Alla inlägg under juni 2013

Av Sara Pedersen - 12 juni 2013 17:34

Alltså aaarrrrhhhhh vad jag vill slå sönder något! blir så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Och det är av två anledningar.

Den första är att hela jobbet med mina recept som jag satt och skrev ner bara är att kasta i sopkorgen. hela 20 sidor åt pipsvängen. Vet inte vad som hände men allt kastades om, låg på fel ställen en massa annat som bara var fel   så ja... jag får väl försöka att fixa det,

Den andra grejen är att bloggsidan på fb som jag är med i ständigt stänger ner så att man inte kan publicera sina inlägg och administratören kräver att alla ska lägga till nya medlemmar i gruppen och att ingen kan publicera fören gruppen har 14 000 medlemmar. Grejen är att folk går ur gruppen efter att man lagt till dem.. då kommer man ju inte upp i den önskade siffran men det verkar ju inte administratören förstå. Jag tror att denne personen har fått storhetsvansinne och måste hela tiden få bekräftat att det är hon som bestämma och att hennes bloggsida ska vara störst trots att hon bygger upp irritation och hat.

Funderar på om man helt enkelt ska gå ur gruppen istället för nu börjar det bli riktigt löjligt.


 

Av Sara Pedersen - 12 juni 2013 16:51

Jag tänkte tipsa er om en grej som faktiskt fungerar   

Om eran telefon, liksom min, laddar ur väldigt fort om du använder den relativt mycket till exempel om ni tar många kort, filmar, pratar i telefonen eller chattar mycket.

Om ni vill kunna använda telefonen underkvällen utan att ha den sittandes i laddaren så vet jag ett sätt som gör att den laddar upp mycket snabbare   

Ställ in telefonen på flygläge så stängs allt av som tar emot och skickar ut signaler. Då laddas endast telefonen upp utan att störas av till exempel radiosignaler och internetåtkomst.


 

Av Sara Pedersen - 12 juni 2013 16:21

Än har det inte hänt så mycket idag, har ätit lite, suttit vid datorn och sneglat lite på tv:n.

Tog hand om disken när jag väl kommit ur sängen, efter det har det inte blivit så mycket mer. Jag funderar på att ta något mer att äta snart dock.

Men just nu blir det att gosa ner sig i soffan och se på film   


 

Av Sara Pedersen - 12 juni 2013 14:39

Den här var mycket godare än vad först trodde och det är positivt. Den var faktiskt riktigt god och jag ( som är inte riktgt gillar mango ) gillade den väldigt mycket.

Jag har testat en annan snapple förut och det var pink lemonade och den läste jag inte riktigt på så jag var inte beredd på att den skulle smaka citron, den var ju rosa    Den är väldigt uppfriskande.

Denna med mango är sötare men den är lika lättdrucken.

Till den blev det en stor toscabulle och lite tvmys när jag sov borta.


     

Av Sara Pedersen - 12 juni 2013 14:17

Fick höra lite halvt tråkiga nyheter igår och det är klart att jag blir ledsen.

Sommarstugan blev såld och kontraktet skrivs under på fredag.

Jag älskar ju verkligen att vara där och att den nu blir såld när vi planerat att åka ner.. vi trodde att det skulle ta längre tid än såhär   

Kommer att sakna det.

Vad ska man göra nu då i sommar?


 

Av Sara Pedersen - 11 juni 2013 23:14

Jag var nog lite trött när jag kom hem idag för jag tyckte att det här var asroligt    

Jag satte mig iallafall vid sminkbordet och satte upp ALLA mina blommor i håret och det var ju helt stört egentligen men lite knäpp måste man få vara, annars kan man inte ta något seriöst.

Alla syns ju inte nu men de flesta gör det. Det ser ut som en lite ( eller väldigt ) udda badmössa.

Det var inte lika roligt när jag tittade på bilderna nu men det är ju färgglatt   


   

Av Sara Pedersen - 11 juni 2013 23:02

Jag hade tänkt att jag skulle ladda upp en video ikväll men det verkar som att det får bli imorgon.. När det skulle ta fyra timmar för en film på fem minuter så är det inte värt det.

Jag hatar när nätet är segt.. jag kunde inte logga in här först fören jag uppdaterat sidan fem gånger eftersom att datorn inte lyckades med att läsa in säkerhetskoden..   

Så... ja.. ett snabbare internet är väldigt välkomnat.

Ska uppdatera mer på videofronten imorgon iallafall, uppdatera lite mer här ikväll och så får jag fortsätta med några inlägg imorgon. 


 

Av Sara Pedersen - 9 juni 2013 20:38

Jag har spenderat i princip hela dagen med att skriva in recept på datorn som jag haft som foton i telefonen och det var en hel del. Jag ska sitta en stund imorgon med och lägga in bilder så att det blir roligare att titta på.
Jag tog en kvällsfika och åt resten av donutsen och en stor kopp mjölk och det var väldigt avslappnat. Det har ju regnat och åskat nästan hela dagen och jag har tyckt att det varit väldigt mysigt.
Såg även reprisen av Tonnårsbossen och jag blev helt ställd... Hur kan man spendera 57 000 kr på tolv dagar och skratta åt det?
Nu är det Gordon Kitchen Nightmares och efter det blir det Water for Elephants. Vi får se om det blir att äta något litet innan läggdags.

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards