Alla inlägg under juli 2013

Av Sara Pedersen - 11 juli 2013 18:16

Hells kithen på tv;n och after sun på axlarna.

Jag har alldeles nyss ätit lite jordgubbar efter några timmars trädgårdsarbete   jag har rensat gräs och i princip räfsat mellan stenplattorna på vår infart och sopat upp all jord och annan smuts. Efter det så har jag grävt bort gräskokor  från grusplanen där vi parkerar bilarna och puh vad jag arbetade på. Fick ta en riktig kalldusch när jag var klar för svetten rann och det kändes som att jag kokades inifrån. Var tvungen att dricka flera glas vatten då jag var så snurrig. Det kanske inte är det bästa att gräva upp gräs under de varmaste timmarna under dagen   Imorgon så blir det nog gräsklippning. Men idag blir det inget mer.

   

Av Sara Pedersen - 11 juli 2013 17:44

Jag fick en kommentar för någon dag sen om hur människor agerar nu för tiden och att det var svårt att förstå sig på hur de tänker ibland och jag tyckte att det kan vara värt att ta upp.

Det finns människor som njuter av att trycka ner andra, för det mesta helt utan anledning som till exempel hårfärg, hudfärg, tro och värderingar.

Jag förstår verkligen inte varför   Varför ska folk mobbas, slåss, begå brott, mörda, våldta och bete sig som ouppfostrade vandaler? Det är verkligen något som jag inte förstår.

Vad är det som är så svårt med att vara trevlig emot sina medmänniskor? 


 

Av Sara Pedersen - 11 juli 2013 00:09

Efter att vi varit på Erikshjälpen så gick jag och Jonte upp på stan och jag fick min efterlängtade fika.
Det blev en päronbiskvi för mig och så blev det lite jordgubbar och sprite till det.
Mumselimums.
Det fyllde upp mitt behov av socker och sällskap för tillfället.
När vi skulle gå där ifrån så såg jag att de hade något som såg ut att vara en blandning av macarons och woopies. Det fanns blåa, en grön och flera vita med någon slags spritsad kräm i.. Jag hade inte alls sett dem när vi gick in! Jag ville ha en av varje men det får bli en annan dag.

Av Sara Pedersen - 10 juli 2013 20:04

Var upp en snoa på stan idag med Jonte och vi gick till Erikshjälpen och tittade om vi kunde hitta något roligt.
Det första som jag tittade på en lila klänning som jag tänkte att jag skulle prova. Det finns bara två provhytter och det var helt fullt med folk så man fick stå i kö aslänge... Och sen så håller folk på och trängs och tar en evighet på sig i hytterna, det spelade ingen roll om de hade ett plagg eller en korg full med kläder, de stod verkligen där inne i en evighet.. Blä för segisar. Jag han konstatera att det inte var värt att stå där med klänningen, gå och hänga tillbaka den, ändra mig och hämta den igen innan det fanns en ledig hytt.
Tyvärr visade det sig i slutändan att klänningen var för liten.. Snyft... Jag fick inte igen dragkedjan. Känns som att jag borde stå längre på träningsmaskinen.
Efter att klänningen blivit borthängd spelar började vi kolla på lite glas och sådant och jag blev lite förtjust i ett jättefint vinglas men det fanns det bara ett exemplar kvar.. Vem lämnar in/kvar endast ETT glas?! Jag hade iallafall velat ha ett till så man hade haft ett sällskapsglas men om man bara har ett så blir det ett forever alone-glas för ensamma kvällar. Haha, det glaset och boken "kockskola för ensamma hjärtan" som vi hittade på biblioteket lite senare.
Som ni nog förstått så blev det inget inköp från second hand idag.

Av Sara Pedersen - 9 juli 2013 16:19

Usch vad jag är sugen på fika...

Hatar när jag får starka sockersug... Får dricka lite vatten istället. 

Men det vore mysigt med en fika och trevligt sällskap   

 

Av Sara Pedersen - 9 juli 2013 15:56

Hallå på er, just nu är det familyguy för mig.

Tidigare idag har vi spikat upp tavlor och burit in alla möbler igen nu när det är färdigmålat i huset och så  var vi iväg och plockade jordgubbar ( stora som knytnävar   ) så nu hoppas jag på jordgubbar till kvällen   Jag ska även kolla om vi har lite choklad som man eventuellt kan smälta och doppa jordgubbarna i.

 

Av Sara Pedersen - 9 juli 2013 00:36

Not even once.
Känns bra, men som sagt, det är inte mig grej och in jag kommer att behöva de kunskaperna i framtiden så sitter det rotat i ryggmärgen.

Av Sara Pedersen - 8 juli 2013 18:10

Börtsett från mina små inköp idag så köpte jag en godisbar som jag aldrig sett förut och ja tyckte att den lät gott och jag tyckte att jag kunde ge den en chans trots att jag inte äter så mycket godis.

Det som jag testade var godisen Starbar. 

Rostade och hackade jordnötter, mjuk kola, crisp och mjölkchoklad.

Det var väl inget större fel på den men det hade varit ett stort plus om den hade innehållit en större mängd jordnötter för det smakade väldigt mycket av kolan och chokladen. Lite mer sälta hade gjort den mindre sliskig och mycket godare   

   

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards