Alla inlägg under april 2013

Av Sara Pedersen - 10 april 2013 21:45

Så fort som Grey´s är klart så kommer jag att lägga mig. Tänker sova innan halv elva idag, jag har nattsuddat i flera nätter och nu räcker det med det, klarar inte av det hur länge som helst.

Höll på att somna på svenskan idag och det är illa. Känns bra iallafall att man har gjort mycket av skolarbetet för det är så skönt att inte behöva tänka på det ikväll. 

Vill kunna lägga mig med en lugn och bra känsla ikväll för det gick så bra på repet och det kändes som att vi fick en del saker sagda som vi hållit inne med väldigt länge och det känns som att det kommer att bli mycket bättre nu med vissa saker framöver   hoppas jag iallafall. 


 

Av Sara Pedersen - 10 april 2013 21:08

Det var ett bra rep idag måste jag säga, det lönade sig att sitta så länge med boxen igår. Nu hoppas jag att det bara blir bättre, jag vill så gärna sätta det här nu så att vi kan ta hem det i år   

Det känns dom att jag bara ätit och varit i matkoma hela dagen. Åt innan och under lunchen, innan kören, under fikapausen och sen när jag kom hem... My god.. jag borde sluta äta, kommer nog att sova riktigt bra inatt bara jag får dricka lite   

Det blev en räkmacka idag och sen en biskvi med jordgubbssmörkräm och ett cocktailbär, biskvien var helt klart godast och sen var det min tur att ha fikat idag så det blev havrekakor med choklad och hallonsaft till det. Köpte även minioreos som jag ska ha till ett framtida cupcakebak.


 

 


Av Sara Pedersen - 10 april 2013 12:57

Trots att det är lektion så måste jag skriva för annars kommer jag att somna... Jag är i ett stort matkoma och ögonen går i kors...
Låg tidigare på ett bord i skåphallen och kunde knappt röra på mig.. Magen var i uppror och jag mådde fruktansvärt illa.
Vi var en sväng till Ica efter ensemblen och de hade erbjudande på risifrutti. Så då köpte jag tre stycken då jag var hungrig... Körsbär, hallon och blåbär. Åt alla och sen blev det lunch... Slängde nästan allt.. Ska aldrig äta så mycket innan lunch igen... Never again.

 


Av Sara Pedersen - 9 april 2013 19:41

Dropboxen blir mitt sällskap ikväll, vill sätta det här nu, är så less på att börja om varenda vecka och det är ju så mycket roligare när man kan det. Tänk att det bara är en månad kvar till Västerås! det är ju sjukt   Det var ju nyss som det var ett halvår kvar.

Så nu ska det fan sätta sig tycker jag, har snart suttit i allafall över en timme och lyssnat på övningspåren och jag ger mig inte fören jag kan den här sista låten!

Känner mig som en riktig pluggis då jag till och med har läst ut engelskaboken... försöker kanske väga upp för att spanskan gick åt blåbärsskogen...


 

Av Sara Pedersen - 8 april 2013 17:13

Vaknade för en liten stund sedan, slocknade innan tre och som hur länge som helst, jag behövde tydligen sova   

Vaknade och hela armen var bortdomnad då jag somnat på den och sen hade jag i princip inte rört mig alls. Det lite roliga var att pappa hade inte ens märkt att jag var hemma eftersom att dörren var låst men jag visste att jag var trött så det vr en försiktighetsåtgärd, vem går och lägger sig med dörren olåst?

Iallafall sitter nu och tittar på Doctor who och känner hur det börjar dra i magen.

Få se om jag ska vara med och göra lite mat eller om de karar sig själva idag   


 

Av Sara Pedersen - 8 april 2013 14:42

Jag var in på Smörgosboden för första gången idag och det blev lite småttigott innan sista lektionen   Jag har ju smakat deras chilatte förut och var lite sugen att ta en sådan också men med tanke på tidaspekten och sen att det verkligen var knökfullt med folk där så lät jag bli.

Men det blev en sådan där enorm ( överpris ) kaka med nötter och chokladbitar och jag hade nog lite för höga förväntningar för den var inte alls så god som jag trodde att den skulle vara, och jag tycker om chokladkakakor, både att göra och att baka   Och så blev det en grön macaron. Dock var den inte färsk... så den var inte alls lika god som den senaste jag åt. Men jaja, varför klaga, det blev lite fika på en måndag och det är alltid okej   


 

   

Av Sara Pedersen - 8 april 2013 08:29

Måndagen efter ett lov, det är då som man går runt i en halv dvala hela dagen. Kan säga att det var en liten omställning när klockan ringde strax efter sju... Under lovet har jag vaknat mellan 6 och 8 varenda morgon, gått upp en snabbis och sen lagt mig igen och sovit till tio. Så kunde man ju inte göra idag. Så man fick tvinga sig ur sängen och börja fixa sig.. Ruffsigt hår, rödkantade ögon... Fint... Efter att inte ha haft smink på en och en halv vecka så var det lite skumt att kolla sig i spegeln när man var klar. Men gud vad borta jag var, jag såg inte sakerna som var mitt framför mig och jag stod några sekunder och funderade på vad som var fel med mascaraborsten när jag höll i behållaren. Där kände man sig lagomt smart.
Nu vill jag ha juice... Hela min kropp bara skriker efter juice... Juuuiiice...

Av Sara Pedersen - 6 april 2013 17:36

Usch, vilken seg dag...

Är fruktansvärt uttråkad och har spenderat dagen med att göra klart skolarbete. Jag skrev klart rapporten ( äntligen ) och så har jag läst lite.. lite småtråkigt dock... men vad gör man?    är klar med rapporten och det känns bra, jag undrar hur många som skrivit klart den tills på måndag när den ska in?

Har nyss ätit lite efterrätt, mamma gjorde äppelpaj idag så det blev lite äppelpaj med vaniljsås och marsipanägg, mums   


 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards