Direktlänk till inlägg 8 oktober 2013

Äppelgele

Av Sara Pedersen - 8 oktober 2013 22:35

Det blev 13 burkar med gele när vi var klara och den blev riktigt god om jag får säga det.
Just den här gelen ska iallafall jag fortsätta att göra i framtiden.
Enkel och otroligt mumsig.

 
 
Ingen bild

Patrik

9 oktober 2013 19:39

Hej gulliga dig

Så roligt med gelé. Så vacker den blev! Jag hade tyckt att det var jätteroligt med att vara där och göra gelé för jag har aldrig provat.

Jag har inte hunnit läsa på min blogg men jag tänker att du kanske blev upprörd.

Allt detta jag skriver är däremot snällt till dig. För du är en vacker tjej och jag minns hur jag och hon var den tjejen när vi flyttat hemifrån. Du kan tänka: En ung tjej som med stora ögon tittar på en när man kommer in i rummet.

Det är mest det att män i fantasin tycker att sådant är rolig.

Jag är ju skrivkunnig, jag skulle kunna skriva texten som en film där mellantexten är tankarna man har under sådana förlopp (jag väljer några skeden under 20 år och beskriver tankarna). Du kommer som tjej att häpna över hur feminint man tänker.

Från
Patrik

 
Ingen bild

Patrik

10 oktober 2013 04:58

Hejsan

Jag tänkte att du fick en sådan skrift av mig som jag beskrev.

Jag tänker att du är gullig och söt och att man ofta som tjej förleds till fantasier om människor och världen där detta utnyttjas när tjejen flyttar hemifrån och skall bilda sig ett eget liv. Detta på grund av mäns och kvinnors okunskap samt för att detta område är skamfyllt och illa ansett.

Det är dessutom inte ofta som killar skriver eller berättar om sådant här för vi killar vill gärna gestalta oss som trygga och starka eftersom vi vet att tjejer vill ha trygghet. Ligisten visar att han är farlig när han är i grupp, polisen visar vapen och grovarbetaren visar sin muskler, allt för att tjejen skall tro att just han är en trygg person.

Detta gör jag bara en gång och det för att du är vacker och för att jag känner att du är en bra tjej.

Jag skriver först hur Ryskan är! Jag skriver henne rakt ut och inte med några underförstådda meningar. Hon är däremot inte på detta sätt på riktigt eftersom jag skriver hur hon var och inte exakt vad hon säger. För problemet med att skriva vad hon exakt säger är att man inte som på film har bilder och därför lätt misstolkar situationen.


Påhittat drama i två delar baserat på verkliga skeden och personer:


Jag som ung: Hej

Ryskan: Hej, jag får börja med att säga till dig att jag inte vill att du visar muskler eller skryter om din manlighet i min närvaro. Har du förstått det?

Jag som ung: Hmm... Svårt! Jag är ju en tuff kille och du är ju en tjej så då säger jag ju att jag är en tuff kille.

Ryskan gör ett kors på en vägg!

Ryskan: Nästa gång du säger att du är en tuff kille så tar jag bort dig till korset på väggen och därefter så slår jag din panna mot korset stenhårt. Tror du att det gör ont?

Jag som ung: Äsch, jag följer ju mest med dig i så fall för att du är en tjej! Du skulle aldrig kunna slå mitt huvud mot korset annars.

Ryskan: Nu får jag problem med översättningen. Menar du att jag är en tjej och därför inte kan slå ditt huvud i väggen där borta? Eller vad menar du exakt?

Jag som ung: Ja. Du är tjej och svagare och det får du trotts allt stå ut med.

Ryskan tar mig då bakom öronen på ett konstigt sätt vilket gör mycket ont och därefter så slår hon mitt huvud i bordet några gånger.

Jag som ung: Aj som helvete vad ont det gjorde!

Ryskan: Du ville ju ha ont! Du gjorde detta av dig själv så att säga eftersom jag är en tjej menar du på! För annars så hade det varit omöjligt för mig att slå ditt huvud i bordet menar du. Du ville alltså ha ont?

Jag som ung: Du skulle ju slå mitt huvud mot korset och inte mot bordet.

Ryskan; Ni i Sverige gillar att tro på vad människor säger.Men jag ger dig ett råd: Tro inte så mycket på vad man säger utan på vad man gör.

Jag som ung: Du skulle slå mitt huvud mot väggen och jag var inte beredd!

Ryskan: Hmm.. Gå bort till väggen så får du se!

Jag som ung: Den är gammal. Då försöker du bara slå mitt huvud mot väggen!

Ryskan: Hur ser korset ut?

Jag går bort till korset!

Jag som ung: Korset ser helt vanligt ut.

Ryskan: Vilken färg har korset?

Jag som ung: Det är väl rött, eller kanske lite....

Ryskan tar mig i håret och slår mitt huvud mot väggen.

Jag som ung: Aj, jag svimmade nästan!

Ryskan: Så, du snackar mycket skit och jag genomför. Du håller alltså käften och allt går bra! Är det okej för dig?


Som kille så blir man kär i denna behandling av tjejen men kär fick jag ofta inte vara i Ryskan för då gav hon mig en örfil. Det räckte med att hon trodde att jag gillade henne så gav hon mig en örfil men jag gillade henne för att hon var trygg. Hon var liksom bestämd och man visste hela tiden vad hon tyckte! Hon var helt enkelt trygg och man kunde lita på henne. (Jag vet ju däremot inte hur hon är idag för många sådana tjejer fungerar nog bra inom det området och är kanske mer ovana i ett vanligt liv. Men jag vet inte)


Hade inte Ryskan varit med mig på festen så hade det blivit ungefär så här;


Jag är ju här ung. Tjejen som gillar mig bland tjejerna är dessutom också ung. Hon tror oftast att jag är en mästare och kraft karl för så brukar tjejer tro att vi män är och det är dåligt att tänka så för det utnyttjas av tjejerna i rummet och i sådana situationer vilka förekommer överallt. Man brukar oftast bli karl och då riktig MAN när man är ungefär 26 år och uppåt men när man precis har flyttat hemifrån så är allt nytt och lite skrämmande även för en kille.

Tjejerna här är lite äldre men ser mycket bra ut! Dem är två ljushåriga tjejer som är vältränade. Dem har rumpa och bröst och ser ut som kvinnor gör i jämförelse med den unga tjejen som fortfarande ser kroppsligt ut som en ung tjej.

Det är ungefär 14 till 20 tjejer i lägenheten.

Om Ryskan inte skulle vara med mig så skulle jag efter skrattet om att han ville ligga i soffan och bli fisen på försöka lämna rummet. Detta för att jag skulle bli orolig. Jag skulle säga att jag behövde möta upp dem andra och jag skulle inte säga att jag blev orolig för man får inte säga att man blir orolig i den här situationen.

Men när jag försöker gå ut från vardagsrummet så står det tre eller fyra tjejer framför vägen ut till hallen. Jag försöker då gå förbi dem men då ställer dem sig åter i vägen för utgången. Dem har inga ansiktsuttryck utan ser bara likgiltiga ut till att jag vill komma ut därifrån. Jag försöker då pressa mig förbi tjejerna och tjejerna tar då tag i mitt hår och sliter så hårt så att håret slits av och jag blöder. Jag går tillbaka till vardagsrummet och flickan som slitit av mig hårtussen kastar den efter mig.

Den äldre tjejen: Var det svårt att komma ut?

Den andra tjejen: Men oj, så modfälld man kan se ut? Hur är det fatt lilla pojken?

Jag säger inget utan tittar ner i bordet!

Den unga tjejen är orolig: Är det verkligen sant att killar inte tycker att det är farligt när man våldtar dem?

Den äldre tjejen: Jo, han gillar det här! Det är som med pojksporter, dem slår och luggar varandra hela tiden för att ha roligt. Pojkar är lite tuffare än tjejer!

Jag känner mig ledsen på den yngre tjejen men förstår att det inte är lätt för henne att veta hur detta upplevs för mig.

En av tjejerna: Men ta av dig byxorna och visa snoppen då någon gång!

Den äldre tjejen drar då själv av sig kläderna och hon har onekligen en snygg kropp! Och det vet hon också om själv!

Den äldre tjejen: Kom nu lilla pojken så ska vi brottas som män! För du gillar väl brottning?

Den unga tjejen tittar ner och säger tyst: Jo, han gillar nog det.

Jag tänker att det är synd om den unga tjejen eftersom detta spel gör henne ledsen. Själv har jag svårt för vad jag skall tycka. Vem är egentligen bra och hur bildar man en trygg familj med det här? Hmmm.. jag tycks vara förvirrad tänker jag därefter.

Den äldre tjejen tittar då på den yngre tjejen: Så du tror att han gillar att brottas med mig för att han då får ha närkontakt med dem här brösten och den här snygga rumpan? Tror du det?

Den unga tjejen: Ja.

Den äldre tjejen: Jo, det är ju sant, för killar är ju sådana. Dem vet väl inte vad dem vill och vem som egentligen älskar dem!

En tjej: Men ställ dig ner på knä och ge henne en avsugning nu då!

Den äldre tjejen kommer fram till mig: Man kan ju tro att lilla pojken är rädd för att röra vid flickorna, känn på det här bröstet!

Den äldre tjejen vänder sig om: En pojke blev så rädd när jag haft honom som toalett i 4 dagar så att han hoppade ut från fönstret på tredje våningen som en kalle skutt ungefär. Det är därför jag nu bor på sjätte våningen så att det blir ett längre hopp ner till gatan!

..........................

Så blir det ofta på ett sådant rum!

Som du förstår så blir den unga tjejen knäckt och den unga killen känner sig som knäckt på det rummet. Allt det tuffa som vi killar tänker om oss själva och ni tjejer tänker om oss killar försvinner på ett sådant rum. Och sådana rum är vanliga när man flyttar hemifrån och är ung.


Mamma kan du säkert lita på men lita aldrig på andra tjejer som du delar lägenhet med. För utifrån erfarenhet så är det dåligt.


Men annars så kan du ju prova och kanske det blir annorlunda än från dem erfarenheter jag har. Men jag tänkte att du kanske inte ville prova. För oftast så är man lika delaktig som jag på det rummet. Man blir helt enkelt använd. Visst kan sådant kanske vara roligt i en fantasi men oftast så biter dem en stenhårt och rycker av en håret vilket man kanske inte alltid uppskattar. Tjejer tycks inte heller uppskatta det för även att det är tjejer som gör våldtäkten. Killar kan uppskatta det men jag har aldrig sett en tjej uppskatta det.

Så jag tog mig tid. Jag tänkte att du kanske behövde veta vad jag visste.

Från
Patrik

Sara Pedersen

10 oktober 2013 13:41

Så med denna text så försöker du alltså uppmana mig att aldrig dela ett boende med en eller flera tjejer och att man inte kan lita på dem?
Alla tjejer är inte så. Det beror på hur man är som person.

 
Ingen bild

Patrik

11 oktober 2013 02:37

Hej

Nja, alla tjejer är inte sådana men den tanken finns. Så det beror ju på.

Låt tänka att tjejerna du bor med (när du flyttar hemifrån) menar att din kille är söt och dem säger att "killar gillar när dem blir våldtagna för killar vill vara med många tjejer" så är det en fråga om omdöme från ditt håll.

Du tänker kanske: Men min kille gör sitt berömda grepp ifall han inte vill göra sådant på rummet med tjejerna!

Du får tänka: Vill jag själv göra det. För hur skall du veta vad din kille egentligen vill göra?

Och killen gör nog inte något berömt grepp i den situationen. För man blir enormt överraskad över det våldet som kommer över en och greppet är ofta en träning vilket inte genomförs om man blir överrumplad.

Killen blir en toalett för den snygga tjejen och er andra där ni kan utföra era behov i honom och fisa på honom när ni ligger och sover. Han kommer att bli knäckt till slut och han kommer nog i så fall att gråta till slut.

Han kanske till och med gråter över att han blir så hårt slagen i rummet där det utförs.

Man blir rätt så vissen i den situationen dessutom som 18 årig kille också. För man får väldigt mycket rumpa och bröst av dem äldre tjejerna i det fallet. Men man får ofta också väldigt mycket stryk och avbitna öronsnibbar osv...

Många äldre män tycks önska att dem fick vara med på sådant eftersom äldre män inte bjuds in i sådant men jag tänker att dem kan gå ut och spela rugby istället eller köra speedway. För det är lika stenhårt mot killen i ett sådant rum som på en rugby match eller när man trillar av motorcykeln där man kör speedway i full fart (men då utan skydd och hjälm).


Men sedan så vet ju inte jag! Det kanske kan vara kul ibland med sådant på andra rum än där jag har varit genom mitt liv. För jag vet ju inte allt om sådant.


Jag tror tjejerna går med på detta eftersom dem vill ge sin kille något kul. Men om du råkar ut för det (vilket är vanligt mellan 18 till 25) så kanske du bör överväga vad du tycker. Kan du lite på dem osv... För det finns ingen hjälp att få i ett sådant rum.

Detta är dessutom oftast inga prostituerade tjejer som gör sådant på ett porrfilms sätt. Det är tjejernas sexlekar med dem yngre. För man försvinner i hennes rumpa för alltid kan tyckas och det tycker hon är roligt. Tjejerna i dessa fall har ofta snygga rumpor och som kille så blir det jobbig.

Många killar skulle inte springa men jag springer för fullt och hade sådan Rysk tjej med mig när jag inte var säker. Så jag skriker hjälp när sådana tjejer dök upp. För man blir manglad i hennes rumpa på riktigt och det utan att göra sig till som på filmer.

Då brukar man som tjej tänka: Han gör sig till i hennes rumpa! Då straffar hon killen genom att vara ännu mer drastisk med sin rumpa!

Det blir som en match där alla i publiken (utan att veta om det) skanderar att sitt lag skall döda det andra laget. En sådan tjej har dessutom prövat en del och är ofta mycket noggrann med hur hennes rumpa verkligen skall vara så svår som möjligt.

Därefter så blir det ofta som jag skrev att jag svarade: Men han kanske inte gillar det. (KANSKE). Om du som tjej har bjudit in henne och du tänker att han skall tycka att det är kul så har han ingen talan längre. För hon menar underförstått: Men efter att jag haft dig i rumpan ett tag så kommer du att säga vad jag vill att du säger (Ha, ha, ha).

Men alla tjejer är däremot inte detta och du kanske aldrig möter på det. Men om du gör det så är det kanske bra att veta. Däremot så kan det ju kanske också vara roligt. Det vill säga att man kanske bör ha ett eget omdöme som tjej. För killen kan inte vara omdöme eftersom omdömet inte går ut till honom eftersom detta ofta är hemligt att han skall våldtas på rummet tillsammans med dig (i sådana fall). Man ringer liksom inte killen och frågar för det genomförs inte på det sättet.

Så nu tänker jag att du förstår vackra du:

Inte alla tjejer!

Eget omdöme!

Dessutom: En sådan tjej ger dig ett löfte! Hon manglar din tilltänkta kille med sin rumpa! Hon skojar inte. Hon gör det! Många killar skrattar nog åt det. Men ofta så har sådana tjejer prövat sådant med killar innan precis som den tjejen sa att hon brukade göra. För henne är det en stolthet att han hoppar ut genom fönstret. Hon vet det och det är i slutändan hemskt även för den unga killen också.. För även om han dör i hennes rumpa så blir hon bara glad!


Så, nu vet du!

Blev ingående : )

Men jag tänker att du är vacker och att det inte är lätt att förstå något sådant här.Detta är svårt och killar tar aldrig upp något sådant här.

Jag skäms när jag tar upp det! Det gör jag!

Ingen tjej, inte ens Ryskan förstod varför jag inte ville vara i den snygga tjejens rumpa! Man blir manglad i hennes rumpa och hon lovar att jag blir det får man ju då säga till tjejerna! Och då förstår inte tjejerna heller varför man inte vill manglas i hennes rumpa!

Alla tjejerna kan bara tänka Herre Gud vad roligt efter att hon har sagt det!

Och som kille så anser man ju att hon är snygg och jovisst så har man ju sådana fantasier som pojke att hon fiser på en osv. Men vill jag som ung kille avsluta mitt liv i hennes rumpa? Vill jag se hur den unga tjejen reagerar på hur snygg hennes rumpa är? Hur plågsam kan hennes rumpa vara?

Alla i rummet som inte är fullt invigda tänker att det blir som en film: Ah, fuck me, fuck me, fuck me. (Men så roligt kan det ju också bli, men hon är ju inte betald av mig för att vara en prostituerad i det fallet. Hon våldtar ju mig som kille i det fallet. Ja, då får ni i så fall se hur det ser ut när man blir det).

Som kille tycker man att det är jättejobbigt. För det beslutet tänker man att tjejen skulle ha tänkt på!


Från
Patrik

Sara Pedersen

11 oktober 2013 14:27

Men snälla du, varför pratar vi fortfarande om detta?
Det är klart att jag vet att våld och sådant förekommer överallt och hela tiden, jag är inte en godtrogen och blåögd femåring som tror att vi lever i en oskuldsfull värld. Jag tänker inte våldta någon eller bita av folk öronen när jag flyttar hemifrån och jag än tillräckligt stark för att ha en egen åsikt, ett eget omdömme som kan säga vad som är rätt och fel så att jag inte blir en manshatande psykopat tillsammans med mina framtida rumskamrater.
Jag respekterar dina åsikter men jag skulle uppskatta om vi bara kunde släppa detta samtalsämne nu för snart talar du inför döva öron med denna diskussion om att våldtäckter även kan hända män och att kvinnor skulle vara helt empatilösa emot den svagaste tjejen och mannen i detta fall.
Allt handlar om hur man är som person och alla är vi olika.

 
Ingen bild

Patrik

12 oktober 2013 18:22

Hej

Oj, oj, oj.

Jag får skriva en extra för många livvakter är ju MÄN.

Jag har retat dem eftersom dem anser att dem skyddar rocksångare och andra med att jag skriver här på din sida och varnar dig för sådant här och på det sättet rekommenderar kvinnliga livvakter.

Det var inte meningen!

Livvakten och den unga rocksångaren gick in här på Konsum tillsammans. Hmm... Dem kanske skulle träna : )

Hon är rätt så stabil den ljushåriga tjejen. Man kan tänka att den lilla rocksångaren blir fullständigt utblåst om sådant sker med hennes rumpa. Är kanske roligt för henne att tänka så.

Jag skrattade och då gick skyddet i vägen för mig vilket dem skall göra om någon gör så. Däremot så vet ju inte jag om det är skyddet och om han är rocksångare och det är ju själva överraskningen i det fallet.

Men på Konsum är ju skyddet helt knasigt! För dem är många rätt så snygga där. Livvakten tänker alltså i ett sådant läge genomföra sin träning med tjejerna där ifall det råkade bli så som i berättelsen.

Det måste vara sista dagen på jobbet för den livvakten : ) (Han slutar nog självmant eller så har han i det andra fallet kanske en annorlunda läggning vilken inte passar för att skydda pojken mot sådant som finns på Konsum).


Jag tänker att polistjejer skulle passa bra i det läget men vår kultur har inget sådant som den Ryska kulturen.

I vilket fall så hade hon ett problem och det var när 4 stycken små flickor i 14 - 15 års åldern mötte mig på en fest. Flickorna kallade mig Pinocchio och menade att dem följt efter mig och tittat på mig när jag gick på stan. När jag därefter blev glad över att flickorna sett mig och gett mig ett namn så slog Ryskan mig flera gånger och menade på oanständigheter.


Jag känner alltså denna tjej i mitt liv från ung när hon bjöd hem mig och hade sin konstiga sminkning och låste in mig på sitt rum (ungefär så här men med mer svart och inte lika välordnat sminkat i ansiktet):

http://store.universal-music.co.uk/content/ebiz/universalmusic/invt/D./9./k./0602537524891/0602537524891_medium.jpg


Till att hon var en vuxen tjej och försökte våldta mig på rummet och ryskan hjälpte mig.

(Däremot så vet man ju inte om hon menade våldtäkt på det sättet som jag skriver men i värsta fall: KANSKE)


Jag beundrar henne. För i nästa fall så kan hon säga: Jag kan kasta ut dig genom fönstret och den tjejen som älskar dig bryr sig visst inte om dig för att hon är kåt. Det måste väl vara tråkigt? (Sådant kan hon säga på ett förstående sätt till mina känslor vilket man uppskattar).

I nästa läge så kan den tjejen var du och jag kan sitta så här och prata med dig och hon ger sådana svar som dig för att hon luras. Jag kan till och med högt till dig mena att vi får akta oss för henne och då är hon ju du i det fallet och eventuellt står du bakom min rygg i det fallet. Man blir liksom väldigt överraskad på den tjejen och det är samtidigt erotiskt.

Däremot så gillar oftast inte den tjejen äldre killar utan våldtar pojkar och yngre män.



Däremot:


Det jag söker är en tjej som älskar mig och ser till mina behov.En tjej som är lojal och som man kan dela livet med. (Det glömmer kanske ni andra lätt när jag skrev detta till er).

Jag blir fasligt rädd fören sådan tjej som jag beskrev här och uppmanar dig att akta dig för sådant.


(Tråkigt att killar inte kan ta det på rätt sätt).



Jag har varit väldigt instruktiv till dig och jag vet att du vill ha kärlek och roliga brev istället för detta. Men jag tänkte att det var bra. För det finns ju inte bara en sådan tjej i Sverige och världen. Detta gör jag eftersom tjejer oftast tror att man skall akta sig för män!

Så det är lika skrämmande med tjejer säkerligen även för er tjejer och inte bara för killen i det fallet jag beskrev! (Men för killar så är ju sådant erotiskt eftersom vi ibland fantiserar om sådant att tjejen våldtar oss. För sådant skulle vara kul med en sådan snygg tjej tänker vi som killar. Men på sätt och vis så är det ju våldtäkt i det fallet på riktigt. Och man är som kille rädd för den tjejen eller så är man en idiot. I vilket fall jag).


Nu kan killarna ta gå och vara häftiga någon annans blogg än på din blogg tycker jag.

För jag gillar att prata med och umgås med dig för du är en gullig och snäll tjej : )

Tråkig diskussion, jag håller med!


Från
Patrik

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 17:22


Importerar min blogg till nouw så vi ses där! "Kod för att importera min blogg TILL Nouw: 1255421501"     Besök min nya blogg på; http://nouw.com/saralinnea   ...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 16:36


Jag har nu en stark favorit i Vitamin Well-serien och det är Sharp med smak av melon och som med alla andra sorter så är den sötat med stevia. Den här är verkligen supergod och inte lika ¨stark¨ av stevian som de andra är.    Om kaffe inte faller i...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 15:31


Den här ansiktsmasken luktar utan tvekan tvättmedel men den gör sitt jobb och av denna så fick jag ingen reaktion vilket är väldigt konstigt med tanke på hur starkt den luktade.   Men mitt ansikte är rent iallafall så jag är relativt nöjd! Hade den l...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 20:50


Melodifestivalfinal, vin, glass och sjukt trevligt sällskap bjuds det på ikväll. Med magen full av tacos så sitter vi här i soffan allihopa och har det bara mysigt! ...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 18:23


Fastän jag ser sjukt bitchig ut på bilden så tycker jag att jag har prickat in vårlocken! Trenchcoat, en färgglad sjal, solbrillor och en touch av rosa på både läppar och naglar, Lovely! Toppar det med rosa och svarta springskor,  haha.    ...

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards