Alla inlägg under februari 2015

Av Sara Pedersen - 23 februari 2015 17:09



 


Av Sara Pedersen - 22 februari 2015 20:58

 

Av Sara Pedersen - 22 februari 2015 16:25

Denna gång är det inte någon skräckfilm med i listan vilket jag personligen tycker är synd men jag har tillbringat flera dagar med att titta på olika ¨skräckfilmer¨i jakten på en som är lite kuslig, ruggig eller allmänt läskig men jag har inte hittat någon än som jag tycker är bra men jag har ändå plockat fram 3 filmer som jag tycker att ni ska ge en chans!


Vampire Academy är en film som jag tycker har kommit lite i skym undan men den är faktiskt bättre än vad man tror med vampyrer, död och romantik. Filmen handlar om Rose Och Lissa som försöker att uthärda High School och leva ett normalt tonårsliv, ja, så normalt som det nu kan bli när det kommer till vampyrer och övernaturliga fenomen. Efter att de återvänt till akademin efter att ha rymt där ifrån så blir Lissa utsatt för hot som sätter båda deras liv i fara.


If I stay fick mig att gråta. Detta är ingen film med actionscener eller någon vidare spänning i sig utan den handlar om Mia som mest tänker på musik, kärlek och sin familj. Och hur allt förändras när hon vaknar upp och ser sig själv medvetslös efter en bilolycka och genom tillbakablickar i sitt liv, ska hon avgöra om hon ska stanna eller om hon ska släppa taget.


Okej, Sex Tape har allt som man behöver till en tjejkväll, pinsam humor and that's it.

Annie och Jay försöker desperat att hitta gnistan som verkar ha försvunnit sedan de gifte sig genom att göra en egen hemmafilm. Av misstag så hamnar videon uppe i ¨molnet¨ och helt plötsligt har alla deras familjemedlemmar, vänner och till och med chefer tillgång till deras film. Det finns bara en sak att göra, få bort filmen till varje pris!

ATM

Av Sara Pedersen - 22 februari 2015 15:17

Jag tar en paus i mitt sökande efter en riktigt ruggig skräckfilm och passar på att se på lite komedi och ta en hemmagjord kaffe latte. Då blev det Sex Tape med Cameron Diaz och Jason Segel och jag måste då säga att jag lider med karaktärerna men den är riktig underhållande!   

Av Sara Pedersen - 21 februari 2015 22:04

Jag kände för att baka något litet idag och eftersom att vi ändå skulle iväg på kalas så passade jag på att göra några minicupcakes med banan och chokladbitar.

Till ca 28 mini/mellanstora cupcakes behöver du:


100 g osaltat smör

110 g mörk choklad

2 ägg

1/2 dl socker

2/3 dl vetemjöl

1/2 tsk bakpulver

1-2 bananer

Hackad mörk choklad 


Vispad grädde


Gör så här.

Värm ugnen till 175 grader och ställ ut muffinsformar på en plåt.

Smält smör och choklad på svag värme och låt sedan svalna.

Vispa ägg och socker pösigt.

Sikta eller sila ner mjöl och bakpulver.

Tillsätt den smälta chokladen och vispa ihop.

Blanda ner den hackade chokladen och bananerna i smeten.

Fyll 2/3 av formarna och grädda sedan i ugnen i ca 20 min, låt dem sedan svalna helt.

Vispa grädde och spritsa ovanpå kakorna.

   

Av Sara Pedersen - 21 februari 2015 21:48

Melodifestivalen är över, magen är mätt och kalaset är vi sen länge hemma ifrån. Jag vet inte om jag är lite konservativ eller inte men jag saknade tårtan, ska det inte vara en tårta på ett kalas? Jaja, fikat räckte och blev över ändå.

Förresten, vad ska jag göra med mitt hår? Jag är så extremt trött på det så att det finns inte.    Det känns torrt, risigt och allmänt livlöst.... eller om det bara är vädret som gör det? Jag funderar iallafall på om jag ska lägga i lite mer slingor och klippa bort de slitna topparna... eller om jag ska kosta på mig ett frisörbesök så att de får klippa, färga och slinga?

What to do?.... Förändring är välkommen...

 

Av Sara Pedersen - 21 februari 2015 15:19

Nu har jag äntligen köpt nya peel of masker efter att de varit slut hur länge som helst här hemma. Lovely! Så ikväll blir det nog en ansiksmask till Melodifestivalen.   Det blev även två värmande masker med drakfrukt och kiwi för att även de varit slut ett tag och de luktar väldigt gott och ett paket med horsnoddar då mina mystiskt försvinner.   

Annars så har jag bakat lite idag pch vi ska strax iväg på lite kalas för min kusin som fyller 18 idag.. tiden verkligen flyger fram!

 

Av Sara Pedersen - 20 februari 2015 21:17



 

   

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards