Alla inlägg under september 2012

Av Sara Pedersen - 19 september 2012 21:00

Ligger utslagen på soffan just nu. Har nyss ätit och känner verkligen hur sömnen smyger upp på mig... Vill bara stänga ögonen och bara drömma mig bort..
Och när jag vaknar vill jag att världen ska vara som jag vill att den ska vara och om det öre omöjligt så vill jag vakna upp med orken till att göra den till det.
Det har varit en helt okej dag idag. Efter skolan så gick jag en snabbis till Erikshjälpen och sen till röda korset. Jag har inget emot second hand grejer och jag förstår mig uppriktigt inte på de människor som hatar det. Jag har inga problem med secondhandkläder och andra andrahandsting och att läsa om folk som skriver och rent skryter om att de aldrig skulle använda sådana kläder och bara köper märkeskläder och att H&M är affärer för fattiga personer. Vad är erat problem? Märkeskläder är ju också bara tyg, de blir fläckiga och går sönder de med.
Nog om det. Jag var iallafall där för att kolla om det fanns någon mysig, varm, stickad kofta som jag kanske kunde köpa för jag frös så förbannat.. Men det fanns det ju inte... Har frusit hela dagen trots att jag haft hur mycket kläder på mig som helst.. Jag har frusit ändå. Fanns inte på röda korset heller. Det var inte mycket alls där faktiskt, ibland så hittar man ju något riktigt fint, hittade en silvrig ballongklänning en gång men då hade jag inte pengar på mig och när jag gick tillbaka någon dag senare så var den såld...
Nu kom jag av mig igen.. Iallafall, bussen var sen som vanligt men det var inte så mycket idag.
N är jag kom ut var jag så extremt hungrig så huvudet bara snurrade. Det stod mellan hamburgare från sibylla eller macka från coop. Tänkte att jag skulle vara duktig och ta det nyttiga alternativet och gick till coop.
Det var svinkallt ute och när jag kom in så var det smockat med folk. Vid disken fanns det en macka kvar så den blev min. Vid kassorna var det milslång kö då bara en kassa var öppen och alla före mig skulle då krångla med kort och koder och diverse missförstånd... Och jag blir ju bara stressad och frustrerad när det bara krånglar och går långsamt. Plus att jag var så extremt hungrig. När det var min tur var jag nog klar på mindre än en minut och sen fick jag äta. Jag åtmedans jag gick. Det började regna igen och när jag kom fram insåg jag att det en halvtimme tills vi började.... Duktig jag... Nej...
Sen repade vi som vanligt i två timmar till klockan sju och efter ett effektivt rep åkte vi hem.
Och nu ligger jag här. Det var allt för nu.
Här har ni mig på bussen.

 

Av Sara Pedersen - 19 september 2012 10:42

Idag har vi bara haft ensemble. Trodde ett tag att jag skulle bli ensam och då skulle det nog bli lite jobbigt om jag skulle få spela alla instrument samtidigt. Det är otroligt många sjuka idag.... Men efter ett tag så kom William och Elias så vi blev tre iallafall.
Väntar på att nästa lektion ska börja.
Det är en svältardag idag.... Det är äckelmat och vi har kort lunch så man hinner inte äta ute heller.. Så morse var jag tvungen att äta frukost så då fick jag äta en smörgås samtidigt som jag gick och så hade jag med mig en cupcake som jag åt för en stund sen och så fick jag lite hemgjort godis av Julia. Få se hur hungrig jag blir idag..
Dagens outfit idag är svarta tights, ett vitt linne, en blå tröja över den, en svart kort jacka och bältet jag köpte i Stockholm. Det blir första gången jag använder det.
Få se vad dagen bjuder på senare idag.

Av Sara Pedersen - 18 september 2012 17:34

Kommer ni ihåg min haul-video från Stockholm? och att jag visade upp mina underkläder lite snabbt och jag har fått kommentarer om det.. inte elaka utan lite mer sådana som man suckar över.

Den här personer som har lämnat flera kommentarer men som jag valt att publicera och vill då att jag ska visa upp mig i underkläderna....

Och nu ska jag försöka att vara tydlig utan att vara för elak... äh, fuck it..

NEJ JAG TÄNKER INTE GÖRA DET.


Var jag tillräckligt tydlig nu?

När det gäller mig och underkläder så får bara vissa se mig i dem som t.ex vänner och pojkvänner och att jag skulle visa upp mig så för någon annan skulle inte jag göra.

Om ni nu vill se underkläder så kan ni googla det så får ni mycket att stirra på! för här har ni inget att hämta på den fronten.

Jag kan lägga upp bikinibilder, bilder med magtröjor eller någon bild sen när jag visar magen efter att jag piercat mig men något som aldrig kommer att finnas på den här bloggen är underklädesbilder.

Deal with it!

Det var allt om den saken.

Stay tuned       




Av Sara Pedersen - 18 september 2012 16:53

Här kommer ett videoinlägg eftersom jag inte har något att skriva om och kameran tyckte inte alls om mig idag så det blev inte alls bra bilder. Här pratar jag om min nya upptäckt i gillarhyllan, frågar er vad ni tror och klankar ner på en annan grej   Och JA, mitt rum ser förjävligt ut men jag håller på att städa.

Enjoy.


Av Sara Pedersen - 17 september 2012 20:52

Då man känner att allting suger..

Hade en bra dag idag, dock en nergång då jag blev.. inte ledsen, utan mer besviken.. orkar inte gå in på det nu... Säger bara: Say it to my face instead of going behind my back to tell the whole world.   

 Tror inte ens att det finns någon bild för detta inlägg.. men jaja, jag kanske hittar på något. Är inte sådär sugen på att lägga upp någon bild på mig själv just nu, har nyss duschat så jag ser väl lite smågalen ut    plus att jag har fått otroligt många finnar på några dagar och mitt självförtroende kommer inte att stärkas av att ni får se det, man försöker ju att visa upp sig från sin bästa sida   Fast nä, men jag har haft problem med akne sen jag var... hur gammal är man i femman? 11 - 12 år? ett tag iallafall och jag har alltid blivit retad för det så jag vill inte riskera någon elak kommentar eller liknande. Visst, jag kan göra en video och vara helt osminkad och se allmänt sunkig ut men då orkar jag helt enkelt inte bry mig. DET är en sak jag tänkt på, i alla videor jag lagt upp är jag osminkad   Och snart ska jag nog se till att göra en ny video om ni vill   

Okej, för att det inte ska bli ett deppinlägg så ska jag skriva något posivivt och det är att jag tror att jag kommer få ett bra betyg på vårat projekt om ungdomskulturer. Jag har förstått mer hur photoshop fungerar nu och min lärare verkade otroligt nöjd med kollaget jag håller på att sätta ihop.   

Ni får se slutresultatet när det är klart och inlämnat så kan ni ju också få betygsätta mig   Det är en rätt så svår uppgift, Du ska gestalta dig själv i dagens samhälle och ta hänsyn till andra decenium, fundera på hur det var då osv osv osv pch sen inom historian så ska vi intervjua olika människor, helst någon som var ung under 70-talet och en under 50-talet.. så nu blir det släktintervjuer   

Imorgon kommer jag berätta om något som jag verkligen har fattat tycke för, få se om ni också gillar det.

Star tuned.

Av Sara Pedersen - 17 september 2012 15:26

Ja, det kan man säga. 

Dett är inte mycket som vill fungera ska ni veta. Här ska ni få höra.....

Till och börja med ska ni kanske veta att vi har viaplay. vilket beryder att du kan hyra film och får betala det med räkningen på kanalpaket se och sen ladda ner vissa filmer gratis, se avsnitt av någon serie som man missat osv...

Iallafall, igår hyrde vi gilmen The Avengers. Ni vet, filmen från Marvel med superhjältar som t.ex  ironman, hulken, captain america, thor och höken. Filmen är över två timmar lång och är lite segstartad så den första timmen var lite jobbig men sen blev den väldigt spännande. När det var en halvtimme kvar av filmen och vi var mitt i slutstriden så kraschar nätet! och då kunde inte den sista halvtimmen ladda ner... då blev jag väldigt arg.. Jag vet att det inte är något som man kan göra något åt men det var ändå frustrerande när man lägger ut pengar för att se en film och så får man inte slutet..   

Sen till grej nummer två. Jag vaknade till vid kanske tre inatt och jag kollar alltid telefonen om jag vaknar till få se om någon vill mig något och ser att jag inte har någon internetanslutning men tänker; Äh, det är fixat tills jag ska till skolan. Vaknar sen kl fem och kollar igen, ingen förändring sen när jag gick upp vid halv åtta så var det fortfarande så och jag förstod inte varför så efter många om och men, en avstängning, ur och i sättning av simkortet och en omstart så fungerade allt igen.. konstigt   

Dagens teknik.. Det är bara krångel.

 

Av Sara Pedersen - 16 september 2012 12:58

Det är precis vad det är, Jag tänker inte göra ett dugg idag förutom eventuellt lite målning men då måste vi flytta en massa tunga saker och jag är ju inte precis en tyngdlyftare, särskilt inte nu när träningsvärken gör mig lite handikappad, jag kan knappt gå i trappor så att flytta databord, bära backar pch balansera på stolar för att komma upp till taket slutar nog inte bra  

Egentligen skulle jag gått ut och trimma gräsmattan efter gräsklipningen igår så man kanske tjänat en slant men jag klarar verkligen inte det idag. Jag ska försöka få mamma att massera mina ben ikväll igen så att jag klarar av att gå till skolan utan att det känns som att kroppen går sönder..

Fast lite måste jag ju röra på mig, jag måste till exempel gå nerför trapporna ( AJ! ) och hämta mina hörlurar som ligger kvar nere vid mammas dator   

Har nyss haft lite mysfika. Jag var lite kaffesugen och då blev mamma det också så jag satte igång lite kaffe. Sen rotade jag igenom skafferiet och hittade sådana där kakor med chokladbitar   och så blev det en cupkace till det. 20 stycken räcker länge kan  jag ju säga   

Vi öppnade en ny förpackning kaffe idag.. Det var en sort vi inte provat förut.. chokladcapuccino.. och nog smakade det choklad allt, det var som varm oboj än kaffe så då blev jag nästan besviken. Om jag är kaffesugen vill jag ha kaffe som faktiskt smakar kaffe men det gick ju såklart att dricka.

Håller just nu på att se på MasterChef USA och de håller på med en efterrättutmaning nu. 4 stycken gör tiramisu, 4 stycken gör en jordgubbskaka och fyra gör något som heter Trifle.. har aldrig smakat det men den ser otroligt god ut   Jag är ju en riktig efterrättstjej   har bland annat gjort cheesecake, cupcakes, chokladtårtor, glasstårta ( med hemgjord glass ), jag brukar göra chokladdoppade marsipantomtar till jul, ett tag var jag inne i en period då jag gjorde hallongrottor... sen är det väl vanligt fika som bullar med olika fyllningar, långpannekakor osv.. efterrätter är gott   

Nu ska Vi se hur det går för deltagarna i MC   


 

Av Sara Pedersen - 16 september 2012 10:34

Godmorgon.
Sitter och äter lite frukost just nu. Vaknade vid nio och spenderade följande halvtimme åt att försöka somna om, jag hade mysigt drömmar och kände inte alls för att vakna. Dock lyckades jag inte somna om så jag bara låg där helt orörlig. Jag hade bara vaknat mentalt för kroppen ville inte alls. Plus att jag har en sådan vidrig träningsvärk så jag vet inte vad.. Igår kväll kunde jag knappt gå så mamma fick massera mina ben och fy vad det gjorde ont! Ni kan ju tänka er att trappor är liiiiiite jobbiga..
Sitter som sagt och äter frukost. Sitter i min stora vita kofta, med ofixat hår och irriterar mig på musiken på radion och äter dagens frukost.
Idag blev det lite sallad av tomater, gurka, salladsbad, lite ost, skinka, en hel avokado, ett ägg och lite dressing så att det inte blir alltför torrt. Och ett glas mjölk till det.
Igår var det en macka med sallad, ost, skinka och gurka och ett glas apelsinjuice.
Det låter bra va?

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards