Direktlänk till inlägg 17 oktober 2013

Då var hösten officiellt över

Av Sara Pedersen - 17 oktober 2013 20:12

Jag han se den första snön innan man åker för nu verkar det inte vara något stop på snöfallet.

I Falun idag så kom det lite snöblandat regn och hemma nu så är det väldigt stora flingor som ligger kvar på marken nu.

Nu är hösten officiellt över.

 

 
 
Ingen bild

Patrik

18 oktober 2013 00:40

En sådan fin bild.

Jag brukar fantisera att jag ligger med en tjej i mörkret och tittar ut genom fönstret när det ser ut så utanför. Kontrasten mellan mänsklig värme och utsidans kyla är extremt romantisk tycker jag : )

............

Du får den sista förklaringen om detta svåra ämne.

Olika män säger!


Jag vet ju inte hur tjejer betraktar dig eftersom du är en tjej. Lite vet jag men när jag är kär i dig så vet jag inget. Allt som är och var är du och sådan är man som kille och jag förmodar att ni tjejer är lika dana.


Många män som vill påstå sig som häftiga skulle skrattat åt den här diskussionen jag fört med dig. Till och med män som är poliser. Dem tycker ynkligt osv om detta jag beskriver...

Den yttersta arketypen av sådana häftiga män är denna man:

http://thumbs.dreamstime.com/z/berusad-alkoholiserad-vuxen-man-29495793.jpg


Hans fru låter så här:Ha, ha, ha men Sven skulle kunna köra sin snopp i en centrifug och han skulle skryta hej vilt i detta om sin manlighet och hur han skulle ligga med 20 tjejer utan problem.


Det finns en tortyrmetod som användes i Ryssland där man lät en droppe vatten falla på fången. Efter 3 till 4 dagar så var fången helt knäckt. Han som kanske var en stor och stark man klarade inte av en vattendroppe så länge. (Alltså sexleken jag beskrev fungerar på samma sätt)


Här skall du få veta om en häftig man:


När jag var ung så mötte jag en flicka. Hon hade en pappa som hade det dåligt men där han ville beskriva sig som tuff. Vid ett tillfälle så tog flickan in mig i vardagsrummet och låg på mig (vi var kanske 9 -10 år) och sa: Så här gör pappa med mig på natten.

Jag fick efter det inte besöka henne för mina föräldrar men jag gjorde det ändå.

En dag så kom det ett par ryssar hem till honom. Han hade fifflat med pengar och prostitution berättade flickan för mig. Hon sa att ha grät när dem slog honom och att han efteråt sagt till henne att han var feg och en dum pappa.

Så är det ofta med oss killar. För vi killar och män vill gärna vara häftiga. Därför så får man som kille ingen förståelse i dessa fall som jag beskriver.

Vi ser det här med sexet dessutom som roligt tills man får för mycket roligt och får ont när det sker. Kanske vi upplever det olika från hur tjejer upplever det. Jag vet inte.

Bara så att du vet.

Från
Patrik

Sara Pedersen

18 oktober 2013 15:25

Men vad är det som du vill förmedla? Att hela världen är ond?

 
Ingen bild

Patrik

19 oktober 2013 03:06

Hej

Hmm..

God och Ond?

Det blir ett långt inlägg eftersom du skriver så enkelt om något som är så svårt.

Sexleken som jag beskrev vid våldtäkt av man ser ju ibland ut så här:

En tjej som är snygg som leder dem andra tjejerna som trycker ner killen och killar honom och biter honom och någon som sitter med rumpan på honom över ansiktet. Därefter byter tjejerna plats ibland.

Är det ondska frågar man sig?

Tjejerna är snygga och till slut så får man upplevelsen av att drunkna i deras rumpor.

Är det ondska?

När man får den upplevelsen så blir tjejerna glada och där fortsätter leken. Man kan till och med få resa sig upp lite för att man skall få upplevelsen av frihet för att dem åter skall trycka ner en i sägen igen för att få fortsätta våldtäktsleken. En upplevelse av skräck och drunkning!

Är det ondska?

Man skäms inför tjejen som tog dit en och älskade en för man ville ju ligga i mörkret och älska henne. Man hade ju inte tänkt ha sex 20 tjejer.

Är det ondska?


Men något jag kan skriva: Akta dig för att bli inblandad i sådant! För sådant här sker när man är ung. För inte kommer tjejerna och gör sådant när man är äldre.

Förvisso en rolig upplevelse för killen tills han upplever att smärttröskeln för roligt överstigs och blir till smärtsamt roligt (när det görs rätt)! Detta vilket medför en bakomliggande smärta vilken reducerar all annan smärta i resten av livet.

Men som kille så ser man detta så här: Tjejerna gillade mig så mycket så att dem våldtog mig. Det kan jag ju inte säga något om!


Men vad är då ondska?

Jag hade inte vågat prata med dig så här öppet om detta jag beskriver ifall jag inte suttit bakom skydd av en ond man! Det är så att säga fördelaktigt för mig eftersom jag annars är rädd. Det räcker att jag ställer honom utanför dörren så springer alla sin väg. Det är bra för mig! Jag kan ha roligt när han finns där.

Så vad är ond? För mot mig så är han ju inte ond den mannen!

Jag kan ställa en polisman utanför dörren men det är ju väldigt dramatiskt att göra så och därför så är det bättre med en kille som ser ond ut (och som är ond men som är äldre och har slutat upp med ondska - det enda han är ond på är att ladda ner gratis filer)!

Men för dig som ung tjej! Akta dig för en sådan här kille:

http://thumbs.dreamstime.com/z/berusad-alkoholiserad-vuxen-man-29495793.jpg


Jag är ju en feminin kille som skriver dikter och är feminin till sättet! Men jag är givetvis också en kille och därför inte lika feminin som en tjej. Men en sådan kille är rätt så okänslig. Han rapar och fiser och är helt osexig med sin snopp i all sin manlighet. Han är en kille som över allt annat önskar att få ha sex med 20 tjejer eftersom han egentligen inte har några känslor för någon av tjejerna.

Och om en sådan man kan jag skriva 3 miljoner böcker om ondska. Men en sådan man är ju ändå kanske 20% av den manliga befolkningen och då finns det ju 80% kvar. Så akta dig för sådant för jag bryr mig om dig för jag tycker att du är en bra tjej.


Akta dig dessutom för prostituerade tjejer.

Jag har själv varit kompis med prostituerade tjejer. Deras kvinnliga chef var kär i mig. Dem var snälla och dem våldtog ingen. Det jag fick var ett erbjudande om att få gratis sex en gång men jag ville inte.

Deras sex låter så här: Fuck me baby, fuck me. Och därefter så säger dem att kunden var deras bästa älskare.

Alltså ett rätt så okänsligt sex som denna kille får:

http://thumbs.dreamstime.com/z/berusad-alkoholiserad-vuxen-man-29495793.jpg

Och även jag som kille kissar på mig i deras prostituerade värld och då har jag varit där som deras älskade gäst. Ungefär där alla dem där stora gubbarna som slår torskar som inte betalar skojar med en och är snäll mot en men där man ändå kissar på sig för att allt är så ruskigt okänsligt där.


Så detta är egentligen inte ondska utan känslolöshet. För onda är dem ju egentligen inte!

Då undrar kanske du på vilken nivå i samhället du bör akta dig för prostituerade! Allt från kungens palats ner till gatan men där gatan är det ruskigaste platsen för där är det som råast och känslolösast. För prostituerade finns det i allt från riksdagshuset till hemma hos Sven.


Detta sker dessutom bara när du är ung! Och det är bara en gång i livet som du är ung och det är nu! När man flyttar hemifrån så vill dem ofta suga upp en i sin värld. Är man där, så är man ofta fast.


Och inte tar tjejerna för exempel på Konsum där jag bor in mig idag och våldtar mig för då säger jag bara "hej du är yngre än mig" och då har jag pondus (för många tjejer är 18 år på detta Konsum). Så sådant sker när man är ung och tjejerna som utför detta är unga i tron att killen vill ha det på ett sådant sätt.

Det dem unga tjejerna tycker är roligt är att dem desarmerar en med rumpan och att man är utslagen efter deras rumpa. Men äldre killar har pondus och då vågar inte tjejen.

För man får förstå detta: Hade människorna varit genom onda så hade man lätt kunnat utesluta sådana människor i sitt liv. Men detta med Ond är något diffust och lika svårt som God. För är han som skyddar mig Ond eller God?

Så här lätt blir förklaringen då:

Akta dig för
alkoholiserade narkomaner
alkoholister
kvinnokarlar
sexlekar där våldtäkt av killen ingår
prostituerade (och deras värld)

(Blir kanske 30% av befolkningen).

För det vi killar vill är att ligga i mörkret och se på snön utanför huset med dig och att vara älskade av dig. Givetvis, om det gick att utföra det andra så hade vi nog inte backat för det heller. Men som det är nu så akta dig för det.



Som jag tänker det så blev det osexigt med att vara så här ingående till dig. Men det är svårt att vara diffus i ett sådant här ämne eftersom då kunde jag lika gärna ha varit tyst om det.

Men jag tänkte att eftersom jag romantiserar sådant i mina skrifter här som 4 cm lång och allt annat vad det gäller tjejer och rumpor så blev jag orolig.

För det hade varit jätteroligt att vara 4 cm lång och att man balanserar på tjejens rumpa osv. Det hade varit kul med den sexleken jag beskriver. För i fantasin så tar jag bort sådant som är tråkigt.

För i fantasin så kan tjejer vara okänsliga och fisa för fullt!

Men i verkligheten så är det annorlunda eftersom vi är människor.

Kontrasten är däremot svår att förstå när man är ung och erfarenhet i detta vill du nog inte ha.


Men låt säga så här: Du och dina tjejkompisar våldtar en kille. Det blir ju då inte detsamma för då är ni ju kompisar. Men min erfarenhet är att kompisar inte gör sådana överenskommelser utan att tjejen dras med i detta som ung och det av en utomstående tjej.

För faran är större än vad du kan tänka dig! Jag lovar dig det!


Jag känner mig för tillfället förkrossad, ledsen och illa omtyckt. Men dem känslorna försvinner snart.

Så denna information du fick var värdefull och samtidigt svår att ge dig. Men följ det och du får oftast i Sverige ett bra liv. För Sverige har problem och därför så bör man tänka på detta. Men den informationen får du inte på någon skola och nästan ingen förälder vill ge dig denna information eftersom den är tabu.

Så därför tänkte jag att du fick den av mig!

Och det för att jag gillar dig : )

Men efter detta så ger jag upp!


Du får gärna däremot ge mig någon av dina erfarenheter som du tror att jag inte vet. För det skulle vara roligt tycker jag. Jag gillar sådant eftersom det har med omtanke att göra.

Från
Patrik

Sara Pedersen

19 oktober 2013 11:28

Jag har gång på gång på gång på gång bett dig att sluta med att skriva om våldtäkter till mig...
Jag har även gång på gång sagt att jag är mycket väl medveten om hur världens ser ut med allt som anses vara gott och ont. Jag är inte så dum i huvudet så att jag tror att världen är oskuldsfull men när du håller på oh ständigt upprepar detta ämne trots att jag sagt ifrån får mig att undra om du stuntar i mina önskemål eller om du tror att jag är korkad. Så nu tänker jag vara övertydlig:
Jag vill INTE diskutera våldtäkter på min blogg. Jag VET hur världen ser ut. Jag tänker INTE våldta någon kille när jag flyttat hemmifrån. Och jag kommer INTE att bli en manshatande spykopat.
Alla människor är olika och har olika värderingar om vad som är gott och ont och det är klart att jag ser våldtäkt som dåligt.
Så nu släpper vi detta en gång för alla för mitt tålamod börjar sina när jag upplever att jag inte får respons på svaren som jag ger.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 17:22


Importerar min blogg till nouw så vi ses där! "Kod för att importera min blogg TILL Nouw: 1255421501"     Besök min nya blogg på; http://nouw.com/saralinnea   ...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 16:36


Jag har nu en stark favorit i Vitamin Well-serien och det är Sharp med smak av melon och som med alla andra sorter så är den sötat med stevia. Den här är verkligen supergod och inte lika ¨stark¨ av stevian som de andra är.    Om kaffe inte faller i...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 15:31


Den här ansiktsmasken luktar utan tvekan tvättmedel men den gör sitt jobb och av denna så fick jag ingen reaktion vilket är väldigt konstigt med tanke på hur starkt den luktade.   Men mitt ansikte är rent iallafall så jag är relativt nöjd! Hade den l...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 20:50


Melodifestivalfinal, vin, glass och sjukt trevligt sällskap bjuds det på ikväll. Med magen full av tacos så sitter vi här i soffan allihopa och har det bara mysigt! ...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 18:23


Fastän jag ser sjukt bitchig ut på bilden så tycker jag att jag har prickat in vårlocken! Trenchcoat, en färgglad sjal, solbrillor och en touch av rosa på både läppar och naglar, Lovely! Toppar det med rosa och svarta springskor,  haha.    ...

Ovido - Quiz & Flashcards