätt för fan!!!!!!!

Jag anser att folk som håller på med det här är riktigt desperata attention whores.

 

Av Sara Pedersen - 23 mars 2012 06:58

Hur kan man vara så trött när man sovit hela natten?

har någon av er ett svar på det?

jag har en teori attt det kan vara så att man blir tröttare för att man får mer djupsömn och har då svårare att kvickna till på morgonen   men det är som sagt bara en teori.

Igår kändes det bra att lägga sig eftersom att man var lite utmattad efter att jag tränat lite så nu har man lite träningsverk efter träningen och den intensiva fotbollen på idrotten igår. 

Vi hade sagt att vi ville börja med uteidrott så då hade vi ute igår och så spelade vi fotboll och sen lite brännboll som avslutning så det blev att springa lite då också   idag på idrotten ska vi vara inne för då börjar nästa omgång med indiduella val och då ska jag spela volleyboll   

idag är det i allafall fredag igen men våra fredagar är inte såvärst roliga, vi har så många lektioner så våra fredagar känns som 2 dagar   det går ju inte att göra så mycket åt men idag kommer det kännas extra bra när vi får gå hem för vi har studiedag på måndag  


 Jag hade tänkt skicka ett mail till syon på gymnasiet idagoch säga att jag vill ändra mina val inför nästa år för varje gång som jag gått upp dit så har hon inte varit där och nu när jag skulle skriva till henne ( på skolmailen ) så kommer det upp en ruta som säger att jaginte kan skicka något meddelande efetrsom detskulle överskrida mitt utrymme på servern... jaha, tankerman då men då raderar jag väl några mail då så att jagkan skicka iväg ett meddelande då. då raderar man 15 mail som bara ligger och skräpar och sen trycker man på ¨skapa medddelande¨ och samma ruta dyker upp igen om att jag inte kan skapa ett meddelande eftersom det skulle överskrida utrymmet... WTF?!?!?! jag hade ju precis tagit bort en massa mail så varför kan jag då inte skicka iväg ETT?!?!?!

sen kommer det upp en ruta om internt serverfel och man bara tänker: Men vad fan, varför kan det inte bara fungera.....

ibland har man helt enkelt inget flyt alls känner jag   

    

Av Sara Pedersen - 22 mars 2012 06:42

En sak som är dålig; jag är väldig trött just nu efte ratt jag haft problem med att somna igår.

En bra sak: vädret igår var helt underbart.

En dålig sak: jag ska vaccinera mig idag och jag är überbervös eftersom jag inte är särkilt bekväm med sprutor.

En bra sak: föreställningen igår var asgrym!!!!!   

( det kommer en varning nu, detta kan bli långt )


Gårdagen var den roligaste sen körhelgen, jag skrattade så otroligt mycket   flummhumöret började efter skolan när jag, Sandra och Julia gick och käkade efter skolan, detvar från början tänkt att vi skulle äta pizza men eftersom att vi är lite trötta på pizza sen förra veckan så blev det hamburgare istället. visst McDonalds är verkligen inte det godaste man kan äta när man är ute men det är helt okej faktiskt, plus att de har inrett McDonalds så himla fint här i stan. Och så kan man ju sitta där väldigt länge fastän man ätit upp. vi slutade alltså skolan halv 4 och skulle samlas runt kvart i 6 så vi hade över två timmar på oss att äta och helt enkelt döda tid. och efter att vi ätit så tänkte vi slå på flummsidan så vi klättrade upp och lekte i mcdonalsd-rutshkanan  

       


Ja, det var bilderna som jag tog igår från lekplasten, det blev några stycken och om ni ville veta så har jag ett brännmärke på handleden som jag fick när jag åkte i rutshkanan   men jag kan ju säga att vi hade väldigt, väldigt, väldigt roligt   sen när vi gått tillbaka till Estet, som är våran lilla egena byggnad som ser ut såhär.

Och när majoriteten av klassen var där så nådde vi en ny nivå av flumm då alla satt och började sjunga riktigt överdrivet på introt till Trazan och Banarne     vi sjöng också på Olyckan och då kan ni ju tänka er hur mycket vi skrattade  

sen när vi väl kom iväg så åkte jag,Sandra Julia och Elias i samma bil med en av våra lärare och då blev det mer skratt och lite medsjungning till låtarna som spelades på rockklassiker.

och det var ju så otroligt varmt och fint ute igår så man kunde ju helt utan problen gå uatn jacka. inte ens när solen gått ner så blev det riktigt kallt   

när vi väl kom in så fick vi våra biljetter och så fick vi stå där och vänta tills de öppnade in till själva teatern.

 

Föreställningen vi såg hette Undermän och de var så otroligt bra   de spelade musik, lyfte 32-kilosvikter som om det inte vore någontig, de snurrade i stora ringar, jonglerade med hur många jongleringskäglor som helst och de gjorde akrobatik-trick så man blev helt mållös   och så var det lite komiska inslag också. Jag har aldrigt skrattat så mycket någonsin när de försökt stämma en minigitarr, det var ju en del av showen det skulle ju vara så och det var väldigt roligt, men det var mindre roligt när, efter att han inte lyckats stämma den, släppte en av 32-kilor vikterna på den   

här kommer några bilder från igår

                               Det här var en riktigt kul grej och jag hoppas att vi kan göra fler sådana här saker med klassen  

 Det var allt för nu  

see ya    

           

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards