Direktlänk till inlägg 5 april 2014
De här är verkligen helt fantastiskt goda och jag ska verkligen göra dessa flera gånger.
Riktigt saftiga glutenfria brownies!
130 g smör
2 1/2 dl socker
3 ägg
120 g mörk choklad
1 1/2 tsk vaniljsocker
2 dl glutenfri mjölmix
2 1/2 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
1. Sätt ugnen på 180°C.
2. Dela smöret och vispa det mjukt.
3. Tillsätt sockret och fortsätt vispa så att smöret och sockret blandas ordentligt.
4. Vispa i ett ägg i taget.
5. Smält den mörka chokladen över vattenbad eller svag värme.
6. Blanda mjöl, vaniljsocker, kakao och bakpulver i en bunke och sikta sedan ner det i äggsmeten. Blanda väl.
7. Häll den smälta chokladen i smeten och rör om ordentligt.
8. Klä en form med bakplåtspapper och häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 25-30 minuter.
9. Låt svalna nästan helt innan du skär upp i rutor.