Alla inlägg under maj 2014

Av Sara Pedersen - 18 maj 2014 21:07

Det blev lite smått och gott i Borlänge idag och här kommer bild på det.

Jag tänkte spela in en video senare i veckan med lite andra saker som jag köpt vid andra tillfällen och med det som jag köpte idag men det kommer senare under de kommande dagarna i så fall.

Jag köpte två jättevackra blomkrukor, ett enkelt halsband, en ny flaska med torrschampo från Batiste, en ögonskuggspalett med två bruna nyanser och två flaskor med body lotion från Victoria´s secret ( en Strawberry&Champagne och en Vanilla&Coconut ).

 

Av Sara Pedersen - 18 maj 2014 20:19

Jag var till Borlänge idag och innan hemfärden så testade jag en av de nya lyxshakesen från Max. Det blev den med mango och den var inte alls så som jag tänkt mig. Jag hade trott att den skulle vara frisk och slät men den var otroligt söt och så var det massvis med bitar i den.
Nja, det är inte en av deras bästa shakes enligt mig.

Av Sara Pedersen - 18 maj 2014 01:36

Under kvällen så har vi haft kortkväll här hemma och det var riktigt roligt, att jag fortfarande är vaken är ett mindre under.
Kvällen följde ett norskt tema dagen till ära och allt från tallrikar och servetter till färgen på maten och efterrätten var inspirerade av vårat grannland.
Först blev det soppa.
En tomatsoppa, en blomkålsoppa och en grön ärtsoppa ( det finns ingen naturligt blå matsoppa ) med pepparrotscremefraige. Visst var sopporna inte norska i sig men vi tänkte mer på färger. Till det blev det kneippbröd och det är iallafall ett norskt, osötat surdegsbröd
Riktigt mumsigt var det!
Och senare till efterrätt blev det min 17majcheesecake.

Av Sara Pedersen - 18 maj 2014 01:25

Nu blev det här publicerat den 18:e men den bakades under den 17 maj, Norges nationaldag.
Då jag är en del norsk i blodet så passade jag på att skapa denna kreation.
En glutenfri citroncheesecake med hallon, blåbär och hemgjorda maränger.

Av Sara Pedersen - 16 maj 2014 23:47

Ah my God vad trött jag är!
Vi har haft grillning här under kvällen och nu känns det som att klocka skulle vara runt tre på natten för att jag har haft huvudvärk hela dagen.
Nu avslutas dagen med skräckisen the collection och imorgon så blir det att baka cheesecake och ordna middag som mormor och moster ska komma över på.

Av Sara Pedersen - 16 maj 2014 22:36

Hur söta var inte dessa?
Jag tycker att de är urgulliga och är lite sugen på att köpa en eller två typ imorgon eller på måndag.
Mina favoriter är den med lite blått i klänningen och den med zebramönstet men alla är ju så fina.
I want them all!

Av Sara Pedersen - 16 maj 2014 18:08

Ah, vad gosigt.
Det här är en av de bästa sakerna med att sommaren närmar sig!

Av Sara Pedersen - 15 maj 2014 21:00

Ingen har väl missat att det är Mors dag den 25:e?

Jag har redan tänkt ut vad jag ska göra för min fina mamma under den söndagen och jag hoppas att hon kommer att tycka om det. Iallafall så tänkte jag slänga upp lite tips till er som inte riktigt vet vad ni vill göra.   

Blommor är ju en klassiker som fortfarande är en väldigt fin gest. Själt tycker jag att man ska kombinera en blombukett med något annat om det inte är en riktigt exlusiv bukett. Dock så vissnar blommorna efter några dagar så det är inget som riktigt består. 

Något som är otroligt gosigt och som jag tror att alla mammor uppskattar är en stor och mysig pläd.

Ett smycke som visar hur mycket din mamma betyder för dig är något fint som även går att visa upp.

Chokladasken är också en klassiker som fortfarande lever vidare men för vissa är det kanske för klishéaktigt. Ett alternativ till det är att baka något själv och bjuda din mamma på.

Mitt sista presenttips är en stor och vacker tekopp för alla tedrickande och teälskande mammor.

Och känns inget av dessa riktigt rätt så finns den uppskattade gesten att faktiskt bjuda din kära mamma på en middag, det är ett perfekt tillfälle för att bygga en starkare relation och skämma bort din mor. Att bjuda på en massage eller spaupplevelse är inte heller fel.   

Hoppas att ni fick något bra tips!

 


Ovido - Quiz & Flashcards