Senaste inläggen

Av Sara Pedersen - 7 mars 2015 14:40

Nu tänkte jag berätta om något så fruktansvärt vidrigt som jag var med om förra veckan, det var när vi var och handlade och jag stod i kön för att betala. Längst fram vid kassan står en mamma med barnvagn innehållande en bäbis och storasyster som stod bredvid barvagnen. Mamman håller på att betala medan bäbisen börjar gråta och både hon och barnets storasyster försöker att lugna den otröstliga bäbisen men till ingen nytta. Jag kunde se hur mamman tittade sig nervöst omkring och man kunde se hur hon skämdes. Då händer något så fruktansvärt vidrigt att jag och flera andra personer blev alldeles paffa.


intill kön vid parfymdisken står två medelålders kvinnor och pratar med varandra, tillräckligt högt för att alla i kön och mamman själv skulle höra. 

¨Den gråter för att den vet att den ska dö.¨

( Båda kvinnorna skrattar och tittar emot barnvagnen. )

¨Jag tycker synd om den.¨ 


Man kunde se hur ledsen mamman blev över kvinnornas kommentarer och jag trodde knappt mina öron. Vad är man för slags vidrig människa som säger så om ett litet barn? Särskilt i närheten av dess mamma? De gjorde mig rent ut sagt illamående och jag hoppas att de skämdes efteråt. Vissa människor borde verkligen skickas på etikettskola. 

 

ANNONS
ANNONS
Av Sara Pedersen - 7 mars 2015 13:01

Hello gorgeous! Då var det lördag igen och jag känner mig både pigg och utmattad på samma gång. Jag sov asbra inatt för en gångs skull och var väldigt utvilad när jag vaknade men nu är jag trött igen, vet inte om det beror på att jag nyss duschat och nu fryser som kroppen kanske bara vill lägga sig under täcket för att bli varm. Men det släpper nog snart hoppas jag!   

Annars så sitter jag nu och kikar runt på lite recept och dricker en vitamin well med smak av rabarber och jordgubb, jag är lite sugen på att baka något gott idag så har vi något sött till melodifestivalen ikväll. Vilka tror ni går vidare till finalen från andra chansen?   

 

Av Sara Pedersen - 7 mars 2015 12:28

Jag känner mig så himla snygg i den här! Det är verkligen inte ofta som jag känner det så det är väldigt roligt.   Det här är då min trenchcoat som jag köpte i torsdags och jag älskar den! Samt att den kommer att bli underbar till våren och sen för blåsiga sommardagar, jag inveg den faktiskt igår och njöt fullt ut av den värmande solen och en klarblå himmel. 

   

Av Sara Pedersen - 6 mars 2015 07:00

 

Återkommer imorgon med nya inlägg!Av Sara Pedersen - 5 mars 2015 22:47

God kväll på er! Jag ska alldeles strax lägga mig och sova och hoppas att det blir en lång natts oavbruten sömn. Under eftermiddagen idag och kvällen så har Sandra varit här och det har varit väldigt mysigt, det blev bland annat lite köpmat och skräckfilm, det är ett måste.   


Annars så köpte jag mig en asfin trenchcoat idag men den får ni inte se fören på lördag för imorgon så har jag en förinställd bloggpaus så det blir ingen direkt uppdatering fören på lördag.

Hoppas att ni har det bäst tills dess och så ses vi snart!   

   

Av Sara Pedersen - 5 mars 2015 15:49

Idag så kom de första skalen som jag beställde här om dagen, snabb leverans må jag säga så det är ett stort plus!   Så om ni vill ha mobilskal till bra priser, får snabb leverans och säker betalning så rekommenderar jag starkt mobilman.se . Nu är det bara det mintgröna kvar men det har jag nog inte fören om kanske 2 veckor skulle jag tro men jag kan alltid hoppas på att det levereras snabbare än så.   
Nöjd är jag iallafall hittills och har just nu skalet med psykadelicmönster på telefonen och jag tycker att det är sjukt fint!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se