Alla inlägg under augusti 2012

Av Sara Pedersen - 10 augusti 2012 12:37

   Har jag berätta om hur det blev med mina betyg?

   Iallafall, de skulle ha blivit utskickade under sommaren och vi skulle få dem någon vecka efter vi slutat, det är nu 10 dagar kvar tills vi börjar och jag har inte fått dem än... och det är ju väldigt konstigt så efter att ha skrivit till min lärare och fått rådet att kontakta expeditionen för att höra efter så började vi kolla efter nummer... så efter många om och men och kollande på hemsidor och i lokaldelen så hittade vi numret till expreditionen och frågade om betygen. De skickar ut dem igen nu. De måste ha kommit bort med posten, för vi har kollat posten nogrannt varenda dag för att se om betygen kommit men det enda jag fått är den nya kursplanen.

   Jag vet ju vad jag fått för betyg och sådant men det vore ju bra om man kunde få det på papper också   så de skulle skicka ut dem igen idag, så inom några dagar borde de ligga i brevlådan   





 A       B       C        D        E        F                                    

Av Sara Pedersen - 10 augusti 2012 01:26

Jaja, jag vet att jag inte bloggat idag, egentligen har jag det.. De är bara sparade som utkast på datorn för stort som jag satte mig för att skriva så blev jag avbruten.. Antingen skulle jag hjälpa till med något, vi skulle iväg någonstans eller så skulle vi äta..
Jag redigerar i inläggen imorgon så ni får se den jag skrev idag, det går inte att redigera inlägg över telefonen och jag känner inte för att starta igång datorn.
Har haft en trevlig kväll här hemma. Kom hem från fika hos min farbror då min kusin fyller tretton idag (( eller igår, den är ju över ett så det är en ny dag nu )). Alla mina kusiner och min bror växer upp.. Kan inte de fortsätta att vara små?..
Iallafall, maten var klar strax innan åtta och ikväll såg vi på American Pie Reunion. Såå underbart sjukt rolig film! Skrattade rakt ut flera gånger. Spelar ingen roll hur mycket de försöker, de där killarna kommer aldrig att växa upp helt. Rekommenderar den filmen starkt.
Sen har jag sett på Scrubs och How I Met Your Mother lägger och sen släckte jag övervåningen och gick in på mitt rum. Konstaterar snart att jag inte är trött, slår igång stereon och sätter mig och ägnar mig åt lite nightart.
Nu tänker jag faktiskt bryta min egen princip och faktiskt lägga upp bilder på mina naglar. Men de blev lite annorlunda inatt.
Först och främst så är de i tre färger, mörkblått, ljusgrön och rosa. Alla har halva nageln tänkt med silvrigt glitternagellack, de gröna naglarna har ett svart sträck och svarta prickar, de blå har vita sträck med vita prickar och de rosa har vita sträck med vita och svarta prickar.
Vad tycker ni?
Det var allt jag hade om nightart just nu. Få se om jag ska försöka sova lite..
Jag är inte trött än...

Av Sara Pedersen - 8 augusti 2012 22:27

Gäspar, huvudet snurrar och jag fick koncentrera mig väldigt mycket för att kunna logga in (( vilket jag annars kan göra utan att titta på tangentbordet )). 

Telefonen sitter i laddaren och går inte att starta än, såfort jag försöker så stänger den av, så jag låter den sitta i en stund så att den får en chans att ladda upp.

   Jag har nyss ätit lite och yrseln avtog lite vilket är skönt och nu ligger jag med datorn iknät och lyssnar på radion, funderar på om jag ska stänga av den och lyssna på regnet istället. Har nyss spenderat över två timmar bland garderoberna och gjort en totalrensning. Kom hem strax innan åtta, då var telefonen redan död så den hamnade på köksbordet medan man själv gick till garderoberna och kollade, alla håller på att rensa kläder så vi byter lite. Fick bland annat en coca-cola tshirt av pappa som jag kommer att sova i och några tjocktröjor av mamma som blir bra till vintern.

Men så kom jag ju på att om jag ska ha in nya kläder i min garderob så måste jag också rensa... och nog har jag rensat.

   2 hela, stora, svarta sopsäckar fyllda med kläder!!!! hur kan man ha så mycket kläder?

Jag har slängt strumbyxor, tunikor, strumpor, byxor, jeans, linnen, tshirts, långärmade tröjor, tjocktröjor, klänningar, bh:ar, jeansjackor, shorts, tights och kjolar och det känns sjukt bra   förstår inte jurman kan ha så mycket kläder, jag hittade faktiskt tre kjolar som jag inte använt sen jag var sådär sju år gammal och det bara knakade om resorerna, det är ju sjukt. så nu är jag två sopsäckar kläder fattigare och det känns väldigt bra, nu har man ju lite ordning och någolunda koll på vad man har.

Ett tag kände man sig som en Barbiedocka som har flera tusen klädesplagg och ytterliggare flera tusen tillbehör    

Jag är inte så förtjust i barbiedockor..

   

Nu är klockan fem i elva, nu måste telefonen laddat upp tillräckligt för att starta   

Av Sara Pedersen - 8 augusti 2012 18:50

Seriöst! Någon måste komma och få mig att sluta handla!
Göm mitt kort eller något... Jag är inte beroende eller något, jag är som vilken annan tjej som helst som tycker om kläder men det är bara det att pengarna ska användas till andra saker.. Men det känns nästan bättre att mamma köpte kläder för mer än vad jag gjorde... Och om man ändå ska se det från den "ljusa" sidan så har jag kläder till både båtresan, dagen i Tallinn och till skolstarten.
Köpte ett par svarta jeans, en svart midjekjol, en mörkrosa tröja, en röd bandana och en rödbrun virkad väska.
Nu får jag inte handla något mer innan stockholmsresan för annars kan man ju inte handla alls. Och jag måste också lägga undan 400 till peircingen och eventuella kostnader för tågbiljetten.
Tänkte att ni skulle få dagens outfit;
Svarta haremsbyxor, vitt linne med strass och pappas jeansskjorta som jag fick. På bilden finns också väskan som jag köpte.
Nu är vi påväg ut till Vbyn.
Kommer bli så skönt att lägga sig i sängen när jag kommer hem och bara få gosa ner sig bland mina täcken och kuddar.

Av Sara Pedersen - 8 augusti 2012 14:54

Vi har nyss lämnat Leksand bakom oss och nu har vi hela skuffen full med knäckebröd. Vi måste bränna lite bensin. Pappa lämnar ju in den här bilen och får den nya imorgon. Och han ville inte riktigt lämna in bilen med full tänk.
Alla är tokmätta efter att ha ätit sallad vid rastplatsen med den stora vikingabåten strax bortanför fabriken.
Om ni ska köpa knäckebröd så rekommenderar jag att ni åker till fabriken i Leksand. Vi köper en årsförbrukning med bröd där och det är väldigt smart tycker jag.
Om ni gillar dalahästar så kan ni också åka dit istället för till nusnäs för det finns hur mycket dalahästar och saker med motiv av dalahästar i deras presentbutik.
Jag skojar inte, det finns vanliga dalahästar och allt möjligt skrot. T-shirts, servetthållare, osthyvlar, förkläden, gosedjur, nyckelringar, grytlappar, mössor, magneter, kapsylöppnare och till och med godis!
Usch... Det smakar säkert lika sliskigt äckligt som billiga choklad jultomtar... Nej, jag köpte iallafall inte det godiset.
Jag köpte dock chokladdoppat tunnbröd med pepparkaksmak.. Det var inte gott. Köpte det förra året fast då var det mint och apelsinchoklad. Apelsin var helt klart godast och den hade de inte i år. Det var synd..
Nu är vi påväg till Borlänge.
Här får ni se hur "dalachokladen" ser ut.

Av Sara Pedersen - 7 augusti 2012 20:28

Ligger nu i sängen och är lite småkulen och trött, har nyss kommit hem, tvättat bort myggmedel och bara njutit av tystnaden.

Inte var det någon bra fiske tur den här gången inte   men det gör inte så mycket. Det var bara kul att komma iväg tycker jag.

Det var jag, pappa, görgen och busgrabben Malvin som var ute och fiskade, eller de tre försnämnda iallafall, Malvin ville hellre kasta sten i vattnet, gå ner till knäna i sjön och ¨tvätta¨ sin keps, strumpor och skor.. är han inte för söt?   själv höll jag mig på bryggan. Jag hade också keps (( det hade vi alla 4 )) och så hade jag gröna armébyxor, min gråa polotröja och en blå vindjacka. såg ju ut som en riktig proffsfiskare, eller?   

Vi var ute vid den där sjön i över fyra timmar och fiskade. Vi fiskade med kastspön men det slutade med att vi mest kastmetade och det enda vi fick var en mört på kanske max 7 cm så det var ju bara att kasta i den, plus att mört inte är ätfisk.. det är i princip bara ben.

Men helt seriöst. vi stog på bryggan i över fyra timmar och det nappade inte en enda gång, antingen så tyckte fisken att det var äcklig mask eller så var det väldigt utfiskat. 

Nä som sagt. Bättre fiskelycka nästa gång   

          Nu tänker jag vila ögonen en stund men jag får inte somna, jag måsta ta tag i mina sovrutiner, har bara två veckor på mig att vänja mig med att gå upp tidigt. Jag menar, bara att gå upp kl 9 idag var jobbigt, hur ska det då bli när jag ska upp halv 7 igen när skolan börjar.. usch, vilken hemsk tanke..     


Av Sara Pedersen - 7 augusti 2012 12:29

Okej, såhär har min dag varit hittills. Alarmet gick igång vid nio, jag vaknar till och sätter mig spikrakt upp i sängen. Det är svinkallt på rummet och har lite huvudvärk. Vill inget annat än att somna om men jag vet att jag måste upp.... Så jag gick upp och klädde på mig sådant innan jag lade mig på sängen ingen och lyssnade på musik och väntade på att telefonen skulle pipa till.
Sen blev det frukost och efter det lämnade jag huset.
Är nu hemma hos Darling och hjälper henne att packa inför cheercamp. Min lilla söta cheerleader ska iväg på läger.kommer sakna henne. Har även pratat lite med jonte men vi kunde inte hitta på något eftersom jag är hemma hos Nico och sen i eftermiddag har jag lite planer.
Kan ni gissa vad jag ska hitta på?
Jag ska åka och fiska idag. Tror att det kommer bli jättekul.
Jag kommer såklart lägga upp bilder på hur jag ser ut och vad som händer.
Nu ska jag återgå till att assistera Darling lite.

Av Sara Pedersen - 6 augusti 2012 20:26

Har gjort länkbyte med två toppentjejer idag   

Har utbytt länkar med Snygging och Darling och hoppas att ni kan ta en titt på deras bloggar också.

Vill du göra ett länkbyte med mig så är det bara att skriva   


Här är mina fina brudar    bilderna är från deras facebook och jag hoppas att det är okej att jag lånar dem lite. De finns ju där för att man ska kunna titta på dem   

Först Sandra och sen Nico.

   

Och som sagt. Om ni vill göra ett länkbyte så är det bara att skriva till mig. Bara att kommentera   

Ovido - Quiz & Flashcards