Alla inlägg under november 2012

Av Sara Pedersen - 2 november 2012 15:39

Känns det som iallafall...


Waiting for a miracle. One that solves everything, one that allows us to be together.

Please don't turn me away, don't tell me to go.

Don't give up on trust. Don't give on me, on us

if we just can hold on long enough.

We can do it, we'll get through it.

I will find that miracle.


      


         

Av Sara Pedersen - 1 november 2012 16:47

Jag har ju inte firat halloween iår, jag har faktiskt aldrig gjort det men jag tycker att det är lite kul att klä ut sig. Dock tycker jag att det gått så sjukt mycket överstyr med alla utklädnader.. allt ska ju vara så slampigt rent ut sagt. Alla klänningar är extremt korta och barnfigurer som Snövit, Rödluvan och Alice har blivit slampifierade och det är bara tragiskt. 

Men visst kan man klä sig så om man vill, det är ju kul att klä ut sig men jag tycker då att  halloween och utklädnader ska handla om att vara läskig av någon grad och vad är det  läskiga med att ha en klänning som knappt täcker rumpan? just saying   

Men något sådant här skulle jag kunna tänka mig till halloween någon gång. Det är väl lite lagom. visst det här är inte så mycket men jag har bara suttit och redigerat den här bilden för att få den såhär.

 

Av Sara Pedersen - 1 november 2012 16:03

Första november idag och är nu hemma efter att ha spenderat gårdagen och natten med älskade Sandra, och det har varit så mysigt   

Vi möttes i Avesta och tog en runda i affärena, det var rea överallt men jag var faktiskt duktig och köpte inget men jag tog en cupcake och lite cider som de bjöd alla kunder på inne på Åhlens och det var väldigt gott, det var vaniljcupcakes med blåbärsglasyr. Efter att vi gått klart inne där så tog vi en mysig fika och bara pratade om vad vi gjort på lovet och jag har ju inte gjort så jättemycket.

Efter ett tag så kunde vi åka med bussen hem till henne   

Och precis när man kommer innanför dörren så kommer de underbara hundarna och ska hälsa med pussar och allt möjligt så det blev många klappar och pussar där och det var så gosigt. Sen efter en stund så gick hon, jag och hennes bröder och käkade pizza och guuud vad gott det var med mat. hade ju bara ätit fika förutom frukosten. 

Sen så har jag nog sen den mest extrema chickflick jag någonsin sett.

Och eftersom att det var onsdag så var det såklart Greys Anatomy så mednas vi tittade på det åt vi rosa spaggetti med röd pesto och det var otroligt gott   

Och sen så såg vi på Paranormal Activity-Tokyo Nights ( det var ju trots allt alla helgona ) och den var inte alls så läskig som de amerikanska är. Den filmen måste vara ett sidospår på den serien men jag tyckte inte alls att den höll samma standard.

Inna vi gick och la oss så spelade vi kort och bara pratade och det var  väldigt trevligt, skulle tro att vi somnade emot två ungefär   

Sen på morgonen så hade vi huset för oss själva så då stekte vi lite ägg till frukost, rörde ihop oboj, tog en minimuffin till efterrätt och satte oss vid tv:n och åt frukost.

Det var jättekul.

Hade ni det bra igår?

       

Stay tuned   


Ovido - Quiz & Flashcards