Alla inlägg under februari 2015

Av Sara Pedersen - 4 februari 2015 11:30

Jag testade att göra fattiga riddare idag till brunch och det smakar faktiskt som pannakaka om jag ska vara ärlig. Till det så hade jag hallon, banan och lemon curd samt ett stort glas med hallonsmoothie. Blev verkligen alldeles proppmätt!   

 


Av Sara Pedersen - 3 februari 2015 21:45

Min dag blev inte riktigt som jag tänkt mig med den blev toppenbra ändå!

Allt började med att jag hade punktering på bilen som jag nu måste byta ett däck, sen så jobbade jag ju och då var det lite rörigt men det gick bra ändå. Och då min bil inte är rörlig och fick be om skjuts så var bolaget inte aktivt idag.   


När jag kom hem så var det bara att gå ut med hunden och börja med mina cupcakes. Alla som har varit med mig och bakat vet att det är kaos i köket när jag håller på men det är ändå ett organiserat kaos.   Mitt i baket så skedde något jätteroligt! Nico kom och överraskade mig och det gjorde mig jätteglad! Hon hjälpte till att fixa det sista med baket och såg till att jag fick i mig något att äta. Så vi tog en födelsedags brunch tillsammans hon och jag och åt amerikanska pannkakor med M&M´s.   Och jag fick även en cupcake maker!   


Sen så började folket droppa in och jag fick både kramar och presenter och det blev fika och lite småprat. På fredag så ska jag få ännu en födelsedagspresent och på lördag så ska jag få en lite sen födelsedagsmiddag när resten av släkten kan vara med som inte kunde komma idag.

Tack allihopa som var med idag och gjorde min speciella dag så bra!   

     

Av Sara Pedersen - 3 februari 2015 07:00

Godmorgon!

It's my Birthday!    Och dagens planer ser ut såhär:


  Jobba under förmiddagen.


   Köpa en flaska vin bara för att jag kan.


   Födelsedagsbrunch med mig själv och M&M pannkakor.


     Baka cupcakes!


    Fixa till mig inför kalaset och kanske spela in en video om det fortafarnde är ljust ute.


  Grädda mini donuts som ska choklad doppas.


    Fika lite och sen dricka chailatte till kvällen.

Av Sara Pedersen - 2 februari 2015 18:23

Jag måste få ventilera mig lite för just nu så vill jag bara ställa in min födelsedag, be allting att dra åt helvete och stänga in mig på mitt rum och bete mig som ett litet tjurigt barn..

.

Jag är bara så less på att få ta skit och att det inte spelar någon roll hur mycket jag gör för så fort som jag missat något, inte vet något eller bara missuppfattat något så blir man nedtryckt, förolämpad och idiotförklarad..


Jag går med hunden flera gånger om dagen, diskar varje dag, småstädar hela tiden, lagar mat åt familjen och som hobby så gör jag även smårätter och bakar, tvättar när jag kommer ihåg, vikarierar när jag blir uppringd och försöker att ha ett socialt liv ( som inte existerar just nu ) men ändå så får man höra hur lat och korkad man är.. Jag kan ta två exempel som faktiskt båda har skett under de senaste dagarna.


1. Jag visste inte vilket tid mamma skulle sluta då hon jobbade över och fick då detta svar efter att jag sagt att jag inte visste; ¨Men vad vet du då, lite engagemang kan du väl iallafall ha.¨

2. Hände bara för en liten stund sen... Jag och mamma hade precis kommit hem efter att ha varit iväg en snabbis. Dammsugaren låg på övervåningen men det var väl inget som jag reflekterade över då jag inte tänkt dammsuga fören imorgon. Så kommer pappa upp och får denna mening slängd i ansiktet; ¨Jaha, då får väl jag göra det då som vanligt eftersom att du inte orkar att resa på dig ur den där jävla soffan.¨


Och jag blir faktiskt väldigt ledsen över detta, jag vet att det inte är stora och hemska situationer men jag känner mig verkligen sårad och förbisedd... jag menar.. lite uppskattning skulle inte sitta fel.. Plus att det är jag som ALLTID dammsuger övervåningen... Just sayin'...

 

Så nu har jag fått det ur mig så nu kan vi återgå till det normala!  

Av Sara Pedersen - 2 februari 2015 16:27



 

Av Sara Pedersen - 2 februari 2015 12:50

Idag blev det all in på badet! Badsalt, badbomb, skum, tända ljus, ansiksmask och lite bubbelvatten, naturgodis och en bok vid sidan om.
Nu blev man ju helt slut istället men gah vad skönt det var! Vattnet blev lite oljigt dock av badbomben tycker jag men det var ju bara att spola av sig lite snabbt innan man gick upp.
Jag borde lyxa till det lite oftare med sådana här bad!

Av Sara Pedersen - 1 februari 2015 20:21

Hello Guys! Det blev sen upptatering idag men jag har verkligen haft fullt upp idag.

Jag var iväg en snabbis och köpte bland annat nya sängkläder så nu ska jag ta mig ett ryck och verkligen rensa ut sådant som jag aldrig kommer att använda. 

När jag väl kom hem så var det bara att äta något och sen börja med att baka. Det höll för övrigt på att bli en katastrof men vem vet? Det kanske fortfarande är en katastrof, det märks när vi tar ut tårtan ur frysen.   

Sitter nu och dricker päronglass ur en stor mugg och har faktiskt lite tråkigt om jag ska vara ärlig.


Imorgon väntar en massa städning, kanske lite mer bakning och så ett långt bad, jag hade tänk att jag skulle använda min badbomb så det blir spännande att se vilken färg det blir på vattnet.   Kanske skulle man tända några ljus och ha en ansiktsmask också? Spa mys!

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards