Direktlänk till inlägg 30 oktober 2014
Då jag har fredagsfikat imorgon så passade jag på att göra i ordning halloweencupcakesen.
Så här har ni chokladcupcakes med bubbelgumsfrosting och ätbara insekter!
Maskarna, spindlarna och skalbaggarna är gjorda i marsipan.
Till ca 8 st.
75 g smör
1/2 tsk vaniljsocker
1 dl vatten
1 1/2 dl mjölk
1 ägg
3 dl mjöl
1 dl kakao
2 tsk bakpulver
2 dl strösocker
Frosting
Jag fuskade faktisk med denna frosting och använde en bakmix för själva frostingen och tillsatte bara någon droppe med bubbelgumsessens ( går att köpa på lyckasmedmat.se )
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och tillsätt vaniljpulvret, vattnet, mjölken, och ägget.
Rör om och blanda i de torra ingredienserna, mjölet, kakao, bakpulvret och sockret.
Vispa ihop allt till en slät smet.
Fyll muffinsformarna till 2/ 3 delar och grädda mitten av ugnen i ca 15 – 20 minuter.
Låt svalna och garnera med frosting och marsipanmaskar och insekter.