Senaste inläggen

Av Sara Pedersen - 13 mars 2015 15:39

Idag så tog jag och Cozmo en riktig långpromenad och var borta strax över en timme och gick bland annat runt sjön och sen upp på berget. Skönt var det iallafall och Cozmo var jätteglad över att få röra sig lite. Vi kommer nog båda att sova gott inatt!   

         

ANNONS
Av Sara Pedersen - 13 mars 2015 08:15

Upp och hoppa fighters! Ännu en dag med strålande sol och jag känner mig så fylld med energi!   

När jag är ute och går så spelar jag alltid musik och här har ni låtar som spelas i mina lurar som får mig att le och dansa i solen! Jag älskar verkligen våren!

ANNONS
Av Sara Pedersen - 12 mars 2015 20:10

God kväll älsklingar! Hur har ni aft det idag? Min dag har varit bra faktiskt, är rätt så trött nu om jag ska vara ärlig men ska väl klara mig till tio innan jag behöver sova.   Dagen har mest handlat om Cozmo faktisk med mycket lek och bus och långa promenader i solen. Nu under kvällen så har jag ätit godis så att jag fått ont i magen och sitter nu med en kopp te framför Lyxfällan.

Hoppas att ni får en fin kväll så hörs vi av imorgon! 

 

Av Sara Pedersen - 12 mars 2015 18:17

Som jag nämnde tidigare så fyller mitt lilla hjärtegull 1 år idag och han var mer än exalterad när han fick sin födelsedagstårta gjord på burkmat med kalkon och kyckling, knäckebröd och gurkbitar. Vad gör man inte för sina älsklingar?   Tänk vad tiden går fort, det känns inte alls länge sen som vi kom hem med vår lille pälsboll som knappt kunde gå ( och fick oftast bäras omkring ), som snubblade över sig själv och bara var allmänt underbar emot allt och alla. Jag ser fram emot många fler födelsedagar för vår lille Cozmopolitan.  

      

Av Sara Pedersen - 12 mars 2015 12:43

Jag hade verkligen tänkt mig en tidig rukost idag men det var så mycket annat som kom upp emellan så det blev mer brunch fastän utan det som ag vanligtvis äter till brunch, förstår ni hur jag menar?   Lite svartvinbärs- och hallongröt blev det iallafall med lite ägg, apelsin och te såklart samt ett glas proviva till och mätt blevjag iallafall.

Senare idag så ska vi fira lille Cozmo eftersom att han fyller 1 år idag och sen vet jag inte om jag ska baka något. Jag hade tänkt att jag skulle baka idag så att vi har något gott till fredgasmyset imorgon men kanske ska över till Nico istället så vi får se hur det blir. Om jag inte kommer iväg till Nico idag så ska vi umgås lite på lördag iallafall och det ska bli jätteroligt!   

 

Av Sara Pedersen - 11 mars 2015 19:07

Jag fick hem mina läppstift idag och de är jättefina. Jag beställde ju som sagt då stycken macaron lippies och då blev det då Rose och Orange blossom sen blev det även ett matt läppstift i nyansen Bloody Mary. Hitills så har jag bara testat det matta läppstiftet och det är superbra! Jag aplicerade det för snart 5 timmar sen och det sitter fortfarande kvar så jag är verkligen jättenöjd med det!   Jag hoppas att de andra två är minst lika bra!  

 

Av Sara Pedersen - 11 mars 2015 17:40

Inviger mina nya koppar med en cappuccino och en ny klädtidining att läsa. Tänkte att jag egentligen skulle sitta njuta ite i solen men det är tyvärr inte lä på vår altan så det var ju inte alls ett alternativ än.. men snart så går det att sitta ute och äta lunch igen och ta en kopp kaffe.    Längtar verklkigen tills dess! 

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se