Alla inlägg under juni 2013

Av Sara Pedersen - 6 juni 2013 18:35

Vi var på Aqua Nova i ca tre timmar innan vi begav oss därifrån. Och sen enda stunden som vi inte var i vattnet var när vi tog en pommespaus och vi satt vid cafét.
Vi åkte i forsen, i de olika rutschikanorna, vi satt i bubbelpoolen, satt i de andra poolerna, var i utomhusbadet och en massa annat. Så vi var lagomt mosiga när steg upp. Men kul var det!

Av Sara Pedersen - 6 juni 2013 18:24

Jag arbetar mig igenom listan av lyxshakes på Max och denna gång blev den hallonshaken och den hamnar på listan med placering på tredje plats. Förstaplatsen har blåbär och sen kommer cookies'n cream. Men den är väldigt god. Jag har smakat den med choklad men den var ingen riktig höjdare.. Så den är nederst på listan.

Av Sara Pedersen - 6 juni 2013 17:53

Hittade en jättesöt klänning inne på H&M igår. Det var en blå klänning med resår över bysten och den skiftade i färg nerifrån och upp. Dock så gjorde det lite ont i hjärtat när jag såg priset på den lilla lappen... Den var för dyr för den mängden tyg, visst för att den var rätt låg men inte tillräckligt för det priset. När min avslutningsklänning kostade 300 betalar jag inte i princip samma pris för en sådan simpel klänning... Även om den var fin.. Så det får vänta till en rea.
Vi var inne till Max sen ( mer om det i nästa inlägg ) och vi fick syn på en kvinna som hade en likadan klänning som den jag provade och inte för att vara elak men jag bar upp den bättre.

Av Sara Pedersen - 6 juni 2013 12:20

Det första vi gjorde igår när vi kom till Borlänge var att vi åt lunch för vi åt aldrig i skolan. Jag och Sandra åt som vanligt sushi och det var riktigt gott. Jag visste inte först om jag ville ha varm eller kall mat men det blev sushi i slutändan. Och med det faktumet att sushistället i Avesta har stängt igen så får man passa på i Borlänge. Så det blev två stora portioner för oss och så tog Julia en nachotallrik på tacobaren.
Senare under dagen så blev det även en varsin låda med pommes frites.

Av Sara Pedersen - 5 juni 2013 21:46

Avnjuter sista dagen som rödhårig och hoppas att det kommer att bli bra med den nya färgen efter ikväll.
Hade sovmorgon till elva så jag såg kvar i sängen till tio innan jag tog mig ur sängen och packade med allt som skulle med och det var mycket ska ni veta. Gick till skolan och repade i kyrkan ( vilket var att spela våran låt tre gånger innan vi i princip var helt klara ) Efter det städade vi ur skåpen, lämnade tillbaka de sista böckerna och sen så var det bara att bege sig på en asrolig dag.

Av Sara Pedersen - 4 juni 2013 22:42

imorgon tänker jag ta mig en stor sovmorgon, har klockan ställd på tio så nog kan jag sova allt om jag vill. Jag börjar elva imorgon vilket är helt underbart så då ska jag packa väskan på morgonen och sen blir det rep i kyrkan, den är bokad i en timme men jag tror inte att vi håller på så länge   

Jag ska packa ner badkläder med tillbehör, hår/ögonbrynsfärg, ansiktsmasker och sen diverse saker som alltid följer med på övernattningar och så efter ätt jag lämnat en bok till min svensklärare och de andra är klara så drar jag och mina tjejer iväg till Borlänge och är borta hela dagen i princip och badar, shoppar och annat roligt innan det blir hårfärgning, ansiktsmasker, mer bad och en massa annat gos hemma hos Sandra   

Det kommer bli askul!

Nattinatti.


   

Av Sara Pedersen - 4 juni 2013 22:36

Nu har den här bloggsidan gjort en enorm förbättring!

Uppdateringen för bloggplatsenappen är helt underbar. Tidigare har det ju varit så att man bara i princip kan skriva rubrik, ett vanligt, högerinställt inlägg och ladda upp bilder i lite mindre format än vad de egentligen är men nu kan man bestämma hur man vill ha texten ( vänster, central eller högerställd ) och även om man vill ha texten kursivfet eller understruken vilket jag tycker är jättebra.

Vet dock inte hur det var med smileysarna men vi tar ett steg i taget tycker jag   

Stor tumme upp!


 

Av Sara Pedersen - 4 juni 2013 22:26

Jag får ny hårfärg imorgon.. och precis som förra gången så är jag ångerfylld dagen innan. Grejen är ju att eftersom att jag hade lite rött naturligt så har jag ju en förkärlek till rött hår... och jag har faktisk kommit till att tycka om nyansen som jag har nu för nu är det bara lite rödare än min naturliga hårfärg..

Imorgon kväll blir jag hasselnötsbrun med röda nyanser. Jag är övertygad om att det kommer att bli jättebra när det väl är gjort och jag kommer att vara jättenöjd precis som sist men just nu...   

Och denna gång är det permanent färg så om jag ångrar mig så måste saxen fram.. och jag vägrar att klippa av mig håret.

Är lite nojjig just nu... men det kommer säkert att bli jättefint   


 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards