Alla inlägg under april 2014

Av Sara Pedersen - 9 april 2014 18:01

Som en liten belöning till mig själv för att det gick så bra på körlektionen idag så tillät jag mig själv att köpa lite kvarg att ha till mellanmål.
En med citrus, en med blåbär och en med passion.
Så belöningen för en lyckad körlektion är kvarg i detta fall och klarar jag uppkörningen så ska jag köpa mig en burk med Ben&Jerry's.

Av Sara Pedersen - 8 april 2014 21:42

Hej, alla ni som fortfarande är vakna!
Hade jag inte sovit en stund när jag kom hem så hade jag definitivt sovit nu kan jag med säkerhet säga.
Bortsett från fikat med mina fina på eftermiddagen så har det varit en väldigt långsam dag.
Jag har sett över lite räkningar, pluggat lite och sen hetsat upp mig över provtider nu i veckan som eventuellt innebär att jag måste avboka en körlektion... vill helst inte ställa in några lektioner så nära uppkörningen.
Haha, ja, som sagt. En väldigt vardaglig kväll.

Av Sara Pedersen - 8 april 2014 21:15

Nu får jag väl halva bloggvärden över mig med kommentarer om hur dum i huvudet jag är som skriver detta men det är just detta som jag vill ta upp.

Jag tittar på Programmet Trolljägarna och hon deltar i programmet ikväll och jag tycker att det är otroligt starkt av henne att ställa upp och säga ifrån om all den skit som hon får ta.

Man behöver inte tycka om hennes åsikter ( alla har en åsikt ), man behöver inte tycka om att hon opererat sig men det är helt upp till henne och man behöver inte läsa bloggen om det inte passar.

Jag läser hennes blogg varenda dag och tycker att hon skriver bra även om jag inte håller med om precis allt MEN jag skriver inte onödiga och vidriga saker i kommentarsfältet för det.

Just för Alexandras skull så hopas jag att hon får det lättare nu efter programmet och jag beundrar henne för att hon kan ta så mycket skit och ändå fortsätta att uppdatera varenda dag.

Detta är min åsikt så var snälla att respektera den.

Man har aldrig rätten att kränka någon vare sig på nätet eller ute i det verkliga livet. Jag önskar att flera kunde inse det


Bild från Google.

 

Av Sara Pedersen - 8 april 2014 20:35

Det har blivit lite hårfärgning nu under kvällen, eller rättare sagt så har utväxten tagits om hand om.
Så skönt!
När man en ljus utväxt på mörkt färgat hår så ser man så tunnhårig ut så att det nästan är läskigt men nu så blir det fint igen.

Av Sara Pedersen - 8 april 2014 15:45

Idag så skulle jag ha gymmat efter skolan men jag var trött, det var kallt och regnigt så jag valde att vara social med Sandra och Jonte istället med en chailatte på Smörgåsboden.
Vi satsar på fredag istället!
Jag borde dock köpa mig ett bättre gymkort så att jag kan få gymma när jag vill men i så fall så blir det på ett annat gym.

TV?

Av Sara Pedersen - 7 april 2014 18:30

Jag är faktiskt lite sugen på att köpa mig en tv.. Och det är lite läskigt med tanke på att jag aldrig köpt något så stort förut. Min bror har min tv nu men den har han orsakat en stor repa i så jag vill inte precis ha tillbaka den.

Jag ska till Borlänge med mamma i helgen så jag kan ju kika runt lite iallafall och se om det finns något med bra kvalitet och till ett rimligt pris.

Det vore praktiskt att ha tv på rummet igen så kan man ligga i sängen hela dagen de dagar då man ligger däckad med feber.

Bekvämligheter som man egentligen inte behöver men ändå.

 

Av Sara Pedersen - 7 april 2014 17:42

Jag är så trött på mitt hår just nu så att jag vill raka av det med jämna mellanrum... men det blir nog bättre när jag fixar till utväxten!

Men på tal om hår och hårfärger! Jag har haft tre färger på mitt år nu med min egna inräknad men vilken tycker ni bäst om?

Min naturliga som då är rödblond? När jag hade klarrött hår? Eller mig nu som brunett?

Jag själv tycker bäst om det jag har nu även om jag saknar min naturliga färg. 

 

Av Sara Pedersen - 6 april 2014 21:05

Veckans mask är H&M's egna mask med gojibär. Helt okej men inget banbrytande om man säger så. Jag hoppas mer på den med kokos!

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards