Alla inlägg under januari 2013

Av Sara Pedersen - 29 januari 2013 14:16

Det hände en lite intressant grej innan historian.. eller kanske mer udda.

Det blev en peircingstudio i skåphallen idag.

William ville göra en smiley men att ta den  skolan kanske inte är så bra   

Så efter att ha eldat på en anslagstalvle-nål med en tändare och tvättat händerna så försökte de en gång... och en gång till efter det.

Jag måste säga att jag är imponerad över att William klarade av att sitta där och få nålen igenomstucken inte en utan två gånger utan att det fungerade. Smycket var för stort och gick inte igenom.

Men han ska försöka igen, hos någon som faktiskt kan och har utrustningen till det.

Go Willliam, skamm den som ger sig.

Kommer bara att tänka på min piercing... hoppas det inte blir komplikationer när min skall tas    


     


Av Sara Pedersen - 28 januari 2013 21:47

Sminket är nu borttvättat och alldeles strax blir det att sova och samla kraft inför morgondagen, efter att ha haft en omvänd vecka så känns det när man varit igång hela dagen. Och mer blir det imorgon för då hade jag tänkt handla lite efter skolan, ska nog upp på pickaboo och köpa lite godis och sen gå för att köpa en philiadelphiaost så jag kan göra cupcakes på onsdag förmiddag innan svenskan och engelskan   Jag fick lite av en ¨vision¨ och nu vet jag exakt hur jag ska göra dem så då behöver jag inte tänka mer på det och bara sätta igång att baka på morgonen   och eftersom att jag har väldigt små formar den här gången så blir det några stycken men det är bara bra, då blir det mer att äta dagarna efter.


 

Av Sara Pedersen - 28 januari 2013 16:22

Typ   

Jag har inte feber och har varit i skolan idag men de två sista timmarna var jobbiga måste jag säga, det sved i ögonen av lamporna och mitt huvud ville explodera lite. Och jag var fruktansvärt hungrig för det var ju inte sådär jättegod mat i skolan om man säger så, ursäkta om jag låter bortskämd men jag tycker verkligen inte om blodpudding   

Det har varit en väldigt lugn dag faktiskt för hela förmiddagen lyssnade vi bara på redovisningar och sen satt lite vid datorerna, jag ska ta och skriva ett tal sen till det arbetet. På kommunikationen så gjorde vi först några övningar och sen var det datorerna som gällde igen och de fungerade ju såklart inte så jag kan inte arbeta.. trevligt trevligt...

Nu. Mat. 


   

Av Sara Pedersen - 28 januari 2013 11:14

Det blev en väldigt mysig morgon idag måste jag säga   

Kom till skolan och fick en kram för att jag var tillbaka och sen på historian fick jag en mumsig frukost.

Cupcake   

Sandra hade gjort godiscupcakes och hade med till skolan åt oss fyra och det var väldigt gott till historian, det är alltid mysigt med lite fika till redovisningar.

Det enda som saknades var lite kaffe så hade det blivit den ultimata mysfrukosten på en måndag.

På tal om morgnar, jag har världens sovmorgon på onsdag, börjar inte fören 12.25 så jag funderade på om man kanske skulle gå upp vid vanlig tid ( runt sju ) och kanske göra cupcakes till helgen då så behöver jag inte tänka på det efter skolan när jag har skolarbete, visst låter det som en bra idé?   


   

  


Av Sara Pedersen - 26 januari 2013 18:19

Jag skulle ha bloggat igår kväll och berättat att jag mår mycket bättre men det blev inte så eftersom att pappa i princip sa att jag såg hemsk ut på bilden som jag skulle lägga upp.... men guess what, man ser faktiskt inte särskilt bra ut när man varit sjuk i flera dagar, är osminkad och har spenderat större delen av dagarna framför datorn och tittat på tv-serier   men det var lite trist faktiskt för man tycker ju att ens föräldrar ska tycka att man är fin, både med och utan smink..

Menmen, jag får väl gå med en påse över huvudet i framtiden då...


 


Av Sara Pedersen - 24 januari 2013 19:54

Jag har börjat att tänka på lite fika till nästa helg och fick faktiskt lite inspiration när jag kollade runt på nätet    Jag tittar ju mycket på matprogram och tittade på Sveriges Mästerkock för några dagar sen  när de skulle göra pavlova och det skulle jag vilja testa på någon gång men eftersom att det är en mer somrig rätt så får det bli det någon annan gång.

Så det blir cheesecake i år. Antingen apelsin eller passionsfrukt. 

Och såklart så blir det cupcakes så jag tittade runt lite och hittade några intressanta förslag. Chokladcupcakes med en krämig chokladglasyr, regnbågscupcakes (   ) och cupcake-på-cupcake-cupcakes   

Det skulle vara kul att göra några sådana här och om jag gör cupcakes i veckan så kan jag ha dem till hela helgen om det nu blir en övernattning fredag- lördag.


       

  

                                               

Av Sara Pedersen - 24 januari 2013 18:44

De andra spelar nu... och jag känner mig som århundradets svikare som inte är där med dem  

Jag borde vara där och spela trummor och stötta dem och inte vara här hemma och inte göra någonting, jag är ledsen och frustrerad och känner som att jag svikit alla dem och mig själv de här dagarna för jag borde verkligen ha varit där. Jag har missat två prov, ett körrep, ett viktigt boksamtal, en lektion där jag skulle arbeta med våra filmer och eftersom att jag ska vara hemma imorgon också för att det inte ska slå ett bakslag så missar jag två danslektioner, svensklektioner där jag skulle göra klart en presentation och skriva tal som ska redovisar nästa vecka och så ska en läxa in imorgon också...

Det blir jobbigt nästa vecka   


 

Av Sara Pedersen - 23 januari 2013 20:11

Vaknade imorse och hela kroppen värkte, huvudet sprängde och hela kroppen skälvde när jag skulle resa mig.

Efter att ha tagit tempen och fått reda på att man hade strax över 38 graders feber så var det bara att lägga sig i sängen igen.

Jag har spenderat dagen i sängen och framför datorn och tittat på Doctor Who, har nog hittat en ny serie att lägga till på favoritlistan. Jag har även förökt attpluggat lite grann men det var jobbigt för tillslut hoppade orden bara runt framför ögonen   

Jag hatar det här... det är verkligen inte en bra vecka att få influensa.....


 

Ovido - Quiz & Flashcards