Alla inlägg under augusti 2012

Av Sara Pedersen - 25 augusti 2012 13:53

Någonting gick nyss fel när jag skulle ladda upp mitt videoinlägg... bara halva videon blev uppladdad... så jag gör ett nyss försök om en stund då hela videon blivit uppladdad.. ha tålamod med mig..

Av Sara Pedersen - 24 augusti 2012 20:29

Och den har varit grym.
Har varit ut till krylbo och sjungit på tågstationen där för tågen och dess passagerare.
Varit en tripp in till Avesta och suttit på ett fick och umgåtts med tre asgrymma brudar och pratat, skrattat och köpt salva på apoteket efter ett getingstick..
Det har varit jättekul.
Sen sjöng vi lite mer på tågstationen och sen gick några och åt.. Jag fick inte mina pengar som jag lånat ut som jag skulle få idag så jag hade ju inga pengar.. Kul..
Sen satt vi inne på själva stationen och började sjunga några låtar. Det är otroligt bra akustik där. Och om jag har tur, kanske jag kan få ett solo i år.
Det kändes så bra att få sjunga med tjejerna igen, längtar tills kören börjar på onsdag igen.
Sen väntade en rolig tripp hem och där väntade lite mat. Och när jag satt och åt så spelar Tobbe sönder en propp så att strömmen försvann från hans rum så pappa fick byta en propp.
Nu ska starten på helgen fortsätta men lite film.
Jag och pappa ska se på The Quiet.
Här får ni en bild som jag tog imorse. Ni får överleva mina smilgropar.

Av Sara Pedersen - 24 augusti 2012 07:46

Hade en humörsvacka igår och det var inte kul alls... jag kunde inte få gå en dag och bara vara glad   

Men nog om det, jag har ett tips till er. Om ni har sovmorgon... lägg er inte vid nio kvällen innan för du vaknar halv 6 och är klarvaken.

   Sitter nu och lyssnar och försöker ladda ner gamla ljudfiler från min fc till datorn men den andra delen verkar inte vilja fungera... jag  sitter även med en filt då det bara är 10 grader ute... KALLT!!!!

Och där slutade fc att fungera.. great... hur ska jag nu lyssna på filerna när dropboxen inte ville spela filerna för mig... Jaja, det får väl gå ändå, jag har lyssnat på spåren lite igår och jag kan ju exentligen låtarna sen förut, jag var bara osäker på en nedgång som jag var tvungen att kolla upp   

Jag har kanske inte har berättat vad jag ska göra idag?

Jag ska iallafall ut till Krylbo idag och vara med i en konsert   åker dit ca halv tre och den slutar runt halv sju och jag tror att det kommer att bli bra.

Annat som rör dagen är väl att jag inte har dans idag heller.. och ingen svenska heller så tekniskt sett slutar jag tolv.. men blir kvar i skolan till halv tre.. så blir vi hämtade åk åker emot Krylbo och ska sjunga lite   

Funderar på om man ska ta lite frukost...  

Av Sara Pedersen - 23 augusti 2012 17:42

Fy.... datorn kopplade ifrån internet precis när jag skrivit klart.... Helvete vad sur jag blev!!!!!!

Andas, andas, andas..... ska skriva det här sen ska jag äta och göra spanska-läxan.

Få se lite annat från idag....

Vi fick lära oss att använda photoshop idag. Det kan vara bra att kunna i framtiden och vi ska tydligen använda det programmet på historian och ett projektarbete som vi ska börja med nu som ska vara om ungdomskulturer   vet inte vad jag ska läsa om eller hur jag ska göra det men det blir väl att följa musikstilar genom 1900-talet --> 2000- talet men jag stannar nog innan det för under 1990 var det bara skräpmusik   Jag har alldeles nyss laddat ner photofiltre och det är nästan som photoshop.

 Sen var det lunch, håltimme och sen engelska då vi läser om ledarskap och läser då om slaget vid Normandie... har jag skrivit det förut? äh, sak samma. Jag ska ta tag i engelskan också, känner verkligen att jag fått tillbaka drivkraften vad gäller skolarbetet och villl verkligen göra bra ifrån mig igen   

   Sen var det dags för första danslektionen men dock ingen dans... det blev 20 minuters information och sen fick vi gå.. då blev jag lite besviken för jag var verkligen pepp på att dansa.

   Men det gjorde inte så mycket, jag var så löjligt glad när jag gick hem så det nästan var läskigt. Lyssnade väldigt högt på U2 och verkliger storlog hela vägen hem och det är en skön känska att vara glad. 

Tog kort på den här fina saken när jag gick hem och ja, den är redigerad men  ett program som jag har i telefonen så att de ska bla omvandlade i ett mindre format, fint va?   


   

Av Sara Pedersen - 23 augusti 2012 16:29

Hade världens underbaraste morgon idag. En perfekt start på dagen   

Sov lite längre då jag började lite senare och kände mig för första gången utvilad på över en vecka, lyssnade på rix morgon zoo och skrattade åt dem, hade en trevlig promenad till skolan och trots att det fortfarande regnade och vattnet gjorde mitt hår vågigt så var det skönt ute (( om man hade jacka på sig för det var bara 14 grader ute )) och sen när man kom till spanskan fick vi frukost   

Vi fick fikabröd med nutella, kaffe och te och det var otroligt mysigt. Heka spanskagruppen satt tillsammans och åt frukost och pratade. Vi hade lite repition då vi fick skriva meningar och ord, yrken, beskrivningar och svara på frågon på spanska då och så gick vi egenom en planering om vad vi ska göra under läsåret och det var en bra planering tyckte jag. Sen så pratade vi lite om resan till Barcelona och jag är så taggad över den. ska verkligen ta tag i spanskan iår, jag var ju lite slapp med den förra året men nu när vi nästan läst av alla kurser så tänker jag prioritera spanskan mer    


  

Av Sara Pedersen - 22 augusti 2012 18:20

   Vi slutade ju tidigt idag, halv tre, sen nä våra privata lektioner kommer igång så kommer jag att spela piano så då komme jag att sluta halv fyra. Jag satt kvar i skolan till halv fyra idag ändå och höll Sandra och Frida sällskap tills de skulle bli upphämtade.

   Sen skulle jag gå hem och det började regna ... och det var inte lite regn heller  provade att gå några meter men insåd direkt att det inte skulle fungera så jag gick tillbaka till ingången vid skolan och ringde efter mamma.. hon svarade inte så jag fick gå iallafall....

   Efter 25 meter var byxorna genomblöta... efter 50 så rann det vatten ut håret och efter 100 meter var linnet och koftan genomblöta så det rann ur kläderna och jag kunde känna hur vattnet rann innanför kläderna och över magen.. Det är inte en mysig känsla!!!! 

Gatorna var dränkta i vatten, stuprännor svämmade över och det forsade ur stuprören. skorna fylldes med vatten och mascraran rann nerför ansiktet. Jag sprang till närmaste portingång för att lägga ner telefonen och hörluranrna som låg i fickorna ner i väskan för att de inte skulle bli skadade.

   Det var kallt, blött  och kallt och sen från ingenstans kommer det en enorm blixt som nästan gör mig blind och det smäller till ovanför mitt huvud när åskan kom. Det åskade så att marken vibrerade   

Jag blev jätterädd och sprang hem till mormor...

Hon sa åt mig direkt att ta av mig de blöta kläderna och så fick jag torra kläder, sen åkte jag hem med pappa.

Kom hem och kunde allvarligt vrida ur varenda plagg   

Nu hänger de på tork; koftan över en stol, linnet over en pläkt och byxorna över ett litet bord. Resten hamnade på tvätt.

Sen satte jag mig och åt makaroner.. intressant va?   

Nu tänkte jag gå över till Jonte en stund   

Här får ni en bild som är tagen bara några munuter innan jag blev en dränkt råtta...

 

Av Sara Pedersen - 22 augusti 2012 10:53

Ja, hittills har detta hänt idag. Jag försov mig lite när jag dumt nog stängde av alarmet efter det gått igång halv sju morse och sov till tio över sju..fick då lite panik så jag slängde mig in i duschen och tog nog den snabbaste duschen i världshistorien. Tog sen fram lite kläder drog på mig dem och letade efter hårtorken. Sen klädde jag på mig, torkade håret och fixade mig. Sen kom jag på att jag inte hade ett block eller en penna så då fickjag leta efter ett block.. Sen en penna... Och sen kom jag ju på att jag inte har något lås så då fick jag bryta av en penna som jag kan sätta i dörren.
Sen väntade jag på Tobbe.. Det visade sig att han har sovmorgon idag.. Så då fick jag gå väldigt fort till skolan och kom 2 minuter innan lektionen skulle börja.. Och sen var lärarna sena.. Kul.
Men sen har vi haft ensemble och då fick jag sjunga så det var ju kul.
Nu har vi hål och Sandra ligger i mitt knä. Myyys.
Snart ska vi har första repet med skolkören.
Ni ska få Dagens Outfit också.
Aprikosfärgade byxor, svart linne och den gråa koftan från herravdelningen på H&M. Plattat hår med en liten fläta och vardagssmink.
Bilden tog jag när jag kom till skolan.

Av Sara Pedersen - 21 augusti 2012 16:11

Andas, andas, andas.... jag är så sjukt irriterad att jag snart blir arg... 

Det har varit en riktig upp och ner dag idag.. dagen började bra när man klev upp och ser att jag inte har en enda finne för tillfället ( tjejproblem ) och jag fick en väldigt kul komplemang när jag fick frågan om jag har lösnaglar, det är väldigt stort när det är mina egna naglar   sen gick det utför..

 Jag fick huvudvärk på musiken.. mindre kul.. och efter det så blev det ju en liten katastrof i mitt huvud då jag plötsligt inser att jag inte har kvar mina spanskaböcker då de har knippsat mitt lås då jag inte viste att vi skulle få nya skåp och blev då sjukt orolig att de skulle blivit slängda och att jag skulle bli skyldig skolan en massa pengar.. spanskaböckerna är nämligen inte billiga om man säger så så det skulle bli många hundra kronor där.. men som tur var så var de inte borta, de har blivit lämnade till läraren som har det ämnet.

Sen inser jag en grej som är väldigt, väldigt jobbig och det är att jag kommer få äta lunch ensam varenda tisdag hela läsåret..    och det är inte kul.. så blir det när man bara är tre från klassen som läser språk och man inte umgås med de som också läser.. och jag är ju en sådan person som hellre hoppar över lunchen och inte äter alls än att äta ensam för det är en av de västa sakerna som finns    så jag kommer att gå hela tisdagar utan att äta.. det kommer bli kul..    

Och sen skulle jag gå och göra lite ärenden efter skolan och stöter på problem där och när man kollar hur man ska fixa det så blir man bara irriterad eftersom att allt är så himla dumt...

Och sen är det en massa annat som jag .. känner mig frustrerad, arg och ledsen på samma gång..

Det blir att lägga sig tidigt ikväll..

Äckelvärld...

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards