Alla inlägg under september 2014

Av Sara Pedersen - 13 september 2014 20:58

När katten är borta dansar råttorna på borden skulle nog stämma in på denna kväll. Haha, skämt åsido så är mamma och pappa på invigningsfest ikväll och jag och jag ska hämta upp dem runt två inatt så jag kommer att uppdatera lite under kvällen för att kunna hålla mig vaken.    

Jag har försökt att se  lite True Blood på cmore play men då Tobbe och Viktor sitter och spelar online så suger de upp i princip all nätuppkoppling... ingen streaming för mig med andra ord. Men jag har ätit sushi ikväll så det väger upp för att det inte finns ett dugg sevärt på tv och jag funderar på att sätta i en disk av sex and the city.   

 

Av Sara Pedersen - 13 september 2014 19:54

Idag kom jag över två sorter av aloe vera drickor som jag inte testat innan. De är båda sockerfria och är smakerna grapefrukt och granatäpple.
Jag tycker faktiskt att båda smakerna var helt okej men grapefrukt har tendensen att vara lite bitter då det är en bitter frukt. Granatäpple var väldigt frisk och fräsch i smaken.
Jag letade även efter den nya smaken persika men den har jag inte kommit över än.

Av Sara Pedersen - 13 september 2014 15:37

Även denna lördag så blev det en tur till Borlänge ( med mamma denna gång ) och jag lyckades nog komplettera min inköpslista idag.
Några få men underbara inköp och en frapino med jodgubb och vit choklad som avslut.
Jättemysigt!

Av Sara Pedersen - 13 september 2014 00:01

Äntligen fredag och faktiskt snart lördag!
Idag har det verkligen varit full fart under dagen och det är härligt tycker jag. Först praktik ( som drog över lite längre idag ) sen lite snabba inköp innan jag kom hem för att ta ett snabbt mellanmål innan vi skulle iväg till mormor. Vi har då haft vår månliga (?) kortkväll och det var väldigt mysigt. Nu är man proppmätt och jättetrött så nu bäddar jag ner mig och jag tänker sova lääänge.

Av Sara Pedersen - 11 september 2014 21:24

Ännu en accessoar för att komplettera höst- och vinterlooken är ett par skinnhandskar.

Jag har kikat runt på några par i olika butiker och det första som slår mig är hur dyra de är!   

Ett klubberbjudande eller något skulle inte sitta fel om man säger så.   

 

Av Sara Pedersen - 11 september 2014 18:20

Som att vända på ett mynt så har denna dag varit väldigt bra och jag har varit så sjukt glad idag.

Jag vill att flera dagar ska vara såhär och ändå så har det inte hänt något speciellt, det har helt enkelt varit en bra dag. 

It's a new dawn, it's a new day, it's a new life for me and I'm feeling good!

Imorgon är det fredag och då ska jag spela kort igen med mamma, mormor och moster under kvällen, helt underbart!

 


Av Sara Pedersen - 10 september 2014 20:30

 

   

Av Sara Pedersen - 10 september 2014 19:28

Nu i valtider så ser jag ständigt uppdateringen ¨du som röstar på xxxxx ta bort mig som vän¨ på facebook och detta tycker jag faktiskt är riktigt hemskt om jag ska vara ärlig.

Vi får jämt höra hur viktigt och bra det är med olika åsikter och yttrandefrihet men så fort som valet närmar sig så får ingen åsikt sticka ut och alla måste tycka samma sak för att accepteras.

Respekten för människor sjunker i bottnen under denna händelse. Jag kan absolut förstå att man verkligen inte håller med vissa politiker och partier men visa det då med din röst i vallokalen istället för alla hatiska nätkommentarer.

Mänsklighetens hyckleri när den är som störst måste vara runt valen...

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards