Alla inlägg under mars 2015

Av Sara Pedersen - 3 mars 2015 12:02

Hej allihopa! Då var det tisdag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra om jag ska vara ärlig, det känns liksom lite meningslöst alting just nu. Jag har kikat runt efter lite olika jobb under förmiddagen men har inte utbildningen som krävs för någonting.. och det gör mig bara matt och jag drivkraften liksom bara sugs ur kroppen.. Att vara arbetslös suger verkligen från och till! Egentligen skulle jag nog behöva en paus från verkligheten när man ständigt har kravet på sig att söka jobb för det får mig bara ett känna mig otillräcklig men det går ju inte så jag får nöja mig med att läsa en bok och ta en kopp te istället och försöka att tänka på annat en liten stund.

  

Av Sara Pedersen - 2 mars 2015 21:15



 

Av Sara Pedersen - 2 mars 2015 11:29

Jag var uppe tidigt idag trots att jag var uppe sent inatt och kollade på tvserier och jag var så sugen på bananpannkakor så det blev det till brunch idag med lite kokos, kiwi, hallon, torkad frukt, apelsin och en kopp te.

Brunch är verkligen något av det bästa som finns!

    


Av Sara Pedersen - 1 mars 2015 20:20



       

Samtliga kollage är från Ladie's fashionables facebooksida.     

   

Av Sara Pedersen - 1 mars 2015 14:28


x Jag äter inte vanligt mjukt bröd för att jag tycker at det har en lite svampig kosistens så jag rostar det alltid om jag ska äta det.


x Jag har nyligen börjat att älska badbomber.


x Jag tycker att det är jobbigt när bloggar som jag följer uppdaterar dåligt men uppdaterar väldigt dåligt själv i vissa perioder.


x Jag längtar jättemycket efter sommaren så att jag kan gå i mina klänningar igen.


x Brunch är något av det mysigaste jag vet.


x Jag läser nästan bara böcker om sommaren.

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards