Direktlänk till inlägg 6 december 2013

Lugn

Av Sara Pedersen - 6 december 2013 23:24

Det har varit väldigt lugnt sen jag kom hem idag. Efter att jag sovit i sådär 3 timmar... hehe. Så kan det bli när man blivit kall.
Jag hoppas att ovädret hinner lägga sig tills imorgon, tanken på att man ska ut i väder som detta är inte något som man vill.
Snö är lagom när det snöar lite lätt och är mellan 5 och 10 minus. Annars så är inte snö så roligt.

 
 
Ingen bild

Patrik

7 december 2013 02:00

Hej

Jag vet inte något om det där med Sven eller något annat om vad du skrev i det inlägget men som jag förstår det så hade du en tråkig dag igår.

Själv är jag för tillfället ledsen. Jag skall förklara varför.

Här är jag och min fallskärmsjägare i hans tilltänkta plan för Sverige i Krig:

http://www.youtube.com/watch?v=IBVkUb_TWp8

http://www.swefilmer.com/oblivion-2013/oblivion-2013-video_0c244eff9.html

Jag är tjejen där i filmen (hon som är hans chef) för jag är den som har en skyddad identitet i filmen! Han den killen fallskärmsjägaren såg vacker ut och han var därför mobbad bland fallskärmsjägarna och gjorde därför ett annat upplägg för strategi Sverige i krig.

Hans strategi förkastades påstås det av armén på grund av våra utseenden inom den tilltänkta truppen. För hur skulle vi kunna brotta ner Ryssen när vi främmande land skulle genomföra sabotage av främmande lands byggnader?

Brotta ner!!!!!

Sverige och Ryssland i brottning!

.....................

Dem Ryska barnen var dåligt inställda till mig när jag mötte barnen som den Ryska tjejen skyddade. Dem påstod att Svenskarna var idioter och att jag därför kanske var en av alla idioter som var Svensk.

Jag försökte då inför alla barn påstå att vi Svenskar var bra och hade en bra och tillförlitlig Svensk armé och polis! Jag blev utbuad och barnen hade föräldrar som var generaler i den Ryska armén när Karl den 12:e försökte invadera Ryssland.


......................................


Antagligen så kollade någon mig från Ryssland och hela vårt berg jag ansvarade för som VB2 i armén var fyllt av amerikanska forskare.

Någon blev antagligen sur och jag fick pröva på vår bra armé och Polis som jag pratade så väl om inför barnen.

.................................

Polisen i Sverige är en fullständig pappskalle! Kan på sin höjd arestera en 12 årig snattare om dem är 50 poliser i ett bakhåll. Och då räknar dem det som en bragd i sitt 20 åriga arbete som polisman eller poliskvinna.

Armén i Sverige är Djungel Joe med muskler i en urskog.

SÄPO är en form av Marxistisk CIA som arbetar hårt med folk som flytt utomlands för att slippa betala skatt.


Här är kungen av Sverige och han är en avundsjuk idiot påstås det:

http://www.kungahuset.se/hovstaterna.4.183c7ee125990d80d38000180.html

Här är kungens 100 pappaskallar som skall tänka:

http://www.nobelprize.org


Här är folket som röstar i val:
https://www.coop.se/Globala-sidor/OmKF/Konsumentforeningar/Konsumentforeningen-Vast/Om-Vast/Organisation/Personal


Här är deras församling av idioter:

http://www.riksdagen.se




Fan vad ledsen jag är sötis!


Kram från
Patrik

Sara Pedersen

7 december 2013 19:31

Sven är namnet på stormen som drog in över Sverige igår.
Nu förstår jag inte riktigt, är du arg på alla dessa?

 
Ingen bild

Patrik

7 december 2013 20:32

Hej

Aha, stormen : )

Nej inte direkt arg utan mer så här:

Min kollega som är psykolog för exempel säger först:

Patrik lider av överansträngning för det finns väl inget dumt här omkring!

Därefter så kommer ledsna människor in och klagar över mig. Då kan min kollega psykologen mena att jag är en elak människa som skriver elakt osv utan att ens titta på vad som står skrivet eller ens fundera på vad allt rör sig om.

Och så är det med dem flesta inom alla dem yrkena! Detta gör så att vanliga människor kan beté sig dumt mot mig ibland bara för att det är kul! (Kasta snöboll på mig eller annat dumt)

Och allt detta beror på fallskärmsjägarens strategi för Sverige i krig! Den ser ut så här om vi exemplifierar den lite:


Jag är i Moskva som Engelsk turist. Jag besöker vita huset och skriver därefter ett brev till min flickvän i England.

...................

Hej Lisa

Idag besökte jag vita huset i Moskva. Det är en fantastiskt byggnadsverk beskrev guiden som har klarat allt från både snö och kyla till bombardemang från pansarvagnar. Det är nog armeringen i huset tänkte jag för ryssar är ju kända för att bygga tåliga hus som är starkt rustade och skyddade. Och inte som i England, hus utan armering : )

Men så pinsamt det blev därefter. Jag gick in i vita huset och det gick ju bra. Jag tittade på tavlor och på alla kontor i vita huset men när jag kom till andra våningen så mötte jag på två personer som menade att huset var en militär byggnad. Tänk att dem kunde se att jag inte arbetade där fast att så många arbetar där hela dagarna. Det måste ha varit en kamera någonstans i byggnaden, jag skämdes!

.................

Då tolkar fallskärmsjägaren brevet: Tålig byggnad. Tänk på armering. Kamera??? Tungt bevakad!


När ryssarna fick tag på den idén så kunde dem tolka vad jag än skrev till det dem ville att det skulle vara.


Alltså: Fallskärmsjägarens strategi var genialisk men var samtidigt det tråkiga vi ser i världen idag vilket inte är särskilt uppskattat.

Ryssland var väl sur på att Sverige haft Ryssland som måltavla för strategier så länge och det ville dem väl göra slut på. Och nu är det väl lite annorlunda än då.

Tråkigt bara att jag fick vara den kille som fick all denna aggression över sig. Förvisso vacker film, men skulle du vilja vara på den filmen?

Och vad det gäller kungen så ser det ut så här:

Kungen ser filmen Oblivion och tänker: Här får han en storfilm och jag är kung av Sverige! Det är typiskt USA!

Därefter så bryr han sig inte om ifall han själv skulle vilja vara på den filmen! För han är ju kung! Så han behöver ju inte bry sig om sådant.


Tråkigt, men man vill ju egentligen inte umgås med sådana personer som kungen för kungen och andra har liksom svårt med att vara trevliga i sådana möten med oss andra. Man vill inte heller umgås med sådana personer på det ansträngda sättet.


Så ibland är jag ledsen! Jag tänkte att du var ledsen igår och tänkte att det kunde muntra upp dig lite sötis : )

Kram från
Patrik

Sara Pedersen

7 december 2013 20:44

Vad snällt av dig att vilja muntra upp mig men jag hade det bara lite jobbigt i skolan igår :)

 
Ingen bild

Patrik

8 december 2013 11:00

Hej

Du skall få se hur läskigt det kan bli sötis!

Ryssarna var förtvivlat förbannade och det dök upp en ytterst elak farbror från Ryssland!

Som vi tänker i Sverige så såg det ut så här när vi möttes:

http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20110618011535/callofduty/images/thumb/5/5a/Spetsnaz_Operative_holding_Bowman.jpg/800px-Spetsnaz_Operative_holding_Bowman.jpg

Men på det sdättet såg det inte ut. Han var rätt så trevlig ibland och menade på att vi borde dricka ett glas vodka tillsammans osv, att allt detta var emot hans vänliga kultur från Ryssland men att jag skulle svara på vad Amerikanerna gjorde i mitt berg.

Jag visste inget och han fickfram tjej svar från mig som lät: Åh kära nån. Vilket fick honom att rynka lätt på pannan.

Han startar vårt samtal första gången med: Jag skulle helt klart gå på det att du är en helt vanlig kille! Mycket smart! Jag betraktar dig som mig själv!

I mina böcker från armén står det för exempel: Det svarta befälet som är (underrättelsetjänstbefälet) beskriver jag som elak vid ett tillfälle varpå jag efteråt ändrar mig och beskriver honom som trevlig när jag får köra bil utan körkort på området.

Jag till och med får tillstånd att döda en med bilen om så sker.

Som han tänker: Just det! Döda en med bilen!

Som det är i Sverige: Underrättelsetjänstens befäl är ett tufft befäl och jag är en skarpladdad tuff kille i armén! Jag får köra på en med bilen, för i den Svenska armén så är det tufft!

: )

Så tråkigt har jag haft det ibland sötis! Men många killar skulle nästan böna och be till Ryssen om att få bli behandlade så!

Vad skall man tycka om killar sötis?

Kram från
Patrik

Sara Pedersen

8 december 2013 11:53

Man ska inte behöva ha det så tråkigt :/
Jag vet faktiskt inte vad man ska tycka för att ingen kille är den andre lik. En kan vara stöddig medan den andre är blyg, en annan är stökig medan ytterligare en bara vill väl. Jag tror att de har med moralen och personligheten att göra.

 
Ingen bild

Patrik

8 december 2013 14:55

Hej

Jag kan tänka mig att desto osäkrare man är och desto yngre man är desto mer vill man hävda sig själv och sin självsäkra person. Alltså en falsk trygghet!

Jag tänker att detta gäller pojkar och killar eftersom vi ser oss som tjejens beskyddare : )

Att exempelvis vara på det rummet med den Ryssen är att vara erkänt häftig som kille : )

Att han för exempel tyckte sådant att jag var som han tyckte jag var en fantastiskt stor idé som kille! För även om jag är en feminin kille så är sådant smickrande för mig som kille när den Ryssen är en sådan häftig och begåvad Ryss.

Och vad det gäller falsk trygghet så finns det olika falsk trygghet!

När jag var VB 2 så fick jag kontaktmed en konstig person med vapen som han lämnade in! Han lånade ut en Magnumrevolver till mig. Kan tyckas som falsk trygghet men jag hade inget pansarbrytande vapen inom armén så jag hade revolvern för ifall jag behövde skjuta igenom en bil med pansarglas.

Och vad det gäller mina slutliga order så hade jag order om att skjuta mig i huvudet om jag förlorade berg och anläggning.

Vad det då gäller vanliga människor så skulle dem hånfullt uttrycka att givetvis så skjuter jag mig inte i huvudet osv.

Men som det är på en sådan hård tjänst så har jag i det tillfället skickat ut hela beredskapen in i döden. Dem grät och dog och vissa av dem gick inte ut och då sköt jag dem till döds eftersom dem vägrade lyda order!

Så att skjuta sig i huvudet skulle nog inte var så svårt i det läget tänkte jag. Dessutom så vet man att om man misslyckas så dör amerikanerna nere i berget.

Man skjuter sig helt enkelt i huvudet i det läget tänkte jag!

Men som det är som kille så kommer ingen annan kille vilja medge att det är så eftersom då måste dem själva stå tillbaka med hur intressanta dem själva är.

Alltså, den enda gången man vet att man är bra som kille är när man möter på den Ryssen! Och det är väl kanske lite därför som killar är sådana att dem vill möta på en sådan person.

: )

Kram från
Patrik

Sara Pedersen

8 december 2013 20:50

En falsk trygghet är aldrig bra.
Så kanske det kan vara:)

 
Ingen bild

Patrik

10 december 2013 06:09

Hej

Jag tänkte att jag kanske blev lite negativ om Ryssen och skriver här lite roligt istället för att inte vara så onyanserad:

Jag mötte den Ryska tjejen direkt efter att jag varit VB2. Jag var fortfarande som man tycker VB 2. Jag var VB2 länge inne på mitt regemente och fick senare förfrågan om anställning efter psykologprogrammet.

När jag möter Ryskan med barnen så fick jag uppleva hur stor den Ryska armén är! Man blir imponerad. Väldigt kapabla människor precis som med dem Amerikanska forskarna i berget. Dem amerikanska forskarna var aldrig otrevliga utan alltid trevliga och korrekta. Jag skämdes och vågade inte prata med dem för dem kom från dem stora anläggningarna i USA där det står en jättesoldat utanför dörren.


I vår Svenska armé så är elitsoldaterna bra men oerfarna och resten kanske inte riktigt så bra och väldigt oerfarna. Alltså, först så går elitsoldaterna ut och därefter så går dem mindre erfarna ut och till slut så slänger jag ut kocken som gråter med ett gevär. (ibland är kocken bra men oftast så är han eller hon bra på mat)

Här i den Ryska armén så hade vi tusentals sådana bra erfarna soldater med stora Kineshelikoptrar med röda stjärnor på som flög ovanför huvudet på oss. Detta med en Ryska tjej som är så excentrisk så att hon är som på en Amerikansk film men där hon påstår att dem Ryska filmerna är bättre.

Efter att barnen åkt hem så kommer hennes bror och hälsar på oss. Den Ryska tjejens bror var en uppsatt militär som började ägna sig åt att sälja mineraler och blev förmögen. Vi såg formligen ut som en statskupp där vi var församlade när han kom och hälsade på. Jag var där ifrån Svenska armén, min kompis högadeln var där som representerade ambassadörerna, min andra kompis Banken var där och minoriteten samerna var också där med sin högt uppsatta familj från Norge.

Jag kan tänka mig att det gick ett Milotex i hela Sverige när hennes bror landade på Arlanda och att radien kring vårt hus var 2 kilometer för alla Polis samt militära organisationer. Alltså en skyddsradie där ingen får vara enligt Polisfacken och dem Militära fackföreningarna vilka hävdar säkerheten för sina medlemmar.

Folk blir jätteroliga när det är på det sättet! När jag för exempel köper något så kan folk i vanliga fall vara tråkiga! Jag kan stå hela dagen med en anställd som inte hör att jag säger lakrits osv. Men i detta läge så hör folk jättebra och man får lakrits gratis när man frågar om lakrits.

Så jag kan beskriva massor av kul därifrån och jag klagade inget på Ryssen utifrån det. Det var jättekul och jag får nog aldrig mer uppleva något sådant i mitt liv.

På det sättet!

(Möta en tjej är ju också kul men detta var jättestort kul där ett helt jätteland är på reträtt rakt in i Sverige med en snygg fanfar)


Kram från
Patrik

Sara Pedersen

10 december 2013 15:42

Sådana upplevelser är roligt.

 
Ingen bild

Patrik

11 december 2013 06:56

Hej

Jo, jättekul : )

Men jag hade gärna varit kock i armén för jag gillar att laga mat. och jag hade gärna gjort det som min bror gjorde förut: brandman.

Kock är roligt utifrån Mat och brand man var bra urifrån meriter!

Men om min bror som ändå är professor som doktorerat över hela världen skulle få se detta när han var i Sverige:

http://a4.mndcdn.com/image/upload/t_next_gen_article_large_480/ztivdskh4bxxcfre2dmp.jpg


Så skulle han aldrig kunna tänka sig vad det var han såg!


För man får olika träning.


Kram från
Patrik

Sara Pedersen

11 december 2013 11:17

Så kan det vara :) det är olika när man gör olika saker :)

 
Ingen bild

Patrik

11 december 2013 12:07

Hej

Jag tänkte att du kunde få roa dig med något sötisen : )

Du skall få se allt vad jag fått reda på om mig själv sötisen.

Här är min barndomsförälskelse Gullisen (alltså inte dig sötisen):

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51FsnCgtAjL._SY300_.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=l6HWkTdFQks


Jag tycker att hon ser vacker ut på bilden som dem har på skivomslaget men jag kan tänka mig att hon inte skulle gilla den bilden på sig själv. Hon är en farlig flicka och låtarna beskriver mycket om henne och hennes pappa i Italien vilket dem blandat upp i en mix.

Hon var min kompis tjej och hon var som vår mamma när vi var små. Hon gick fram till Stenbeck en gång och ville vara med på hans Tv. Efter ett långt gapskratt så lär han ha varit tyst i 2 sekunder och därefter sagt: Givetvis skall du få vara det, gör dig klar tills på fredag. Så var maffiadottern av Italien vilken hade en Svensk styvpappa som var chef för Skogaholms med på Svensk Tv som väderflicka. Gullisen är alltså uppblandad med en hel del folk och till slut med min förälskelse som 14 åring.

Här är jag i armen:

http://1.bp.blogspot.com/-R0kPSJJHRQQ/Tcauad6Ft-I/AAAAAAAAAE8/SLR8OY3D44Q/s1600/album-du-jag-doden.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=EBTn0ZVSU_o

https://www.youtube.com/watch?v=0KWfiaxtVt0


Jag är han som överlevde och skelettet är min beredskap och mina soldater som är döda. Jag hade en död vinkel på mina kameror och allt var för lätt att hitta. Jag är Jesus enligt Svenska armén och eftersom det är dem Ryska barnen som skriver låttexterna så är Jesus i Sverige Karl den 12:e. Romeo som kommer hem själv efter sin färd mot Ryssland.

Så ful och eländig sitter jag där med mitt skelett (beredskapen) innan jag skall ta min revolver och skjuta mig i huvudet sötisen.

Dem Ryska barnen kanske inte gillade mig för att jag var Svensk soldat men i berättelserna finns det ändå en empati för mig inblandad från deras håll. Många av texterna handlar nämligen om deras egna erfarenheter av hemskheter dem upplevt i krig. 500 mil genom snön lär vara hur en forskare i Ryssland hittade 50 meter bort efter en detonation.

Detta går däremot aldrig att utreda! Vissa har försökt utreda detta men irritationen blir för stor. Jag blir då ständigt tillfrågad om mina egna texter men jag har däremot inget CIA eller KGB när jag skriver en tjej bok.

Men det kan ju roa dig sötisen tänkte jag : )


För övrigt så är det som med musiken, sorgligt med allt det där.

Alltså detta är jag: Romeo, Karl den 12:e, Jesus, Charlie Chaplin, Adolf Hitler
Detta är Gullisen: Julia, Eva Braun


Det var väl lite roligt? Kan du lyssna på låttexterna för musiken är det ju inget fel på : )


Kram från
Patrik

Sara Pedersen

11 december 2013 17:05

Intressant :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 17:22


Importerar min blogg till nouw så vi ses där! "Kod för att importera min blogg TILL Nouw: 1255421501"     Besök min nya blogg på; http://nouw.com/saralinnea   ...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 16:36


Jag har nu en stark favorit i Vitamin Well-serien och det är Sharp med smak av melon och som med alla andra sorter så är den sötat med stevia. Den här är verkligen supergod och inte lika ¨stark¨ av stevian som de andra är.    Om kaffe inte faller i...

Av Sara Pedersen - 15 mars 2015 15:31


Den här ansiktsmasken luktar utan tvekan tvättmedel men den gör sitt jobb och av denna så fick jag ingen reaktion vilket är väldigt konstigt med tanke på hur starkt den luktade.   Men mitt ansikte är rent iallafall så jag är relativt nöjd! Hade den l...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 20:50


Melodifestivalfinal, vin, glass och sjukt trevligt sällskap bjuds det på ikväll. Med magen full av tacos så sitter vi här i soffan allihopa och har det bara mysigt! ...

Av Sara Pedersen - 14 mars 2015 18:23


Fastän jag ser sjukt bitchig ut på bilden så tycker jag att jag har prickat in vårlocken! Trenchcoat, en färgglad sjal, solbrillor och en touch av rosa på både läppar och naglar, Lovely! Toppar det med rosa och svarta springskor,  haha.    ...

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards