Direktlänk till inlägg 24 januari 2015
Jag hade nästan glömt bort att jag skulle lägga upp receptet på denna men bättre sent än aldrig, eller hur? Och detta recept passar ju alldeles utmärkt på en lördag, tacos är ju om något, helgmat.
Detta är superenkelt att göra och farligt gott!
Till en tacotårta behöver du:
400 g köttfärs
2 dl creme fraiche
1 ask philiadelphiaost eller färskost
1 burk tacosås ( hetta efter smak )
1 gul lök
1 röd paprika
6 stora tortillabröd
2 tomater
2 dl riven ost
1 påse tacokrydda
1 påse tacochips
Sallad
Fefferoni
Gör så här:
Stek köttfärs och tillsätt tacokryddan.
Blanda creme fraiche och philiadelphiaost i en bunk. lägg i finhackad lök och paprika.
Bygg upp tacotårtan i en pajform. Varva tortillabröden med röran till en tårta ( det sista lagret ska vara bröd ). Skiva tomaterna och toppa med dem. Avsluta med den rivna osten.
Gratinera i ugnen i 200 grader i ca 15 minuter eller tills osten fått färg.
Servera med sallad, fefferoni och tacochips.
Detta är bilder från när jag och Nico gjorde tacotårta.