Alla inlägg under september 2013

Av Sara Pedersen - 26 september 2013 20:48

Ser just nu på lyxfällan och ska nog ta ett varmt bad efter det.
Eller ett ljummet bad kanske utifall jag har feber.
Ska ta och göra en hår inpackning oh använda en ansiktsmask som jag faktiskt köpte idag. Den är ny och är en vaniljfudge-ansiktsmask. Jag har nog faktisk snart provat alla sorter, en som jag vet att jag missat är en med jordgubb, den ska jag köpa nästa gång jag ser den.

Av Sara Pedersen - 26 september 2013 20:35

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle börja bli lite nyttigare och dra ner på godsaker men jag är så dålig på det då det är så gott.
Men jag äter ju i princip inte något godis så en fika då och då kan jag faktiskt unna mig.
Så det blev en mysig tantfika med Jonte och då blev det en kaffe latte med choklad och en nogat och nötbakelse.
Omnomnom.

Av Sara Pedersen - 26 september 2013 19:55

Jag blir lite irriterad på bloggare/bloggerskor som får en massa komentarer eller frågor på ett inlägg om till exempel kläder och att de inte svarar...

Och med detta så kommer vi in på detta... Jag har letat jättelänge efter en klänning med tryck av påfågelfjädrar för att jag tycker att de är så fint. Jag har kollat på ljusa klänningar med blå fjädrar, en vit klänning med naturligt färgade fjädrar, en klänning som var ljusgröm med fjädrar och sen så hittade jag den perfekta klänningen.

Jag som många andra ber om att få veta vart man kan hitta en sådan eller en liknande men INGEN har fått svar.. Jag blir så sjukt irriterad... lägger man ut någonting på en blogg och det är ett klädesplagg så måste man väl vara beredd på att dela med sig av butiken eller webbplatsen som den r ifrån?

Är det NÅGON AV ER som har den minsta aning om vart man kan köpa/beställa denna?

          



Av Sara Pedersen - 26 september 2013 19:38

Jag och Jonte var upp en vända på stan efter i skolan idag och jag fick syn på lite nytt smink som kommit in på pickaboo.

Det är från märket Technic och jag fattade lite tycke för två av deras nagellack och sedan deras ögonskuggepalett som hette eyeshimmer.

De färgerna som jag vill ha i nagellack hette turquoise marmaris ( blått ) och Christmas cracker ( rött ).

Ögonskuggan var söt men jag är mer för jordnära färger ... men nagellacketkan jag nog tänka mig i framtiden.

     

Av Sara Pedersen - 26 september 2013 19:21

Kan inte säga att det varit en sådan krävande dag idag ( bortsett från det faktum att jag knappt kunnat andas ) då det är den europeiska språkdagen idag.

Den första timmen så fick vi se på afrikansk dans och så lyssnade vi på två föreläsare, då vi fick lära oss om att uttrycka sig i radio och den andra pratade om hur det går till när man funderar på att jobba utomlands ( vilket jag uppskattade mest med tanke på mina framtidsdrömmar ) och sen så fick vi gå upp på scenen och ha allsång. Och trots att jag ständigt hostar så klarade jag av att sjunga på alla de tre språken jag skulle. Jag är längst ut till vänster på bilden när vi sjunger.

Efter det gemensamma i aulan så blev det lite mingel med snacks innan jag och Jonte fick gå med vår engelskgrupp till ett klassrum där gruppen gjort så att det skulle likna en engelsk pub innan det blev paella till lunch och sedan blev det rep med klassen inför imorgon.

Det roligaste idag var nog när en del av språklärarna klädde ut sig till djur och dansade till låten; What does the fox say?

Bilderna har jag lånat från Martin Koch´s hemsida då mina inte blev bra.

     

Av Sara Pedersen - 25 september 2013 19:56

Blä... vill gå och lägga mig...
Känner mig bara dålig och hemsk på alla sätt.
Vill bara slå på saker, slänga iväg dem och de dem krossas.. få ut min ilska, sorg och irritation..
Önskar att jag kunde sluta att frysa..

Av Sara Pedersen - 25 september 2013 10:36

Att ligga nergosad i min säng skulle inte sitta fel just nu..
Har en fruktansvärt jobbig huvudvärk som strålar ner över ena örat ( det kan väven vara tvärt om att jag har ont i örat och det spridit sig upp i huvudet ) jag fryser så att det känns som att jag kommer att spricka som en glasskiva och bli hundratals skira skärvor på golvet. Jag nyser, hostar, är helt sträv i halsen och har alla möjliga förkylningssymtom.
Jag fick iallafall användning för mina vantar idag.
Jag kommer att se sliten ut på skolfotot idag.. usch..

Av Sara Pedersen - 24 september 2013 18:00

Jag ser på masterchef australia just nu och följer deltagarna när de kämpar med deras utmaning då det ska göra ett varsitt macarontower... och det går väl sådär för dem.

Jag har aldrig gjort macarons men jag vet att de ska vara svåra att göra. Jag vill väldigt gärna göra macarons någon gång men jag skulle inte våga mig på ett torn med 120 stycken.

Den är Adriano Zumbo som har gjort efterrätten till denna utmaning. Han har varit med i många utmaningar och har kommit med otroliga efterrätter som; Croquembouche, V8 cake, pear perfektion, deras pepparkakshus och godis utmaning och nu detta.

Jag kommer att bli imponerad om någon lyckas klara den här utmaningen utan att göra fel.

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards