Direktlänk till inlägg 7 oktober 2013

Lite blandat

Av Sara Pedersen - 7 oktober 2013 22:22

Ligger nerbäddad under två täcken och en filt och alarmet ställt inför imorgon. Vi har prov i naturkunskap imorgon och det hade jag helt glömt bort så om jag vaknar tidigare imorgon så ska jag repitera lite snabbt. Dock är nog den chansen liten då jag sover mer nu när der blir mörkare och kyligare.
Dock så sover jag inte bättre för det.. bara inatt så drömde jag så hemskt att jag vaknade av att jag bitit så hårt i kinden att det faktiskt gått hål på insidan så jag har varit lite svullen idag. Jag tror dock inte att det märktes eftesom jag för första gången under detta läsår gick utan smink.
Nu börjar det bli riktigt kyliga kvällar, solen går ner kl 18.00.och temperaturen sjunker snabbt.
Usch, tänk om det är snö när jag kommer hem?

 
 
Ingen bild

Patrik

8 oktober 2013 04:31

Hej

Det blev tidigt idag : )

Oj, så fint och höstigt det är på bilden : )

Jag hoppas att jag inte skrämmer dig så att du får mardrömmar av att jag berättar för dig om allt detta som sker ibland. Det är inte tanken att göra.


Jag tänkte att det kan vara bra för dig att veta detta som tjej hur det kan vara. För så här är det vad det gäller dig som tjej: Jag var på en fest med fullt av tjejer. Det var äldre tjejer som delade lägenhet med en yngre tjej och hade inflyttningsfest. När vi hade druckit en del så kom det fram att dem äldre tjejerna som var storväxta tänkte ta upp en kille som var rätt så liten och binda fast honom och fisa på honom i soffan. Alla tjejerna skrattade och den unga tjejen skrattade också. Då sa jag att han kanske inte gillade det. Då sa alla dem äldre tjejerna med ett skratt att det var ju klart han gjorde för han är ju kille. Den unga tjejen skrattade också men inte lika bestämt som dem äldre tjejerna.

Det som kan ske i sådana fall kan vara bra för dig att veta. Sådana tjejer har ofta andra bekymmer som med till exempel droger. Sådant förstår man inte först som kille (eller som ung tjej som för först gången kanske flyttar hemifrån) och följer med dem upp. I det läget blir man väldigt rädd som kille eller tjej och det ser nog hemskt ut för den unga tjejen som trodde att det var så att kille skulle vara glad när det skedde. I det läget kan jag som kille och säkert andra killar också ropa på hjälp som tjejer när dem äldre tjejerna tar fram sprutor och håller fast en. Man kan till och med ropa på hjälp till den unga tjejen som man önskar kan hjälpa en när man förstår att hon inte är så inne på detta som dem äldre tjejerna är.

Därefter så tycker ofta dem äldre tjejerna att det är roligast ifall det är den yngre tjejen som våldtar mest för dem vet att man kan förlåta den yngre tjejen. Det tycker ofta den yngre tjejen dessutom efter ett tag är roligt att göra eftersom människor är människor. Den som råkar ut för det tycker också att det är roligt och på sätt vis så blir det en konstig upplevelse för båda två.

Som kille skulle i vilket fall jag förlåta den yngre tjejen. Hon visste inte vad som skulle ske och för även om jag i det fallet får bestående men av överdoser narkotika så förlåter jag den yngre tjejen.

Men kan den yngre tjejen förlåta sig själv?

Nog om detta! Jag kommer inte mer att skriva om sådant här skrämmande. Men det råkade bli så när jag ropade på hjälp som en tjej här på din blogg.

Så nu skall jag vara mer trevlig istället! : )

Känns dumt att vara så öppen till en sådan gullig tjej som dig. Det hade jag egentligen inte tänkt. Jag är ledsen för det.

Från
Patrik

Sara Pedersen

8 oktober 2013 14:09

Förstår dock inte hur det kan vara bra för mig att veta allt detta tyvärr. Jag vet att folk kan bete sig illa men jag försöker att fokusera på det bra i världen så att man inte mår dåligt såfort som man ska se på tv eller gå utanför ytterdörren. Man mår inte bättre av att fokusera på det dåliga.

 
Ingen bild

Patrik

8 oktober 2013 18:02

Hej

Hmm...

För att överväga åt andra hållet så kan jag förklara hur det blev med tjejerna som skulle fisa på killen i soffan osv...

Anledningen för att jag var där var för att jag kände den unga tjejen lite. Hon var antagligen förälskad i mig och vågade inte säga det. Vi hade båda flyttat hemifrån för första gången och vi hade mycket gemensamt.


Dem äldre tjejerna hade gett mig och mitt ryska beskydd fel tid. Så vi kom när alla killarna hade gått. Därför så tittade alla tjejerna på mig när dem äldre tjejerna skojade om killen och soffan och då var jag tvungen att säga något.

Den tjejen jag hade med mig var en vältränad och ytterst språkligt begåvad tjej från Ryssland. Hon frågade mig (vad jag mins): Så du skulle inte tycka att det var roligt då?

Som jag minns ytterligare så frågade då dem äldre tjejerna Rysk tjejen om det skulle vara roligt om det skedde något nu (svårt att höra eftersom tjejen viskade till henne)!

Då hade den Ryska tjejen en tendens att svara: Fan i helvete heller för då slår jag ner er (Men på ett kvinnligt sätt)!

Den ryska tjejen kunde man alltid gå bredvid för hon var man alltid trygg med. Många tror att man inte uppskattar sådant som kille och att man bara som kille tänker på sex hela dagarna eftersom dem äldre tjejerna menar att killar är sådana och bara vill ha sådant.

Men på det sättet så blev den festen lyckad och ingen tjej hade ågren dagen efter.

Sådant tänkte jag kunde vara bra för dig att veta för det är så det väldigt ofta genomförs. Visst kan man tänka på det roliga men man bör för att slippa ha ångest kanske veta hur det också kan vara innan man själv dras in i dumheter vilket man kanske ångrar som ung tjej.

För hade inte den ryska tjejen skyddat mig därinne genom att hon var elittränad och relativt beskyddande så hade det blivit så här:

Tjejerna lyssnar i det fallet inte på en kille utan kastar sig över honom. Därefter får man ett val att antigen vara under den äldre tjejens större rumpa eller vara under den yngre tjejens rumpa. Man skall vara snäll för annars så kan det blir tråkigare för en.

Då känner den yngre tjejen medlidande för kille som hon då ofta tycker om och har bjudit dit och på det sättet fortsätter spelet inne rummet.


Dagen efter så skäms den yngre tjejen som älskade en och vill inte prata med en längre fast att man säger att det inte gjorde något och att man var glad.

Det blir så att säga tråkigt och du som yngre tjej är ofta inblandad och eftertraktad till sådant av äldre tjejer. Sådant kan ju vara bra att veta för efteråt så skäms man för mycket.

Man tycker så att säga som smal och ung kille att den ryska tjejen är sexig och rolig för även att dem äldre tjejerna kan mena att man som kille vill ha annat än trygghet.

Det tänkte jag var bra att veta. Men jag hade ju aldrig tänkt att vi skulle föra denna diskussion så den tanken kom först nu : )

Från
Patrik

Sara Pedersen

8 oktober 2013 21:19

Kanske det men jag tycker faktiskt att denna diskussion kan upphöra nu för jag hänger inte med på det du säger längre. Vi kan väl bara enas om att vi tycker olika angående om tjejer är onda eller inte.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 17:22


Importerar min blogg till nouw så vi ses där! "Kod för att importera min blogg TILL Nouw: 1255421501"     Besök min nya blogg på; http://nouw.com/saralinnea   ...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 16:36


Jag har nu en stark favorit i Vitamin Well-serien och det är Sharp med smak av melon och som med alla andra sorter så är den sötat med stevia. Den här är verkligen supergod och inte lika ¨stark¨ av stevian som de andra är.    Om kaffe inte faller i...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 15:31


Den här ansiktsmasken luktar utan tvekan tvättmedel men den gör sitt jobb och av denna så fick jag ingen reaktion vilket är väldigt konstigt med tanke på hur starkt den luktade.   Men mitt ansikte är rent iallafall så jag är relativt nöjd! Hade den l...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 20:50


Melodifestivalfinal, vin, glass och sjukt trevligt sällskap bjuds det på ikväll. Med magen full av tacos så sitter vi här i soffan allihopa och har det bara mysigt! ...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 18:23


Fastän jag ser sjukt bitchig ut på bilden så tycker jag att jag har prickat in vårlocken! Trenchcoat, en färgglad sjal, solbrillor och en touch av rosa på både läppar och naglar, Lovely! Toppar det med rosa och svarta springskor,  haha.    ...

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards