Alla inlägg under oktober 2013

Av Sara Pedersen - 14 oktober 2013 18:50

Look at this beauty...

Man får nästan diabetes av att bara titta på den.

Undrar vilken sorts tårta det är under... men jag skulle chansa på att det är choklad med antingen choklad eller salt kolakräm emellan lagren.

 

Av Sara Pedersen - 14 oktober 2013 18:13

Det är synd att vi inte stannade längre på berget för jag hade helst plocka lite mer svamp. Mamma får dessa då hon verkligen älskar färsk svamp.

Förra sommaren när vi var ute vid sommarstugan så var jag den enda av oss alla som hittade kantareller och det var faktiskt rätt så roligt när de andra också ville plocka svamp.

Jag tycker om att plocka svamp, synd bara på den lilla mängden som man han med idag.

 

Av Sara Pedersen - 14 oktober 2013 16:25

Och lika pang bom är den snart över och snön ligger vit. Löven ändrar färg och placering för nu ligger de snart alla på marken.
Den fina höstperioden skulle jag säga är förbi och det känns som att den aldrig var här. Jag tycker om början av hösten när det börjar bli färgglatt men nu har vi kommit in i perioden då allt blir gult, brunt och trist.
Här är några höstbilder som jag har tagit.

Av Sara Pedersen - 14 oktober 2013 11:06

Jag är ovanligt pigg just nu faktiskt.
Jag har varit uppe sen kl 06.00 idag och jag följde med mamma till jobbet och något måste jag ju ha gjort bra för hon tyckte att jag kunde stanna hela dagen i köket.
Vi var bara ute i skogen i en timme då folk frös, jag var nog en av de få som faktiskt var påklädda så pass att man inte frös. Jag hade fakiskt med mig en kasse då mamma ville att jag skulle plocka kite svamp. Och lite blev det, det blev ungefär en näve då vi knappt rörde oss i en bredare utsträckning än en hektar.
Få se när jag somnar ikväll men detta känns som en dag då jag kan få mycket gjort.

Av Sara Pedersen - 13 oktober 2013 21:57

Känslan när man för ett ögonblick inte hittar sitt pass när man vet att man pker utomlands om en vecka... den var inte rolig ska ni veta men jag hittade det! Puh..
En annan sak som känns lite nu nör tuden börjar bli knapp är att jag måste checka in över nätet och skriva ut mitt boardingkort på ett A4 i skolan ( vi har inte någon skrivare hemma ) och så ligger jag uppe på nätterna och skriver en packlista. Jag gick ner med en massa tvätt idag så det blir att tvätta i veckan.
Jag ska för övrigt upp väldigt tidigt imorgon. Halv sju åker jag hemifrån med mamma till hennes jobb. Klassen ska upp i skogen och vara där under hela förmiddagen imorgon så jag följer med mamma då hon jobbar i närheten och det har sina fördelar! Jag behöver inte gå lika mycket, jag kan äta frukost med förskolebarnen och jag kan låna deras skrivare till att skriva ut lite olika saker.
Så nu ska jag försöka att sova lite.

Av Sara Pedersen - 13 oktober 2013 17:19

Kvällens konsert är i Torsång och denna kyrka är verkligen vacker.
Jag tog inte med mig plånboken hit och det hade sina för och nackdelar. Nackdelarna var att jag inte kunde köpa dricka eller två recepttidningar och fördelarna är att jag inte kunde köpa dricka och de där tidningarna. Drickan var en läsk och jag dricker bara mineralvatten just nu och tidningarna hade gått på 120 kr. Så det sparade jag in en del på.
Snart är det dags för kvällens konsert och vi hoppas på det bästa.

Av Sara Pedersen - 13 oktober 2013 10:12

Usch vad trött jag var igår.
Kom hem strax efter nio efter att jag följt ned Sandra hem för att hämta lite saker.
Sen gjorde vi lite varma mackor innan vi i princip stupade i säng.
Men konserten gick i vilket fall bra ( en vecka kvar nu! ) och sista konserten är idag. Det är genrep nästa helg och sen gäller det.
Idag håller vi inte på lika länge, vi ska samlas vid tre idag och konserten börjar vid sex så man kommer inte att vara lika utmattad när man kommer hem idag.

Av Sara Pedersen - 12 oktober 2013 11:54

Helt otroligt vad mycket man kan åstakomma under en timma när man måste få saker gjort.
Lyckades komma ur sängen, bädda, klä på mig, göra en omelett med purjolök, tomat och spenatblad, stryka kläderna och få en lunch ner i en burk.
Smink och annat får jag lägga på innan konserten börjar.

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards