Alla inlägg under augusti 2012

Av Sara Pedersen - 1 augusti 2012 23:52

 Jag har ju inet att skriva om, de flesta är ju ute på classic car week i rättvik och jag som då inte är så förtjust i att kolla på bilar tycker inte att det verkar så intressant men jag måste göra någonting snart. Jag gör ingenting på dagarna. Kan inte bara det där i rättvik ta slut så att folk kommer hem igen?..

Av Sara Pedersen - 1 augusti 2012 16:43

Är så otroligt trött just nu.

Totalt avslappnad och helt mosig i huvudet.

Har Haft en riktig mysdag med riktig spakänsla   

Efter att ha tagit hand om disken och diskat de som inte fick plats i maskinen för hand så skulle jag ta en dusch. Det blev inte en dusch utan det blev ett bad. Ett otroligt varmt och skönt skumbad med myyycket  badskum och en gnutta badsalt   det var bara huvudet som inte var skumtäckt och det är väldigt mysigt att bara ligga i det varma vattnet och njuta. och en ansiktsmask och renskrubbning och annat som hör till duschrutinerna så satte man sig med en handduk runt huvudet i massagestolen. Och aj, vad det gjorde ont   men det kändes bra efteråt.

har nyss ätit lite och nu vill jag bara lägga mig på soffan framför en film eller något annat roligt. eller så lägger man sig bara ochvilar lite. Är lite trött.

Ska uppdatera lite ikväll också hade jag tänkt. uppdaterade inte alls igår men jag hade varken lust, ork eller något att skriva om...

    

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards