Direktlänk till inlägg 15 januari 2015
Jag älskar kyckling så dagens lunch blev just det, kyckling. Kycklingfilé med ruccola, broccoli och helstekta champinjoner. Jag hade även mangodressing till men den kom inte med på bilden för att jag kom på att jag skulle ha sås till efter att jag tagit bilden och orkade inte ta nya bilder.
Till detta så behöver ni:
1 kycklingfilé
Broccoli
champinjoner
Ruccola
Mangodressing
Stek kycklingfilén och krydda den med valfria kryddor ( min standard för kyckling är salt, finmalen svartpeppar och paprikakrydda ). Kontrollera att kycklingen är klar genom att skära genom den tjockaste delen av kycklingen men var inte för ivrig med skärandet eftersom att ju mer du skär, desto torrare och smaklös blir kycklingen.
När kycklingen är på gränsen till färdig, stek på broccolin och champinjonerna tills champinjonerna blivit bruna och broccolin blivit mörkgrön ( jag vill gärna ha min broccoli lite knaprig ).
Ät med ruccola och mangodressing.
Mums!
Imorgon kommer ytterligare ett kycklingrecept upp!