Alla inlägg under januari 2013

Av Sara Pedersen - 4 januari 2013 23:49

Försöker att få rätsida på min mat och sovrutin och det har blivit lite bättre men bara lite. Idag har jag ju inte ätit vid elva iallafall men jag kan inte somna tidigt än. För man gick i skolan var jag så trött på kvällarna att jag hade svårt att hålla mig vägen till halv elva... Nu på lovet är jag glad om jag somnar innan två på natten... Nu undrar jag om jag kommer somna över huvud taget, maten står mig upp i halsen.

Jag och Tobbe gjorde maten ikväll och då gjorde vi klyftpotatis, nötbiff ( ? ) svampsås, sallad och stekt purjolök till att ha på köttet. Det blev lite kryddigt men det var gott. Och sen såg vi en film som heter Red Dog och sen tänkte jag lägga mig... Ha.. Trodde jag ja...   
Och när jag inte kan sova gör jag någon eller alla av följande saker: kollar fb ( det brukar räcka med att läsa ett eller två inlägg och sen somnar man på ett kick ) kollar alla nya posts på 9gag tills jag kommer till bilden som jag sig sist, ta ner/lyssna på musik ( helt lagligt ) och är jag inte trött efter det så tittar jag igenom ALLA bilder i min telefon och eftersom jag nästan aldrig raderar bilder så har jag några stycken. Men iallafall så hittade jag en bild som jag tog förra veckan för jag skulle ut till Avesta och spendera dagen med Sandra. Det är ett "koppsätt" med två prickiga muggar och små tallrikar. Eller det kanske är koppar och tefat?   
Vad det än är så vill jag ha dem... De är liksom jag. Jag tycker om det som är lite udda men de här är ju även så charmiga och otroligt söta. Jag vill inte ha dem som vardagsmuggar eller något sådant utan jag vill ha dem till det att jag flyttar hemifrån. Det är känslan av att ha något eget, den är lite häftigt faktisk.
Jag kanske kan köpa dem som en tidig födelsedagpresent till mig själv?   
Vad tycker ni?

 

Av Sara Pedersen - 3 januari 2013 14:45

Jag vill ha glass....

Eller rättare sagt min hals vill ha glass   

Det skulle vara dundermedidin just nu för det gör så ont men jag ska nog gå ner i frysen och leta efter lite glass..

Ju mer jag tänker på dig desto mer sugen blir jag... det vore så gott med lite kall glass för att bedöva halsen lite. Hade det inte varit så halt ute hade jag gått till hemköp och kostat på mig en Ben&Jerrys   Jag är ju lite tråkig när det gäller Ben&Jerrys för jag tycker ju bäst om den som är tråkigast. Min favorit är Cookie Dough, jag har alltid älskat att äta kakdeg och glass med kakdegsklumpar är ju himmelskt.

Och jag åt ju en jättegod glass i somras eller det var ju en sorbét men det var ändå så himla gott och då hade jag ju mjukglass till. 

När vi ändå är inne på det så kan jag ju berätta lite glassfakta om mig själv.

#1 Min favorit Ben&Jerrys är Cookie dough

#2 Favoritströssel, Det beror på vilken glass det är. Om det är mjukglass eller vanilj så tycker jag om nötströssel men annars så äter jag mest utan strössel om jag inte hittar något annorlunda som jag vill prova på.

#3 Jag älskar kolasås. Jag kan sitta med en tub kolasås och sen är jag nöjd en stund   

#4 Min favoritglass är choklad.

#5 Två smaker som jag verkligen inte kan äta är lakrits och jordgubb, då mår jag illa.

#6 Jag tycker att det är jättegott att blanda pommes frittes med glass    

Vilken är eran favoritglass? Eller har ni någon lite udda smakkombination?

    

Åhh... mums....

Nä, nu blir det glass   

                 

Av Sara Pedersen - 3 januari 2013 13:01

Min dator håller i 40 minuter utan stömsladd.... 40 minuter!!! Det är inte okej..

Mitt förra inlägg raderades så då får jag skriva ett nytt   

Men jag är  helt groggy just nu och hostar sönder min hals, men jag har fått lite gjort iallafall.

Efter att jag tagit mig ur sängen imorse så gick jag och handlade lite så att man kunde få lite mjölk till frukosten. Handlade den på statoil för jag ville inte gå ända till lidl för att det är lite utan en dödsfälla just nu. Efter att det har varit plusgrader i flera dagar så fryser det på och snöar idag så de få 100 meterna till statoil gick väääldigt långsamt   höll på att halka omkull flera gånger

Sen har jag varit ner med tvätten och nu sitter jag och tittar på Dexter.

Om bara hostan ville försvinna.... hostar ju så att jag blir yr.. 


 

Av Sara Pedersen - 2 januari 2013 23:00

Avrundar kvällen med film och hostmedicin   

Ska hålla mig vaken i en timme till och se klart den andra delen av sagan om ringen serien, jag kan ju inte riktigt säga triologin för nu finns det ju en fyra och en femte är planerad.

Men jag ser iallafall på den andra filmen och har nyss tagit lite hostmedicin för jag har en sådan hosta att det gör ont och det är jobbigt om man har hostat hela dagen   

Hade varit lättare om man inte fått kväljningar av medicinen. Den är så fruktansvärt äcklig.

Ett tips till er; Lita aldrig medicinreklamerna på tv:n om olika mediciner där de ser så nöjda ut... det är bara bluff och båg alltihop... Det är samma sak med strepsilsreklamen, där verkar tabletterna jättebra men tro mig, de är inte alls bra, de är sliskigt söta, halsen känns inte alls bättre och man får fruktansvärt dålig andedräkt   


     

Av Sara Pedersen - 2 januari 2013 14:52

Jag skulle göra några ärenden idag hade jag tänkt men det var tydligen inte meningen att det skulle bli så för det gick ju inte alls.

Jag skulle upp till banken och sen till körskolan.  

På banken så skulle mamma hjälpa mig lite eftersom att det kommer att bli lite ändringar när jag fyller nästa månad. Först skulle vi ändra så att jag får hela studiebidraget till mina konton och sen skulle vi försöka få ut en bankdosa till mig för jag ska få ta helt hand om min egna ekonomi när jag fyller. Jag kommer då också att få tillgång till pengar som sparats sen jag föddes.  

Att få ta hand om min egna ekonomi är ett väldigt stort steg, jag känner mig faktiskt väldigt vuxen. Det kommer säkert att vara lite skrämmande i början men jag tror att det kommer gå jättebra   

Sen skulle vi ta körskolan på samma gång för att ta ut teoriböckerna så att jag kan börja plugga in det så att jag kan ta mitt körkort men tror ni inte att körskolan var stängd? Den öppnar igen samma dag vi börjar i skolan så jag får hämta dem efter skolan någon dag istället   


   

Av Sara Pedersen - 2 januari 2013 12:45

När mn är ledig så gäller specialkost kan jag ju säga   

Jag sover till tio varenda dag och sen äter jag kanske emot tolv och då vill man ju ha riktig mat och inte bara en macka. Igår åt jag frukost vid tre och sen vid fem och sen sov jag i nästan tre timmar till.

Min sov och matklocka är ur fuktion för tillfället, till exempel igår så satt jag uppe och kollade på Sagan Om Ringen ( för första gången i mitt liv ) och då åt man ju vid halv elva ungefär.

Men jag tror att dagens frukost tar priset    

Igår blev det sallad med räkor och vitlöksdressing, idag blev det potatisgratäng, varma bönor, sallad och pepparbiff.

Men pepparn löser upp i halsen iallafall, jag är så hes så man undrar om jag kommer att hö röst till att skolan börjar.


Dagens frukost: Bönos, sallad, potatigratäng och pepparbiff   

Gårdagens frukost: Sallad med räkor oh dressing     

Av Sara Pedersen - 1 januari 2013 14:42

För att klargöra en sak först innan jag skriver det jag hade tänkt. Det förra inlägget skrevs strax över ett natten och det är mycket som hänt sen dess. Men det huvudsakliga är att det mesta har löst sig   

Det var bara en massa missförstånd och en idiot som ville skojja.... men det är inte så kul när det kan förstöra ett äktenskap om det tolkas fel. Men som tur var gjorde det inte det.

OCH NU kommer vi till det som inlägget ska handla om; Årets nyårslöften.

Mina nyårslöften i år är:

#1 Ta körkort

#2 Krama om en speciell person 

#3 Spara mer pengar

#4 Laga mer mat

#5 Visa mamma och pappa att jag kan vara mer självständig

#6 Pierca mig ( ta hål i öronen igen? )

Tror ni att jag lyckas?   

Gjorde ni några löften?


   

Av Sara Pedersen - 1 januari 2013 01:14


Jag kan inte sova, är helt förstörd.... Jag bara gråter och gråter och gråter och tänker och funderar hur det ska sluta   

Den här dagen/natten blev inte alls som jag ville.. Jag ville ha en trevlig kväll med släkten på festen, få skratta och få höra pappa, Janne och Jörgen sjunga Vår Bästa Tid Är Nu som de gjorde förra året, jag ville få ha ett nyår som var roligare än det förra men så blev det inte. 

Allt det där byttes ut emot skrik, bråk, krossade glas, oro, tårar, tårar, tårar och ännu mer tårar, mer bråk, jag som går och kräks för att jag är alldeles tjock i halsen av all gråt och tårar, utanförskap, skitsnack, anklagelser och otrohet, ännu mer tårar och rädslan för skillsmässa.

Jag önskar att den här kvällen aldrig hade hänt.. Man ska ha roligt den här kvällen, inte att man ska slita av sig klänningen och gnugga bort sminket för att man är så jävla ledsen.   

Men ni ska få se fyrverkerierna från ikväll iallafall..

Hoppas att ni hade ett bättre nyår än jag för jag hade det värsta i mitt liv... och jag känner mig så hemsk och elak och.. ja, värdelös eftersom att jag inte kan göra någonting    

Vad säger man?

Gott nytt jävla år...   

Reality kicks in when the lights goes out...

 

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards