Alla inlägg under mars 2015

Av Sara Pedersen - 9 mars 2015 20:52

Det var så otroligt gott med pizza igår så jag gjord en riktig snabbversion av pizza idag som jag tänkte dela med mig av - Pizzaquesadilla.


Till en quesalilla så behöver du 2 tortillabröd, gul lök i valfri mängd, salsa ( jag använde medium ), champinjoner,ost, 1 mozzarellaost och oregano. 1 avokado och 1/2 tomat som tillbehör.


Fräs på löken och svampen och ställ åt sidan. Bred salsa över bröden, gärna med så lite vätska som möjligt då det gör brödet degigt. Lägg på några skivor ost och därefter löken och champinjonerna på ett av bröden. Skär upp 5 skivor av mozzarellan och lägg ut över brödet. Strö över oregano, lägg på den andra brödet och stek quesadillan i en torr stekpanna.

Skär upp avokadon, tomaten och resten av osten och servera till.

Jättegott!

     


Av Sara Pedersen - 9 mars 2015 20:10

Hallå allihopa! Då var det ny vecka igen då och vi ska väl göra det bästa av den, eller hur?   Jag har faktiskt varit ute mycket idag, det har ju liksom varit 22 grader i solen, helt underbart! Sen så har det blivit en massa städning och annat med men det är sjukt skönt när det väl är gjort så en dag med att städa rummet, ta hand om tvätten och bara rensa ut en massa saker är väldigt tillfredsställande.   

Sen så har jag och Cozmo busat och gosat idag. Jag tror att Cozmo kände sig lite tacksam emot mig idag nämligen eftersom att jag drog en jättelång tagg ur tassen på honom när vi var ute och gick så han visade nog sin tacksamhet genom att gosa mycket med mig.

Sen följde jag med mamma på parafinbad för att lindra lite smärta i händerna och så blev den en snabb inköpstur med och vad jag köpte får ni se imorgon mn jag kan säga redan nu att det är superfina saker!    

 


Av Sara Pedersen - 8 mars 2015 21:57

Mamma överraskade oss alla nu under kvällen med att göra pizza till kvällsfilmen och hur mysigt är inte det på en söndag?! Hemgjord pizza är verklkigen något av det bästa.   

 

   

 

Av Sara Pedersen - 8 mars 2015 20:44

För er som såg ( och inte såg ) melodifestivalen igår så uppträdde Loreen med sin nya singel Paperlights och jag älskar den!   Denna är helt anorlunda mot hennes tidigare singlar och jag tycker att det är riktigt positivt! Love it!

Av Sara Pedersen - 8 mars 2015 16:42

En samlad bild på badbomberna som var med i min förra video plus två badkuber med päron och karamelldoft för en lite bättre översikt än vad videon kunde ge. Det blir nog ett bad inom kort för mig och vet ni vad? Eftersom att jag inte har dessa förseglade i någon låda eller så så doftar det väldigt gott på mitt rum av dessa så det är verkligen jättemysigt där nu.   

   

Av Sara Pedersen - 8 mars 2015 16:41



   


Av Sara Pedersen - 8 mars 2015 15:52

Usch, vilken seg dag det har varit idag men så är det väl varje söndag antar jag.   Så något effektivt har inte ens varit ett alternativ idag plus att jag har ett krig med mitt egna huvud just nu och en huvudvärk som har varit återkommande i flera dagar. Så för att koppla av lite så ska jag lägga mig på rummet med en ansiktsmask, spela lite lugn musik och tända lite doftljus.

 

Av Sara Pedersen - 8 mars 2015 13:05


x Hade det inte varit för kyckling, fisk och bacon så hade jag nog varit vegetarian.


x Jag läser aldrig förord i böcker. 


x Jag tycker inte att Nutella är så särskilt gott.


x Jag skalar bort så mycket av det vita på apelsiner så att det faktiskt tar längre tid för mig att skala än att äta en apelsin.


x Jag har i princip slutat med att dricka mjölk ( förutom i kaffe ).


x Jag är en aktiv pantletare.

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards