Alla inlägg under maj 2014

Av Sara Pedersen - 22 maj 2014 13:14

Jag testade det här teet igår och det var väldigt gott måste jag säga   

Det är från ett märke som heter Dilmah och har smaken av äpple, kanel och vanilj.

Riktigt gott!

Om jag ser en sådan förpackning när jag är och handlar med mamma sen så ska jag nog köpa en. Denna blir nog en av mina favoriter efter den sortens chaite som vi har här hemma   

 

Av Sara Pedersen - 22 maj 2014 13:04

Har ni sett den nya smaken från Plopp med kaktus och päron?

Den ser nästan lite giftig ut med den gröna kolan inuti.

Jag har testat den och den smakar faktiskt rätt gott, mest päron enligt mig. Jag äter inte så mycket sådant här godis men man kan alltid smaka. Mörk choklad är mer min grej   

 

Av Sara Pedersen - 22 maj 2014 12:30

En återblick till min första resa med kören utomlands och det var när vi åkte till körmästerskapen som det året hölls i Österrike. Det var i juli sommaren 2011 och det var min första resa utomlands som varken innebar föräldrar eller en skollärare.

Den här gången vann vi inte något men det var en rolig resa ändå och en upplevelse som man inte glömmer. Någon gång så ska jag resa tillbaka till Graz för jag tycker att den är en otroligt fin stad.

     

Av Sara Pedersen - 21 maj 2014 22:59

Jag var på kalas idag och det är andra gången den här veckan. Mycket glass i magen nu men det är extra gott när det är fint väder. Jag testade även ett nytt te som jag tyckte om så jag funderar på att köpa en sådan imorgon när jag ändå slutar tidigt. Skulle kunna gymma annars för det kan jag inte göra på fredag... eller kanske rent utav båda? Vi får se hur kroppen mår imorgon. Jag börjar att bli krasslig.

Av Sara Pedersen - 21 maj 2014 15:37

Idag blir vårt yrväder tio veckor och hans personlighet har verkligen blommat fram nu.
Han hatar solen till att börja med och älskar vatten så mycket att han doppar tassarna i vattenskålen ( när han inte bär runt på den mellan tänderna ). Får han inte som han vill så välter han även vattenskålen.
Borsten är ett big No No och han älskar att äta maskrosor.
Han tycker inte om att sitta i knät men ska ständigt vara runt fötterna på en men om det bara är för att bita på tårna är en annan sak.
Han bits som ett litet monster och har ett fruktansvärt humör men de stunder som han är gosig väger upp de sämre stunderna då man blöder från händer och fötter.

Det blir förhoppningsvis stillsammare när han tappar sina valptänder.

Av Sara Pedersen - 20 maj 2014 20:45

En liten koppling till min video där jag tog upp det faktumet att det faktiskt går att köpa i vanliga butiker så som Ica Maxi, Coop och Gekås ( och nu menar jag skönhetsprodukter ) och det har tagit bort lite av lyxen i märket tycker jag.

Det är så enligt mig, ju lättare det är att få tag på desto vardagligare och mindre lyx blir det och nu när man kan köpa deras body lotions och body mists i vanliga matbutiker istället för i VS egna butiker.

Det är absolut roligt att fler kan få chansen att köpa produkterna men är det lyx?

Nej, inte längre.

Men jag älskar ändå märket för att deras produkter är riktigt bra och deras årliga underklädesshow på TV.n är ett måste för mig.

 

Av Sara Pedersen - 20 maj 2014 19:49

Trots att jag redan visat upp alla inköp i tidigare inlägg precis här nedanför så slänger jag upp haulvideon där jag visar upp sakerna lite bättre.

Mina dagar är så ensidiga nu för tiden då jag måste hem och ta hand om Cozmo för att byta av de andra och att ha en valp är verkligen inte bara ros utan det är otroligt mycket ris.... och sår på händerna efter sylvassa valptänder.

Av Sara Pedersen - 19 maj 2014 21:59

Jag köpte tre av de där otroligt fina nagelfilarna som jag visade för någon dag sen och jag älskar dem.
Mamma ska få en av dem på söndag men jag vet inte om hon ska få den med svart eller rött hår... men det hinner jag välja innan dess.
I vilket fall så kan jag kasta iväg mina gamla nagelfilar nu och dessa verkar vara av bättre kvalitet också.

Ovido - Quiz & Flashcards