Min ¨vill-testa-göra-smaka-lista¨ börjar bli lång och denna gång så är det detta fenomen som lockar mig:
Friterad glass.
Jag tror att det är sjukt gott, bara tänk er den varma, krispiga skorpan och sen kall och sen lite halvsmält glass inuti med choklad eller kolasås.
Det tar dock så otroligt lång tid att göra. Bara frystiden sammanlagt mellan omgångarna som de ska rullas i kexsmulor är tre timmar.
Patrik
25 september 2013 07:58
Hej snygging
Du har många maträtter och desserter på din sida som ser goda ut, bland annat denna dessert. : )
Jag tänkte dessutom på detta när jag läste din fina blogg: Jag är ju rätt så idog på att skriva snygging för att du är så snygg. Men det blir kanske för många ordet snygging i din flik. För min del så gör det inget (för du är ju snygg) och det ju dessutom som så att jag tycker att du är rolig att prata med så då blir det ju många meddelanden på en gång från mig.
Men jag tänkte att du kanske tänkte annorlunda.
Du kanske vill att jag skall skriva på ett annat sätt? Eller vad tycker du?
Ha det bra snygging
från
Patrik
Sara Pedersen
25 september 2013 10:50
Mig gör det inget men lite variation med ord skulle inte skada :)
Det blir så mycket likadant i kommentarsspalten :)