Direktlänk till inlägg 16 januari 2015
Dagens recept är kycklingwraps!
Dessa gjorde jag tidigare idag och de blev jättegoda.
Till två mediumstora wraps behöver du:
1 kycklingfilé
2 medium tortillabröd
2 salladsblad
1 tomat
1 bit gurka
1 skiva rostbiff
Gör så här!
Skär upp kycklingfilén i 6-8 avlånga bitar och stek samt krydda dem i en stekpanna. När kycklingen är färdig så skölj ett salladsblad och lägg i tortillabrödet. Skär tomaten i skivor och gurkan i längder. Lägg i hälften av allt i tortillan och rulla ihop. Dela rostbiffskivan på hälften och lägg i en halva i wrappen. Lägg resten i den andra, rulla ihop och ät.
Tips!
1. Less is more! Jag upptäckte det när det blev väldigt svårt att rulla ihop dem.
2. Torka av salladen innan ni lägger det i tortillan. Brödet blir geggigt och går sönder.
3. Om ni är som jag och inte kan tekniken för att rulla wraps så fungerar det med tandpetare att hålla ihop dem så länge som man kommer ihåg att ta bort dem innan man stoppar in allt i munnen.