Senaste inläggen
Detta är nog det mest perfekta mellanmålet som jag ätit någonsin. Att banan och jordnötssmör kompletterar varandra är ett välkänt faktum och det är både mättande och nyttigt om man väljer en bra sorts jordnötssmör.
Detta är sjukt gott iallafall, är sjukt enkelt och går snabbt att göra. Helt perfekt för den som har lite brottom eller som inte vill lägga ner så mycket tid på ett mellanmål.
Julstjärnor i små, söta krukor och nya koppar ger en mysig julkänsla!
Nu har jag nog lyckats att få en någorlunda julstämning på rummet iallafall.
Så gosigt!
Hallå ni fina! Hur har ni haft det de senaste dagarna? Själv så har det verkligen varit upp och ner för att jag varvar mellan att må bra och må skit rent ut sagt då något virus eller liknande vägrar att ge med sig.
Så denna dag ( och imorgon ) består av vila, vila och mer vila så att jag kan bli frisk någon gång för jag vill absolut inte vara sjuk under julen.
Snart är även denna dag slut och imorgon väntar ännu en dag på kontoret och just nu kan jag inte säga att det lockar när man ligger nergosad under filten med en kopp te och fryser ända in i märgen... Meeeen som tur är så har vi nu varm choklad som man får gå och ta av och det gör vardagen lite bättre.
Snart är det fredag igen och det blir nog första helgen på sjukt länge som jag verkligen inte har något planerat och bara ska ta det lugnt. Eller kanske inte med tanke på att det är helgen innan jul.
Min senaste besatthet har blivit varm choklad, och helst med grädde och minimashmallows.
Det blev en kopp igår, en idag och det blir förmodligen en imorgon med, hihi.
Säga vad man vill men det hör vintern till!
Detta kändes som ett litet sätt att piffa upp den populära, traditionella men ack så tråkiga knäcken. Sötma och sälta är alltid bra att balansera så att det inte blir så sliskigt så då tänkte vi; varför inte bara tillsätta pistagenötter? Jag hade först tänkt mig att man skulle hacka nötterna och ha som ett sorts strössel men att ha dem hela var rätt så gulligt så vi gjorde så istället.
Har ni några tips på hur man kan piffa upp sitt julgodis? Dela gärna med er!