Alla inlägg under februari 2015

Av Sara Pedersen - 1 februari 2015 19:34

Här har ni tre filmtips från mig!

Safe Haven - Denna är en av mina favoritfilmer och utan att avslöja för mycket så handlar det om Katie som kommer till en liten hamnstad och blir förälskad i butiksägaren Alex men när allt verkar vara perfekt så kommer hennes förflutna ikapp henne. 

Detta är en superbra film med starka känslor, spänning och ( som i alla Nicolas Spark´s böcker/filmer ) massvis med kärlek.


Big Hero 6 - Denna hade premiär i USA 2014 så det är egentligen inte en så ¨ny¨ film. Det är bara det att det som ett tag innan den kom till Sverige. Denna iallafall handlar om Hiro som efter att ha förlorat sin bror, Tadashi, upptäcker att Tadashi's robot Baymax fortfarande är aktiv. Tillsammans med Baymax så upptäcker Hiro något som är kopplat till sin brors död och bestämmer sig för att stoppa det.

Denna film tyckte jag var jätterolig och definitivt sevärd! Jag grät nästan när jag såg den.

Och denna trailer är så mycket bättre än den svenska för, ja, låt oss vara ärliga, den svenska trailern suger...


Och ingen filmlista är komplett utan en skräckfilm!

Jessabelle återvänder hem till södern och flyttar in hos sin far efter en trafikolycka. När hon hittar band som hennes mor spelat in innan sin död ser hon dem som en välsignelse. Men snart inser hon att banden döljer en fruktansvärd hemlighet om hennes förflutna.

Detta är ingen hard core skräckfilm om man säger så. Visst den har sina små kusliga scener men det är inget som håller en vaken om natten. Men älskar man skräckfilm så bör man absolut se den! 

Av Sara Pedersen - 1 februari 2015 10:27

Jag har inte haft några wantieslistor under de senaste två månaderna för att jag inte tyckte att det passade sig. I december så tycker jag att det är osmakligt att lägga upp en massa saker som man vill ha och sen i januari så tyckte jag att det skulle verka väldigt otacksamt efter att jag fått så många fina juklappar.

Men nu i februari tänkte jag ha en lista men det är mer en önskelista.

Jag förväntar mig inte alls att jag kommer få något av sakerna som jag listar upp nu ( jag vet med faktum att det inte kommer att bli så för det har jag redan fått klart för mig ) men jag kan ju alltid önska mig eller hur?   

4 saker har jag önskat mig till min födelsedag i år är en ny telefon. En Samsung Galaxy S5 då min S2a håller på att krackelera helt. Om inte annat så ska jag spara ihop pengar och förhoppningsvis ha en ny innan jag åker utomlands så jag kan ta superfina bilder!   


Sen så har jag önskat mig en stor vit nalle. Jag har bara fått för mig att jag vill ha en och de är ju så fina och gosiga. Jag älskar nallar!


Sen så lockar en Victoria´s Sectrets body mist med doften Passionate Kisses som då doftar underbart av körsbär och vanilj.   Jag har en body lotion i den doften så att komplettera med en body mist skulle inte vara helt fel.


Sen den sista saken som jag önskat mig till min födelsedag är faktiskt Taylor Swifts ¨nya¨ skiva för att jag faktiskt tycker att de flesta låtar är väldigt bra och då är det deluxe-versionen som lockar då den har några extra låtar.

          

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards