Alla inlägg under mars 2014

Av Sara Pedersen - 13 mars 2014 21:57

Det är kanske inte det mest ekonomiska att köpa sådana här men det är så smaskigt så jag tycker att man kan få unna sig ibland. Arlas småportioner med kvarg.
De här tre sorterna tycker jag bäst om; vanilj, hallon och äpple/kanel.

Av Sara Pedersen - 13 mars 2014 19:48

Jag såg den här videon imorse och det är nog det roligaste på länge om jag ska vara ärlig.

En parodi på finalbidragen i melodifestivalen och om jag ska vara ärlig är detta nästan bättre än den riktiga tävlingen   

Av Sara Pedersen - 13 mars 2014 19:15

Jag har lite saker som jag vill hissa och dissa och kanske håller ni med om något eller är helt emot, det är mina åsikter.

Vi börjar som vanligt med dissarna.


Diss: Pic' or it didn't happen.

Jag personligen tycker att detta uttryck är fruktansvärt provocerande. Vi lever redan i ett samhälle där telefoner och kameror har en stor roll, varför måste vi ha bilder på allt som vi nu berättar om? ( och det kommer från en bloggerska ) Så fort som man berättar om något och inte har en bild på det så påstår folk att man ljuger. Jag tycker inte om det alls.


Diss: Fanbloggar

Jag vill dissa fanbloggar för jag tycker helt enkelt att det är löjligt. Att man kan beundra en kändis är helt okej men att skapa en blogg där man skriver om skvaller, önskedrömmar och ständigt berättar om sin oändliga kärlek för denne tycker jag tar steget för långt. Vill jag veta något om en kändis så kan jag följa denne på olika sidor på nätet eller bara söka på Google.

 

Diss: SWAG

Min sista diss idag är uttrycket SWAG. Jag har inte tyckt om det sen det dök upp för första gången och tycker att det är otroligt osmakligt. Jag kan acceptera att tolvåringar kan använda detta uttryck för de behöver inte jag bry mig om men när killar ( detta är oftast killar ) över 20 tar ett kort på sig själv med en luvtröja/jacka framför spegeln med en keps och taggar bilden med #SWAG så vill jag bara kräkas. Bilden här nedanför summerar min tanke om detta väldigt bra.

 

 Nu till mina hissar!

 

Hiss: De som håller i träningen

Majoriteten av allas nyårslöften brukar vara att ta tag i träningen och håller på i någon månad för att sedan falla tillbaka i gamla vanor. Jag vill hissa dem som håller i sina goda vanor och väljer en permanent bättre livsstil än innan. Jag själv har till exempel aldrig hållit i min träning lika länge som jag gjort hittills.

 

Hiss: Fungerande skönhetsprodukter

Jag vet inte mycket som är mer vardagligt frustrerande än att vakna upp och se att ännu en finne är på väg att bryta ut. Jag har till exempel väldigt lätt till att få finnar och det känns som att man testat det mesta. Därför vill jag hissa de skönhetsprodukter som faktiskt fungerar. Men kom ihåg att allas hy är olika, en produkt som fungerar perfekt på min hy kanske inte alls fungerar för din så man måste testa sig fram.

 

Hiss: Vinrött nagellack

Min sista hiss denna gång är vinrött nagellack. Det är snyggt, sensuellt och allmänt vackert. Jag ska köpa mig ett riktigt bra vinrött nagellack när jag kommer över ett.

TIPS NÅGON?!

   

Av Sara Pedersen - 13 mars 2014 18:20

Sitter och känner en liten lättnad över att ha klarat 2/3 av repetitionen på teorin och funderar på om jag ska göra ett till teat ikväll eller om jag ska spara det till hegen. Jag gjorde väldigt många test igår och nu i efterhand så inser jag hur dumt det var för när man gör så många så blir man så slut i huvudet och blir bara ledsen när det inte går vägen, som ni kanske märkte på mitt lilla ledsamma inlägg från igår.

Lite i taget är nog det bästa sättet.

 

      

Av Sara Pedersen - 13 mars 2014 16:47

Med chailatte och inviger min stora, gröna tekopp. Inte lika gott som på Smörgåsboden men det går bra hemma. Ska försöka att plugga lite religion också, vi har tydligen prov nästa vecka.

Av Sara Pedersen - 12 mars 2014 21:40

Vi har nästan hela sättet med vanilj och fläder från Gunry.
Det är lite roligt tycker jag. Jag tycker om fläder i princip allt.
När dessa tar slut så tänker jag använda settet som jag fick från Elin när jag fyllde år.

Av Sara Pedersen - 12 mars 2014 20:00

Kommer ni ihåg mitt inlägg om Celsius drycken?

Jag var påväg att köpa två stycken idag men jag ställde tillbaka dem på hyllan för jag tycker inte att allting stämmer där.

1. Det är för det första en energidryck. Energidrycker är inte bra över huvud taget då de stör sömn, orsakar koncentrationssvårigheter och är allmänt beroendeframkallande. Att just denna skulle vara en sensation som är perfekt för träning på ett hälsosamt sätt tror jag inte alls på.

2. Celsius innehåller mer koffein än Redbull och Monster. I media kan man höra om flera fall där personer dött av energidrycker och allt koffein i drickan höjer både blodtryck och puls, plus att det är otroligt beroendeframkallande ( på burken rekommenderas man att dricka 2 Celsius per dag ) 

3. Den påstås vara sockerfri. LÖGN! De innehåller Sukralos och det är ett av de värsta sötningsmedlen och är mellan 500 - 600 gånger sötare än socker.


Jag läste på innehållsförteckningen och näringsinnehållet på burken och där står det, svart på vitt om sötningsmedel och koffeinmängden. Där står som på alla energidrycker att varken barn eller gravida borde dricka den, att det är en hög koffeinhalt och att produkten kan vara beroendeframkallande. Läser man det och inte varningsklockorna ringer då vet inte jag.


Så frågan om detta är ett hälsosamt tillskott? Absolut inte.

Nej, jag fortsätter med att dricka vatten.


här har ni en länk till en sida där ni kan läsa mer om detta:

http://pulstagning.se/2012/july/fungerar-verkligen-celsius.html

 

Av Sara Pedersen - 12 mars 2014 19:20

Jag känner mig verkligen skitdålig just nu.

Jag är besviken, frustrerad och vill slita av mig håret.

Hur kan jag ens hoppas på det där körkortet? Ett kasst internet som ständigt kopplar ner och en korkad brud som inte kan lära sig något tar inte ett körkort. Aldrig någonsin.


   

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards