Direktlänk till inlägg 19 september 2013

Marabou chocolatte

Av Sara Pedersen - 19 september 2013 19:35

Såg denna reklam i en tidning och jag vet inte om jag ska tycka om det eller inte.
En varm chokladlatte med smak av Marabou mjölkchoklad.
Att kunna drick en chokladlatte som verkligen smakar mjölkchoklad vore ju helt otroligt men grejen är att har svårt för just varm choklad.... Varm oboy är något av det värsta jag vet.. Dricker endast varm choklad om det är kallt ute, att jag är kall och att det är vispad grädde med något tillbehör på.
Men jag undrar om denna faktiskt kan vara god.

 
 
Ingen bild

Patrik

19 september 2013 20:36

Hej snygging

Så roligt att se dig på bloggen : )

Det är godare att ha mjölk istället för vatten i sådana produkter tycker jag och lite gräddedessutom!

Men inga små rara tjejer idag heller än så länge! Hmm....

Det jättestora förlaget menar att 15 år är kanske är bättre men jag vet inte! Tjejer som går i 9:e klass brukar anse sig som vuxna och jag tror inte riktigt att dem vill sitta och läsa och skriva med mig på en tjej bok.

Du som är 18 år snygging, vad tänker du? Tror du att en 15 åriga tjejer skulle tycka att det var roligt?


För dem flesta tänker sex när dem tänker att jag skall skriva en tjej bok med en flicka! Och då tänker dem att 15 år är legalt för sex! Men hur tänker du som tjej? Tänker du sex när jag frågade dig om du vill skriva med mig och där du i så fall får hälften av Royalty vilket i detta fall kan uppgå till ett par miljoner kronor? Alltså tänker tjejer sex eller tänker ni skriva bok?

Jag hoppas att detta inte var en ledande fråga för jag är lite intresserad? Du är smart snygging så jag lyssnar på dig : )


.....................

Jag tänker därefter att jag skulle kunna göra ett roligt sex manus med berättelsen istället! Den blir liksom tråkigt nog lite mer rigid med ett sex manus i dessa tider.

Eller så här:


Jag dricker en smultrondryck och plötsligt så blir jag 4 cm lång och hamnar här:

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtblOrMXaohbq83KKjwyDQiRESabFl0zeDahLRPDLlQDGFgd_h0g


Jag är liten och springer omkring och skriker: Hjjjjjäääällllppppp!

Och efter en stund så sätter sig en tjej ner och så hör man hur mitt: Hjjjjjääääälllp! Tystnar.

Så kommer jag fram efter en stund och hostar: Host, host, host....

På sätt och vis en roligt berättelse som jag skriver själv utan flickor!


Vad tror du? Lät den tråkigare eller roligare än min förra idé?

Däremot så blir ju den mer sex rolig och inte så poetisk som den berättelsen jag skriver nu med dem unga tjejerna! Den jag skriver nu vilket varit sådana problem för mig är ju tänkte som en vacker tjej bok! Vacker kan ju vara roligt på sitt sätt eller vad tänker du snygging?

Svårt!


Du är vacker!

Från
Patrik

Sara Pedersen

19 september 2013 20:46

Jag tror uppriktigt inte att du behöver tjejer i 13 till 15 års åldern för att skriva en ungdomsbok. Jag tror faktiskt att det skulle vara bättre om du använde dig av äldre skribenter som har ett mer utvecklat språk och mer erfarenheter. För att läsa något som är skrivet av en trettonåring lockar inte många på grund av hur de flesta yngre väljer att yttra sig.
Och ja, många skulle säkert bli lite obekväma och dra paralleller till sex.
Jag tror att du skulle få en bättre slutresultat om du använde dig av en äldre skribent, för även de som är stora nu har en gång varit små barn.

 
Ingen bild

Patrik

19 september 2013 21:21

Tack snygging!

Kanske förlaget har rätt! 15 år!

Förlaget vill däremot ha en text skriven av mig samt en flicka! Jag får väl då ifall detta inte fungerar skriva med en 15 årig tjej.

Idén är att massproducera detta i framtiden och att unga människor skall få möjligheten till att uttrycka sig i film och konst. Man skall dessutom kunna förstå att personen är i den åldern i verkligheten som skriver och därför så är språket för flickan oväsentligt eftersom det bygger på att tjejer i den åldern skall känna igen sig i berättelsen i flickans röst.


Vad det gäller dig snygging så önskar jag att det var du som satte dig ner i berättelsen. Men då skulle jag inte ha hostat efteråt. Det skulle nog däremot ha kittlats för man skulle nog ha fått panik ändå : )

Du är snygg och smart och omtänksam : )

Roligt

Från
Patrik

Sara Pedersen

19 september 2013 21:40

Bara du får tillstånd från föräldrarna att använda deras namn så men jag tror ändå att det hade gått bättre med en äldre skribent.
Jag vet att jag själv inte skulle ha velat eller var kapabel till att skriva något så stort som en bok när jag var 13 - 15 år.
Tack för komplimangerna =)

 
Ingen bild

Patrik

19 september 2013 21:46

Hej snygging

Oj, så roligt : )

Nu är dem små rara flickorna där igen! Och man kan höra deras små flickröster! Åh, så roligt.

Och dem är glada också!

Tänk så dumt av mig och oroa mig!

Bara dem inte tänker att det var dumt av dem att inte säga något om att dem skulle resa bort! För det är mest att jag oroade mig för flickorna. Åh, sådana små gulliga flickor!

Jag har varit lite dålig på att skriva idag eftersom jag varit så orolig. Syns lite när jag skriver här att texten blir dålig.


Jag skällde ut kungen av Sverige också och hela USA var här och letade. Men nu är dem små rara flickorna där och jag är glad.

En sådan härlig dag!

Så jobbigt att oroa sig.

Från
Patrik

Sara Pedersen

19 september 2013 21:59

Jag sa ju att du inte behövde oroa dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 17:22


Importerar min blogg till nouw så vi ses där! "Kod för att importera min blogg TILL Nouw: 1255421501"     Besök min nya blogg på; http://nouw.com/saralinnea   ...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 16:36


Jag har nu en stark favorit i Vitamin Well-serien och det är Sharp med smak av melon och som med alla andra sorter så är den sötat med stevia. Den här är verkligen supergod och inte lika ¨stark¨ av stevian som de andra är.    Om kaffe inte faller i...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 15:31


Den här ansiktsmasken luktar utan tvekan tvättmedel men den gör sitt jobb och av denna så fick jag ingen reaktion vilket är väldigt konstigt med tanke på hur starkt den luktade.   Men mitt ansikte är rent iallafall så jag är relativt nöjd! Hade den l...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 20:50


Melodifestivalfinal, vin, glass och sjukt trevligt sällskap bjuds det på ikväll. Med magen full av tacos så sitter vi här i soffan allihopa och har det bara mysigt! ...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 18:23


Fastän jag ser sjukt bitchig ut på bilden så tycker jag att jag har prickat in vårlocken! Trenchcoat, en färgglad sjal, solbrillor och en touch av rosa på både läppar och naglar, Lovely! Toppar det med rosa och svarta springskor,  haha.    ...

Ovido - Quiz & Flashcards