Alla inlägg under augusti 2014

Av Sara Pedersen - 11 augusti 2014 18:30

Ett nagellacksmärke som jag varit lite sugen på länge är Ciaté oc den största anledningen är faktiskt rosetten på flaskorna, det är verkligen hur gulligt som helst! Utöver det så har de väldigt ¨lugna, fylliga och fasta¨färger skulle jag säga och jag vet inte hur jag ska beskriva dem annars.

Och så som jag har förstått det så var det dem som startade trenden med kaviarnaglar? Eller har jag missuppfattat helt?

Jag tyckte att jag såg dem på rea någonstans så vi får se om det blir något i framtiden.   

 

Av Sara Pedersen - 11 augusti 2014 17:44

När jag var klar med intervjun imorse så åkte jag med glatt humör till plushuset för att uträtta mina ärenden men klockan var innan tio så ingenting hade öppnat än utom apoteket och fiket så jag passade på att äta lite innan.

Jag testade en ny Aloe Vera sort, den smakade citron och var faktiskt väldigt fräsch.   

Och för första gången på en smärre evighet så beställde jag en av deras fyllda baguetter ( kyckling ) och jag hade nog glömt bort hur stora de är för jag fick knappt i mig halva innan jag åt upp fyllningen och lämnade resten. Wow säger jag bara.... så otroligt goda men ack så stora portioner.   

 

Av Sara Pedersen - 11 augusti 2014 13:33

Jag var på min första anställningsintervju imorse och det var väldigt spännande! Hade fjärilar i magen kan jag lova men det var jätteroligt.
Jag hoppas att de tyckte om mig för det var så många trevliga och härliga människor där!
Jag håller tummarna tills jag får ett svar i slutet av veckan.

Av Sara Pedersen - 10 augusti 2014 18:35

Efter en snabb inköpstur till Avesta och en eftermiddag med städning så lutar jag mig tillbaka med en ansiktsmask, havssaltsmandlar och lite gott vatten.
Söndagsmys!

Av Sara Pedersen - 9 augusti 2014 23:18

Hur kan jag ha missat dessa?! 

Det här är Isadoras vår&sommar-kollektion som heter Rio Carnival och jag såg inte dessa i butik fören ca tre veckor sedan. Jag ska till Avesta på måndag så då tänkte jag åka in och småhandla lite för jag fastnade för några nagellack och läppglans.

     

Av Sara Pedersen - 9 augusti 2014 01:00

Jag har kikat efter ett par nya hörlurar för att jag tror att mikrofonen i min har börjat strula... men ljudet är fortfarande helt amazing.   

Men iallafall så har jag tittat på hörlurar från Happy Plugs, mest för att förpackningarna är så fina och de har mikrofon. Plus att de glänser!

De finns i otroligt många färger men guld är ju lite jag.   

     

Av Sara Pedersen - 9 augusti 2014 00:15

Nu blir det mera skor ( vad är det som händer med mig? ) som jag hittat och som jag gärna vill klicka hem men just nu så är inte det planerat. Dessa skor tyckte jag var snygga att ha i vardagen så att man kan käna sig fin utan att känna sig för uppklädd.   

De gula vill jag ha.   

Båda paren är från bonprix.se

 

Av Sara Pedersen - 8 augusti 2014 16:15

Jag har velat göra en smoothie challenge enda sen jag såg en för första gången och nu har även jag testat! Den som gästar mig i denna video är Tobbe.   

Glöm inte att penumerera på min kanal!

https://www.youtube.com/channel/UCDQtuHjSkRjDFdetnmaUp3Q

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards