Alla inlägg under augusti 2013

Av Sara Pedersen - 27 augusti 2013 22:43

Bara jag som tycker att det börjar gå över styr igen?
Klädstorlekar blir mindre, gymreklamerna fler och tips om vad du ska göra och äta "när du inte vill bli en tjockis" som Ica så givmilt lägger fram det..
Nej... Alltså jag blir lite ledsen faktiskt att allt verkligen ska vara så grundat på att du ska vara snygg och smal.
Denna träninghets i dagens samhälle är inte hälsosam!
Jag kan erkänna att jag självt hade det lite jobbigt för jag fick acceptera att jag inte längre kunde ha storlek 38 i byxor utan fick ta en storlek större. Det är ingen stor grej för de flesta i omvärlden att jag måste ha en större storlek men det kan vara ett stort steg menalt för vissa människor.
Att då ständigt bli påmind att du måste göra allt de säger i reklam för att du "inte vill bli en tjockis".
Saken är den att folk inte bryr sig om ville storlek du har i kläderna. Om du möter någon på stan så är det knappast någon son tänker; "hmm.. Den där tjejen måste ha ett par jeans i storlek 40"...
Nej, sålänge som du hittar kläder som passar, som du tycker om och är någorlunda självsäker så kommer andra bara att se din utstrålning. Och sålänge som man bara trivs med sig själv så borde inte något annat spela någon roll.
Jag hör till de som är mitt emellan. Jag är varken smal eller tjock, jag har breda höfter och för kort överkropp jämt emot mina ben men jag trivs med hur jag ser ut och jag ska inte behöva känna något annat.
Och det ska ingen av er där ute heller.
Ta de kläder som ni vill och ha inställningen att IDAG ÄR JAG SNYGG.

Av Sara Pedersen - 27 augusti 2013 22:25

Alltså jag får nästan lite glädjetårar..
Sen i midsommar så har jag krånglat och ikväll så lyftes en liten börda från mina axlar.
Jag har äntligen fått loss kulan på piercingen.. Den har verkligen suttit som berg men under kvällen så läste jag om att man kunde testa att använda hushållspapper för att händerna inte skulle glida och efter att jag testat det och dragit till så kände jag hur den började skruva.
Jag kan äntligen ta loss den för jag vill.
Så nu tänker jag badda med saltlösning i tio dagar och toppsa med lite bakteriedödande om kvällarna då jag har en misstanke att den håller på att bli lite infekterad ( det rinner väldigt mycket sårvätska ur den tillsammans med blod ) sen när den blivit bra igen ska jag ta och byta den.
Ni anar inte hur skönt det är att veta att den går att ta loss om man måste.
Hoppas bara nu att den blir bra igen.

Av Sara Pedersen - 27 augusti 2013 21:06

Titta vad jag fick av mamma.
Ett par biobiljetter, sjukt roligt, jag tycker om bio och det är lite synd att man inte går mer på bio än vad man gör, det blir ju så sällan.
Jag och Jonte pratade om att gå på bio och se på The mortal instruments. Den verkar vara rätt så bra faktiskt, blev lite sugen på att läsa böckerna.

Av Sara Pedersen - 27 augusti 2013 19:32

Någon gång måste ju bli den första, eller hur?
Har dock fler dissar än hissar men jag ska behärska mig och hålla det rätt så jämnt.
Vi börjar med dissar...

1. Jag ser att fler startar bloggar nu när skolan börjat och det som jag vill dissa där är alla tjejer och killar som.börjar varenda inlägg med "tja tja bloggen"....
Seriöst.. Det är det som får vissa att se ner på bloggare och bloggerskor. Jag har själv fått pikar och blivit placerat i facket som fjollig bloggare trots att jag aldrig hälsat på min blogg i ett inlägg. Jag skriver för mig själv och till ER läsare, inte en bloggportal.

2. En annan sak som kommer fram efter sommaren är alla besserwissrar som ständigt ska peka ut att de skulle vara störst bäst och vackrast och övertyga alla andra om att just de har rätt.

3. Vi håller oss till skolämnet och jag vill dissa alla stöddiga elever som kommer till skolan utan någon sorts respekt för lärare och andra elever och tror att de kan beté som skitungar för att de tycker att de är så stora.
Man är inte stor när man börjar gymnasiet, hur mycket folk än verkar tro det. Så att skräpa ner, skolka, sitta med fötterna över borden och vara stöddiga emot äldre elever tjänar ni absolut ingenting på.

HISSAR

1. Jag hissar den otroligt sköna vädret nu under dagarna. Har kunnat gå i kjol idag oh det öre inte helt fel. Passa på att njuta av sensommardagarna nu.

2. Jag vill hissa den nya serien Broadchurch som går på 4an. Tycker att den är väldigt bra och om inte annat så har min favoritskådespelare huvudrollen. Det är till och med så att pappa följer den serien och han har vanligtvis svårt för brittiska kriminalserier.

3. Sen vill jag faktiskt hissa skolan. Ca 9 månader till studenten och chansen för en nystart på livet. Det här året kommer att gå så fort så innan man vet ordet av så står man där i mössan och tar de första riktiga stegen in i vuxenlivet.

Av Sara Pedersen - 27 augusti 2013 17:16

Gräset är klippt och magen är fylld med mat. Blev lite eller väldigt trött. Har nog lyckats väldigt bra med sömnvanorna med att komma i säng och senare gå upp i tid men inatt var det hemskt.
Vaknade från och till hela natten så vi hoppas på lite mer jämn sömn inatt .

Av Sara Pedersen - 27 augusti 2013 13:57

Idag var kaffemaskinen igång och första gången på över sommaren så blev det en skolkaffe.
Dock var det inte så gott, det kanske tar en stund att vänja sig med smaken igen efter att ha druckit annat kaffe så länge.
Skulle dock behöva en till då det är en och en halv timme kvar av dagen och jag är trött.

Av Sara Pedersen - 26 augusti 2013 22:37

Ni får blunda för de gräsliga stavfelen i föregående inlägg... Så går det när man skriver snabbt på mobilen men jag ska ändra det imorgon..
Gissa vad?! Mina liljor blir rosa!
Det lyser igenom knopparna nu så jag skulle gissa på att jag har blommor om ca 2 - 4 dagar. Jag är ingen professor bland floror men så mycket längre tid än så borde det inte ta tycker jag.
Är nog lite mer exalterad över detta än vad jag borde men så kan det gå, haha.
Nu blir det sängen för mig.
Natti alla ni fina.

Av Sara Pedersen - 26 augusti 2013 21:46

Den syns ute sådär jättebra emot den mörka väggen men den var högre än vad jag trodde och gick inte enda in emot den ljusa väggen där den egentligen skulle stå.
Men här är iallafall min betjänt, en klädhängare från second hand för 125 kr och så har jag målat om den då den var grön. Den saknar dock en liten plupp men det finns tillräckligt med plats för både väskor, kläder och sjalar utan problem.
Den var väl inte så pjåkig?

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards