Direktlänk till inlägg 23 november 2013

Stor bild i tidningen

Av Sara Pedersen - 23 november 2013 22:30

Jag var med i tidningen i fredags, på en bild som täckte halva sidan i tidningen.

Och trots att jag inte själv tycker det är en fin bild så tänkte jag visa upp bilden här. 

 

 
 
Ingen bild

Patrik

23 november 2013 22:54

Hej

Bilden såg gullig ut : )

Men jag får fortfarande den där sexuella upplevelsen av hennes upplägg med dig sötis i en clownnäsa sötis. För det är väl hon som står där?

Hon såg ju trevlig ut.


Kram från
Patrik

Sara Pedersen

23 november 2013 22:59

Förstår inte hur du kan få den upplevelsen dock :p
Jag är på bilden ja, till höger.

 
Ingen bild

Patrik

23 november 2013 23:13

Hej

Hmm... Sådana kvinnor kan vara sådana här:

Hon klär ut dig i en clownnäsa och gör dig på det sättet liten. För barn som är 5 år gamla har ju ibland clownnäsa. Och därefter kastar hon sig över dig osv...

Alltså lite förolämpande mot dig sötis. För ibland och just med en sådan kvinna så kan sexualiteten vara lite förolämpande. Hon gör dig först lite löjlig och därefter så har hon sex med dig. Det är en form av makt och där makten är sexuell!

Men så behöver hon ju inte tänka. Det bara upplevdes så eftersom du ser gullig ut på bilderna och för att hon tittar på dig på det sättet på bilden.

Kram från
Patrik

Sara Pedersen

23 november 2013 23:33

Jag kan ju säga att ingen del av detta projekt har med något sexuellt att göra. Och på den bilden så pratade vi om framtiden och vad jag ville åstakomma. Samma sak där: inget sexuellt.

 
Ingen bild

Patrik

23 november 2013 23:44

Hej

Jo sötis, jag förstår. Jag bara skrev vad jag upplevde. Hon såg ju dessutom bra ut också.

Sådana kvinnor brukar chocka en svårt eftersom inget var om sex tills man blir sexuellt utnyttjad av henne. En sådan kvinna kan också lura vuxna så hon är oftast lite smartare bland sådana människor.

Tjejer är ofta i sådana fall lite smartare. Man leker en lek och plötsligt så hamnar man i en situation där man inte kan komma bort och då förändras hon och leken blir sexuell.


Kram från
Patrik

Sara Pedersen

23 november 2013 23:53

Så du antyder att när en kvinna ser bra ut och reser runt i världen för att sprida lite glädje runt skolan i olika länder så utnyttjar man alltså elever och lärare sexuellt.
Nu ber jag dig att backa i diskussionen för du vet ingenting om henne och vad hon gör. Jag vill inte höra mer om sexuella utnyttjanden, våldtekter och manipulation.
Döm inte ut andra när du inte vet något om personen.

 
Ingen bild

Patrik

24 november 2013 00:08

Hej

Det är sant men det skriver jag ju också sötis!

Men sådana kvinnor är sådana tillägger jag. För ofta kombinerar hon intresse med sexualitet om hon är en sådan person.

Jag kan skriva så här så att du förstår:

På ett läger där jag var så fanns det en omtyckt lägerledarinna. Hon var vacker och 25 år gammal. Jag var 13 år och mötte en del tjejer på lägret i min egen ålder. Vid ett tillfälle så ligger jag och halvsover när en flicka kommer upp på mitt rum. Jag tror att flickan skall pussa mig men hon sätter sig på mig över ansiktet. Jag blir sur och lägerledarinnan kräver att jag skall gå till hennes rum för tillrättavisning.

När jag är där så skall jag ta henne på brösten osv.....

Alltså, en sådan tjej kan man inte tro att hon är en sådan tjej. Ingen annan kan tänka sig det heller vilket hon också säger till en i det läget. Hon arbetar mycket med förtroende.


Kram från
Patrik

 
Ingen bild

Patrik

24 november 2013 19:45

Hej

Jag tänkte att jag fick förklara detta för dig sötis:

När tjejer råkar ut för sådant som jag råkade ut för som 13 årig pojke så blir tjejerna konstiga. Jag läste en del om det när jag gick på psykologprogrammet och som jag förstår det så är killar antingen sämre och kärlekslösare när dem genomför sådant där eller så har kvinnor inte lika starkt psyke som män. Förståelsen för kvinnor kan också bidra till att dem hamnar i den långdragna problematiken med att dem själva blir pedofiler och att dem efter detta år på alla möjliga obegripliga sätt. Men som man så får man ingen förståelse och man får se det som något kul!

När jag förklarade vad som skett på lägret för min mamma som 13 åring så blev hon jättearg men min pappa skrattade bara och menade att jag skulle skryta om det senare i livet.

Nu är man ju inte helt opåverkad i sådana situationer och det jag har är en form av rädsla för tjejer i olika situationer vilket män uppfattar som omanligt. Men där även tjejer som söker trygghet har svårt att acceptera denna min rädsla för tjejer men rädslan kan jag inte göra något åt.


Rädslan ser ut så här:

http://sexoholic.devote.se

Ser jag dem 3 tjejerna längst uppe på bloggen med bara rumpor när jag är ensam med dem i ett rum så blir jag rädd för dem.

Killar i vanliga fall däremot blir inte rädd för dem tjejerna när dem ser ut på det sättet med rumporna!

Rädslan är inte stor och killar skulle knappt upptäcka min rädsla för tjejerna ifall dem var i rummet med mig. Tjejerna däremot tycks ha en större kapacitet att uppfatta känslor och kan då reagera på min rädsla.

Rädslan är lite ambivalent eftersom egentligen så kanske jag gillar deras rumpor men så är jag ändå rädd för dem.

Kram från
Patrik

Sara Pedersen

24 november 2013 21:00

Jag kommer aldrig någonsin att kunna sätta mig in i det och så är det bara, du har uppenbarligen varit med om mycket men du behöver inte berätta allting för mig. Jag kan inte hjälpa dig med något av det, det har andra som jobb.
Nu släpper vi det här ämnet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 17:22


Importerar min blogg till nouw så vi ses där! "Kod för att importera min blogg TILL Nouw: 1255421501"     Besök min nya blogg på; http://nouw.com/saralinnea   ...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 16:36


Jag har nu en stark favorit i Vitamin Well-serien och det är Sharp med smak av melon och som med alla andra sorter så är den sötat med stevia. Den här är verkligen supergod och inte lika ¨stark¨ av stevian som de andra är.    Om kaffe inte faller i...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 15:31


Den här ansiktsmasken luktar utan tvekan tvättmedel men den gör sitt jobb och av denna så fick jag ingen reaktion vilket är väldigt konstigt med tanke på hur starkt den luktade.   Men mitt ansikte är rent iallafall så jag är relativt nöjd! Hade den l...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 20:50


Melodifestivalfinal, vin, glass och sjukt trevligt sällskap bjuds det på ikväll. Med magen full av tacos så sitter vi här i soffan allihopa och har det bara mysigt! ...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 18:23


Fastän jag ser sjukt bitchig ut på bilden så tycker jag att jag har prickat in vårlocken! Trenchcoat, en färgglad sjal, solbrillor och en touch av rosa på både läppar och naglar, Lovely! Toppar det med rosa och svarta springskor,  haha.    ...

Ovido - Quiz & Flashcards