Alla inlägg under juni 2013

Av Sara Pedersen - 24 juni 2013 16:49

Min frukost i morse måste vara ett resultat av ren genialitet för det var riktigt gott.
Jag sov till tio idag och låg i sängen i nästan en hel timme innan jag tog mig i kragen och gjorde i ordning lite frukost.
Och det blev en toast med smör, ost, tomat, stark paprika, ost, fiskbitar, ost, ruccola, romsås och en till ostbit. Det kanske låter lite knäppt men det var otroligt gott. Till det blev det lite mer ruccolasallad, en skål med björnbär och grädde och ett glas med apelsinjuice.
Det blir svårt att toppa detta imorgon.

Av Sara Pedersen - 23 juni 2013 23:15

Har ni testat nya Festis Remix?

Det har jag och de var väl inte det godaste jag druckit men om man gillar väldigt söta drickor så går de nog hem väldigt bra. 

Det gröna var väldigt sliskig och den orangea smakade som väldigt stark apelsinjuice.

Men en positiv sak är att flaskorna är väldigt fina   


 

Av Sara Pedersen - 23 juni 2013 22:54

Nu blir det family guy i en timme och sen ska jag lägga mig mig och sova länge. 

Elin åkte vidare i morse och efter det så åt jag lite frukost och lade mig på soffan och sov i flera timmar. Vaknade bara till ett kort ögonblick och åt lite björnbär med grädde och sen lite melon   

Det här är första gången som jag startat min dator på en vecka så nu kommer smiliesarna tillbaka men jag har uppdaterat rätt bra från mobilen ändå tycker jag.

Efter att jag vaknat så gick jag över till Jonte, vi gick ut på stan, åt lite, gick hem i spöregnet och var där till halv  nio och när jag var hemma igen så blev det film. 

En mysig dag men jag saknar min Elin   


   

Av Sara Pedersen - 23 juni 2013 02:22

Nu blir der snart att natta kudden för sista gången på ett tag då Elin är min rumskamrat.
Sista kvällen ikväll och vi passade på att gå ut på krogen tillsammans. Det dröjer nog till nästa gång.
Blev lite lurad på pengar i en uttagsautomat vid hemköp och blev blåst på 200 spänn. Jag ska till banken på måndag och jag hoppas att jag kan få hjälp.
Väl inne på Kingen så blev det en varsin orgasmdrink och en massa prat innan vi blev stötta på från både höger och vänster. När det började trappas upp till bråk mellan två bord gick bi och tog en fika på donken innan vi gick hem.
Nu blir det att sova.

Av Sara Pedersen - 22 juni 2013 17:50

Eller vad säger ni?

Av Sara Pedersen - 22 juni 2013 16:26

Här är några bilder från flygningen i torsdag. Det är något som jag gärna gör om. Älskar verkligen att flyga nu för tiden, det skulle man inte kunna tro nu men jag har ju varit lite flygrädd tidigare.
Tycker att det blev rätt bra bilder fastän jag knappt kunde röra mig då jag var så hårt fastspänd. Och om ni tittar på taket på Ikea så ser ni att det faktiskt står Ikea på taket. Det är inte alla som får se det.

Av Sara Pedersen - 22 juni 2013 16:02

Jag kan väl inte säga att det varit många knop idag. Magen har varit knäpp och så fort som jag ställer mig upp så börjar jag att skaka. Sicken lättviktare jag är.
Bortsett från att kvällen var lite jobbig så var dagen väldigt rolig. Vi åt strax efter tre och det var några stycken som var över på mat, det var mysigt och sen lite senare emot kvällen så satt jag, Elin och mamma ute på altanen och pratade innan det blev lite buskis.
Det blev inte att gå ut igår så det satsar vi på ikväll istället.
Men innan dess så blir det någon bra film, ett rejält mål mat i form av tunnbrödrulle och så lite björnbär och grädde till efterträtt.
Här är en bild från igår.

Av Sara Pedersen - 22 juni 2013 11:36

Igår blev det premiär för Elin att göra en midsommarkrans. Först hade jag inte tänkt göra någon krans i år men när Elin så att hon aldrig gjort en krans så var det bara ett måste. Så vi gick till lekparken med den finaste björken i området och satte oss i solen för att göra våra kransar. Dock blev det inga blommor i dem men jag tycker att de är fina utan blommor med.
När vi skulle gå hem igen så hade vi kransarna på oss och då hände en rolig grej. Det var en jätteliten flicka som höll på att leka med en hund vid ett av husen och när hon såg oss stannade hon upp och sa; "vad fina ni är" innan hon lekte vidare.
Alltså, hur gullig får man vara?
Håller ni med henne? Var vi fina?

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards