Alla inlägg under juni 2013

Av Sara Pedersen - 20 juni 2013 20:54

Jag har en till sushikompis!!!
Det gjorde mig glad för då visste jag att det kunde bli underbart god lunch idag. Och så blev det.
Efter att vi gått från centrum till kupolen så gick vi direkt till sushilovers och beställde en varsin sumo och bara proppade i oss kändes det som. Mmmm vad gott det är. Idag hade de slut på tonfisk så vi fick en med en räka och chilisås och den var riktigt mumsigt.
Efter maten väntade 7 timmar med shopping.

Av Sara Pedersen - 20 juni 2013 20:40

Det har varit en jätterolig dag idag med en massa påhitt men vi börjar med våran flygtur tycker jag.
Efter att vi tagit oss ut till flygplatsen och navigerat oss ut till flygklubben så tog det inte så lång tid fören vi var i luften.
Så sjukt roligt! Och så häftigt att liksom bara åka och göra det.
Elin fick flyga under nästan hela turen förutom vid starten och landningen och hon var väldigt duktig. Det var även flygläraren
Det här var en upplevelse även om vi bara flög över Falun och Borlänge men jag tyckte att det var riktigt häftigt.

Av Sara Pedersen - 20 juni 2013 09:00

Nu sitter vi på bussen påväg till flygplatsen. Vi ska få följa med på en flygning idag och det är ju hur kul som helst för oss två som båda vill jobba inom flygindustrin. Jag vill verkligen bli flygvärdinna och Elin satsar på pilotyrket.
Just nu har vi åkt i ca 20 minuter och vi ska till Borlänge resecentrum för att sen ta en buss som kommer så nära romme flygplats som möjligt.
Sen i eftermiddag väntar lite shopping.
Det här kommer att bli så kul!

Av Sara Pedersen - 20 juni 2013 08:53

Jag tror att våra cupcakes blev riktigt lyckade för de gick verkligen åt igår under kalaset, det blev bara en med dumle kvar av nitton stycken. De restererande gick åt på pappas jobb så det kändes bra. Tårtan försvann den med. Det var ett roligt kalas trots att det diskuterades väldigt mycket om väldigt lite vid bordet intill.
Emot kvällen så blev det ett lite senare mål men det kändes mer som en väldigt tidig frukost med mackor och chokladcappuccino. Efter det så blev det lite law and order och scrubs innan vi kom i säng. Även om vi skulle tidigare i säng för att komma upp tidigt idag så lyckades vi inte med någon större skillnad. Men vi orkade iallafall komma ur sängen 07.20 idag.

Av Sara Pedersen - 20 juni 2013 08:21

Jag blev lite överraskad igår för det var inte bara pappa som fick presenter igår utan jag fick en present av mamma. Hon hade beställt kläder åt sig själv och hämtat ut paketet. Jag tycker att det är jätteroligt när mamma beställer kläder och jag var nyfiken på vad hon hade köpt. När hon öppnade paketet så gav hon mig en låda.
Hon hade köpt skor åt mig.
Jag fick mörkbruna klackskor med rämmar, jag har ju likadana i svarta och jag tycker ju om de skorna väldigt mycket. Tacktack.
Utöver det så hade hon köpt jättefina kläder i blått och blått är ju så fint.

Av Sara Pedersen - 20 juni 2013 00:12

Mycket mango det börjar bli dryckesvis. Först snapple och nu denna. Jag tycker inte om att äta mango som en rå frukt men det går bra i drycker.
Har ni testat aloe vera-vatten?
Det är faktiskt riktigt gott och spelar är det ju väldigt nyttigt.
Den här smaken var helt okej men jag tycker att originalsmaken är absolut den godaste. Jag smakade av Elin dricka som var smaksatt med jordgubb och den var väl inte riktigt något för mig.. Jag är ju som jag är.med jordgubbar, föredrar dem i bärformat.

Av Sara Pedersen - 20 juni 2013 00:03

Min telefon terorriseras av den ständiga uppdateringen... Jag få en fråga om uppdatering mellan en intervall på 3 timmar om jag vill uppdatera men för det första så kan inte telefonen uppdatera sålänge som jag inte är ansluten via Wifi och för det andra så kommer telefonen att vara obrukbar i 24 timmar och då kommer jag att få abstinens ( det behövs nog egentligen ) och jag är lite paranoid att något skulle hända och att folk inte kan nå mig...
Ibland så kommer rutan upp när jag skriver så då startar den och stängs sedan ner då den inte kan fortsätta och intervallrutan kommer upp igen... Suck... Blä för uppdateringar..

Av Sara Pedersen - 19 juni 2013 21:26

Det blev att slänga ihop födelsedagstårtan mitt på dagen innan vi tog en runda på stan.
Det blev en gräddtårta med rabarbersylt, marsankräm, grädde och strössel.
Den blev riktigt god och den blev ju rätt så fin.

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards