Direktlänk till inlägg 9 november 2013

Dags att börja titta

Av Sara Pedersen - 9 november 2013 14:24

Igår när vi hade vår tjejkväll så passade grabbarna här hemma på att beställa hem kebab och som en liten skämtgrej så sa jag att de kunde köpa en kebabrulle till mig som de kunde lägga i kylen så kunde jag äta den dagen efter.
Jag skojade ju bara så jag blev något förvånad när det faktiskt låg en kebabrulle i kylskåpet till mig.
Så den har jag ätit idag och tittat på lite supernatural. Vi har ju tre säsonger på dvd så det är kanske dags att börja titta på dem.

 
 
Ingen bild

Patrik

9 november 2013 18:01

Hej

Dem filmerna tror jag inte att jag har sett!

Jag fick veta en sida på Internet som visar Gratis film. Flera tusen filmer finns där men jag vet inte om sidan betalar konstnärerna och därför slutade jag titta på filmer på den sidan. Dem kanske betalar för dem har också mycket reklam på sidan men jag vet inte.



Om någon är intresserad av drömmarna jag beskriver för dig så kan jag personligen skriva till honom eller henne. Något annat går inte!

Jag har försökt vid några tillfällen att skriva om detta men jag blir för hotad av galningar.

Går till så här:

Han längst uppe i UFO hierarkin anklagar mig för att vara utomjordingarnas robot. Dem har mycket pengar och då kommer det fram konstig reklam vilket dem galna människorna inte klarar av (vanliga människor klarar inte heller av det men blir då förvirrade eller skriker åt en osv). Men reklamen och annat gör dem tokiga människorna arga på mig utifrån en massa knasiga tankar och då börjar dem hota mig till livet.

Jag har försökt skriva så att inget vetat att det är jag som skriver men det går inte! Jag blir alltid hotad i sådana fall av huset bredvid mig eller från samma stad där jag bor och sådant är läskigt.


Jag vill dessutom inte stöta mig med dem längst uppe i toppen av UFO rörelsen. Jag är ju inte ens så troende på detta och menar nu dem så djupblodat att deras varelser är sanna så vet ju inte jag om dem har rätt.

UFO rörelsen jag beskriver är sådan här:

Om dem skeppen jag beskriver dyker upp (mot all vår förmodan) så är skeppen stora som jordens måne ungefär. Då menar sig den ledande för UFO gruppen att den då går ut från denna UFO grupp och upp på ett högt berg och säger till skeppen:

I Kirubens namn befaller jag er att åka hem!

Jag tycker fånigt men jag vill inte bråka genom att försöka ge ut böcker eller skriva bloggar om detta ämne! Jag tänker att det är roligt att skriva tjej böcker istället.


Men jag kan prata privat.

(Tänkte om du fick frågor)


Kram från
Patrik

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 17:22


Importerar min blogg till nouw så vi ses där! "Kod för att importera min blogg TILL Nouw: 1255421501"     Besök min nya blogg på; http://nouw.com/saralinnea   ...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 16:36


Jag har nu en stark favorit i Vitamin Well-serien och det är Sharp med smak av melon och som med alla andra sorter så är den sötat med stevia. Den här är verkligen supergod och inte lika ¨stark¨ av stevian som de andra är.    Om kaffe inte faller i...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 15:31


Den här ansiktsmasken luktar utan tvekan tvättmedel men den gör sitt jobb och av denna så fick jag ingen reaktion vilket är väldigt konstigt med tanke på hur starkt den luktade.   Men mitt ansikte är rent iallafall så jag är relativt nöjd! Hade den l...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 20:50


Melodifestivalfinal, vin, glass och sjukt trevligt sällskap bjuds det på ikväll. Med magen full av tacos så sitter vi här i soffan allihopa och har det bara mysigt! ...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 18:23


Fastän jag ser sjukt bitchig ut på bilden så tycker jag att jag har prickat in vårlocken! Trenchcoat, en färgglad sjal, solbrillor och en touch av rosa på både läppar och naglar, Lovely! Toppar det med rosa och svarta springskor,  haha.    ...

Ovido - Quiz & Flashcards