Alla inlägg under oktober 2013

Av Sara Pedersen - 7 oktober 2013 22:22

Ligger nerbäddad under två täcken och en filt och alarmet ställt inför imorgon. Vi har prov i naturkunskap imorgon och det hade jag helt glömt bort så om jag vaknar tidigare imorgon så ska jag repitera lite snabbt. Dock är nog den chansen liten då jag sover mer nu när der blir mörkare och kyligare.
Dock så sover jag inte bättre för det.. bara inatt så drömde jag så hemskt att jag vaknade av att jag bitit så hårt i kinden att det faktiskt gått hål på insidan så jag har varit lite svullen idag. Jag tror dock inte att det märktes eftesom jag för första gången under detta läsår gick utan smink.
Nu börjar det bli riktigt kyliga kvällar, solen går ner kl 18.00.och temperaturen sjunker snabbt.
Usch, tänk om det är snö när jag kommer hem?

Av Sara Pedersen - 7 oktober 2013 17:16

Jag har precis bokat tågbiljett till Arlanda när vi ska åka till Spanien. Det är lite sjukt att det endast är två veckor kvar idag. Om exakt två veckor nu på klockslaget så sitter jag på flyget och taggar inför tävlingen.

Det kanske är dags att börja tänka lite ner på packningen..

Det känns lite surrealistiskt. Man har gått hela sommaren och det har känts så avlägset men nu knackar det snart på dörren.

Snart återstår bara att ta ut lite pengar i rätt valuta.

 

Av Sara Pedersen - 6 oktober 2013 22:11

Nu ska jag försöka att sova lite och samla krafter gör en ny vecka och de krafterna kommer att läggas på de två argumenterande talen som jag måste skriva klart denna vecka och så hoppas vi på fint väder så att jag kan filma för som det ser ut nu så blir det snart en stillbildsfilm som gymnasiearbete..
Har försökt att slappna av och vara släppa alla måsten under kvällen med ett varmt bad och ansiktsmask. Hade tänkt att jag skulle ta den som jag tycker bäst om hittills men den var inte lika bra som jag mindes den, jag hade för mig att den skulle ha doftat helt annorlunda. Det är konstigt att man kan bli så lurad av sina minnen.
Steg uop när hela jag var som ett russin och nu ligger man nerbäddad i sängen.
Är inte alls taggad för denna vecka men man får bita i det sura äpplet, ta på leendet och köra på.
Nattinatti.

Av Sara Pedersen - 6 oktober 2013 19:44

Synd att denna klänning inte fanns i vitt för då hade den varit ett starkr alternativ till en studentklänning. 

Den som jag redan har i garderoben är för lång och det känns liksom inte rätt. På studenten så vill jag ha en klänning som känns rätt, det är ändå studenten och den jag har känns inte rätt.

Jag har faktiskt hittat en jättefin klänning men den tänker jag inte visa den fören jag vet hur det blir med den.

Men jag kan visa er denna klänning när den ändå inte kan användas till studenten. Jag vill vara lite traditionell och faktiskt ha en vit klänning.

Denna hittar ni på nelly.com och den kostar 299 kr.

 

Av Sara Pedersen - 6 oktober 2013 09:28

Inte med huvudvärken som jag har nu. Låg uppe med telefonen länge igår.

Så blir det inte ikväll.

 

Av Sara Pedersen - 5 oktober 2013 22:00

Är det bara jag som tycker att det är lite tidigt med att sälja tomtar i början av oktober?
Vi möttes av detta i deb första affären som vi var i... visst för att jag har börjat med julklapparna men tomtar kändes lite extremt när inte ens halloweenprydnaderna har kommit.

Av Sara Pedersen - 5 oktober 2013 21:18

Det blir tyvärr inga skor för mig.

Julklapparna är redan klara här hemma så det blir inte något mer. 

Jag tycker ju att detta par skor är så sjukt fina med spets, 2 cm platå och 11 cm klack och jag fastnar otroligt sällan för skor.

Men jaja, så kan det vara. Det kanske egentligen är för det bästa då klacken är så otroligt smal, vilket då innebär en viss problematik när man ska gå i dem men de blir inte mindre snygga för det.

 

Av Sara Pedersen - 5 oktober 2013 19:38

Det blev lite mer än vad det var tänkt idag. Jag skulle ha ett puder och så skulle jag hålla utkik efter suffleformar, latteglas och latteskedar.
Tja... det blev två aloe vera drycker (40 kr ), tre godisbarer ( 20 kr ), en concealer ( 20 kr ) latteskedar ( 20 kr ), puder ( 59 kr ), ett par leggins ( 79 kr ), en röd skjorta (179 kr ), en hårklämma med hjärtan ( 10 kr ), tre par trosor ( 129 kr ), två ansiktmasker ( 29 kr ) fyra latteglas ( 36 kr ) och till sist suffleformarma ( 45 kr ).
Som ni ser så kom jag inte upp i någon vidare monstersumma men jag har ju fortfarande en studentmössa att beställa.

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards