Alla inlägg under juni 2012

Av Sara Pedersen - 20 juni 2012 22:41

tja era nattsuddare, eller nja kanske inte nattsuddare, det är inte så sent än    men jag ska strax sova i allafall, är helt slut efter dagens arbete, och det fortsätter imorgon och förmodligen över hela midsommar... inte så roligt.

Sitter och kollar på comedy central men jag tycker inte att det är något roligt så jag kan lika gärna sova istället.

Imorgon kommer jag att skriva ett inlägg om fördommar, spekulationer och rykten om rödhåriga och hur jag har upplevt hur det är att vara rödhårig. Hade tänkt försöka få fram om vad ni tycker om rödhåriga. Jag har genomsökt internet och blivit både chockad, ledsen, upprörd och lite road faktiskt om vad folk tycker om rödhåriga, det som jag var mest chockad över var att läsa folks åsikter om att rödhåriga människor ( tjejer som killar ) skulle vara det vidrigaste som vandrar på planeten.. yay, lucky me..

Men som sagt

Tänkte slänga ut en fråga nu då för att få igång en diskution: Vad tycker ni om rödhåriga?

Pratar om det imorgon. Delta gärna i diskutionen   Kom med era åsikter och tankar, eller ni kanske inte vågar?  

Jaja, vi får se vilka som vågar säga vad de tycker.

Nu äntligen har äntligen stand up-programmen börjat så nu tänker jag sitta och skratta lite för mig själv innan det blir att sova. Och så får vi väl se vilka som vågat ta del av ämnet RÖDHÅRIGA imorgon när jag berättar om mina åsikter, tankar och upplevelser.     

Av Sara Pedersen - 20 juni 2012 19:12

Det är ändå bara fel..

Känns ju kul att hålla på i sju timmar och sen bara få höra vad man gjort fel.. 

Man blir faktiskt lite ledsen...





           

Av Sara Pedersen - 20 juni 2012 15:28

Hej på er   

Sitter vid datorn en snabbis och tar en paus från målandet, är helt slut, vi har målat i flera timmar och lyssnat på samma skiva 6 gånger.. är så trött nu att jag garanterat skulle somna om jag lägger mig ner.

Vaknade till imorse och trodde att det var mitt på dagen för det var så extremt ljust ute, kollade på klockan.. 4.08? var ju tvungen att hänga upp en filt för fönstret för att kunna somna om igen.. skojar inte, det var extremt ljust då.


 

Ja, såhär ljust var det klockan fyra imorse   

Och bara för att det varit fint väder idag så har vi varit inne och målat. vi har målat några timmar nu och är helt slut. Jag stod och målade i bara shorts och bh och tur var det för jag fick färg på benen, armarna, över händerna, mellan brösten, i ansiktet och på magen.. jag fick med andra ord färg överallt..   

Nu ska jag sitta och vila en stund innan vi fortsätter.

Av Sara Pedersen - 19 juni 2012 16:07

Idag har det inte varit en slappdag och det känns sjukt bra!  
Var uppe tidigt, eller ja.. tidigare i allafall, klockan var väl halv tio och grannen drog igång gräsklipparen.. då kände jag mig lite mordisk   men det var inte så farligt, det var en mysig morgon idag och jag hoppas på flera sådana  
gick upp, dushade, tog hand om disken och sen efter det så började jag baka. Det blev två kladdkakor och förhoppningsvis blev det lite kladdiga också.



Och medan jag passade kakorna så fick Tobbe sticka upp på stan och fixa en present så han skaffade en blomma och sen stack jag och köpte jordgubbar. Så när gästerna kommer blir det kladdkaka med grädde och jordgubbar  
När jag kom hem diskade jag undan igen och sen när mamma kom hem fick jag packitera köttfärs som ska frysas.
Sen lade jag mig lite på en filt i gräset och njöt någon minut i solen innan den uppslukades av de själviska molnen.. grrrr.. usch för moln..
Nu kom pappa hem, borde väl gratta honom på födelsedagen nu  
See ya later guys      

Av Sara Pedersen - 18 juni 2012 14:08

Seriöst.. det är nästan så jag vill tillbaka till skolan när det är såhär.. regn, regn, regn åter regn och ständig åska.. hur kul är det på en skala? Men allvarligt, hur kul är det att vakna till det här varenda morgon?




Det blir väldigt tråkigt efter ett tag... jag vill ha sol...

plus att jag längtar så efter sällskap så det är inte sant.. saknar mina kompisar... och det har bara gått tio dagar av lovet.. vi har lov i tio veckor.. om det fortsätter med det här vädret kommer jag att gå sönder, det ska ju bli halvdåligt väder den här veckan fram till midsommarafton sen på lördag och söndag ska det tydligen bli dåligt väder igen..   

Borde man flytta utomlands kanske? 

Av Sara Pedersen - 17 juni 2012 15:15

Ja, jag behöver nog faktiskt det... jag kan inte fortsätta att sova till efter elva varenda dag, då har ju halva dagen passerat.. mitt alarm är hemsk om jag ställer det fel.. den signalen ger mig en hjärtattack när den går igång med jag måste ha alarmet igång imorgon.. Det jag såg fram emot med lovet var att jag skulle få sova och inte behöva ha alarmet igång men nu har jag i princip vänt på dygnet och jag vill inte sova bort lovet... plus att jag ska få lite gjort imorgon    jag ska bland annat baka    på tisdag ska jag också baka och så ska vi ha fika och sen på onsdag så ska jag måla om hallen.. vilket då innebär att det slutar med att det är mer färg på mig än på väggen   jag ska få måla mycket i sommar och tapetsera för den delen så jag kommer ha målarfärg över hela mig och tapetklister i hela håret   det spelar ju ingen roll hur försiktig jag är, det är bara förutbestämt att jag ska bli nerfläckad och nerkletad  

Men för att kunna gör det och tjäna in lite i sommar så måste jag börja gå upp tidigare.. suck..  

Bara att sätta alamet då...




Ska börja gå upp vid senast halv nio hädan efter.. få lite rätsida på dygnet eller vad säger ni?  

Annars så sitter jag mest och spelar gitarr och arbetar lite hemma.. och jag byter naglarna.. och det gör ont   

De som säger att det inte gör ont att bryta naglarna har aldrig brutit en nagel.. och speciellt inte långt in heller.. mina har gått av så långt in det bara går tror jag och har bara långa naglar på två fingrar på varje hand... det suger..

Nä, nu ska jag nog sätta mig och leka lite med gitarren tror jag  

Hade tänkt göra ett till inlägg ikväll.

Stay tuned guys, see ya later     

Av Sara Pedersen - 16 juni 2012 14:48

Nja... rättare sagt tolvsovare skulle jag nog säga. Slocknade runt 20 över två igår natt och jag sov väldigt länge...  vaknade vid elva och hörde hur det ösregnade och då så lade jag mig ner igen och sov till halv ett... usch, hus skamligt är inte det?..  

Men vi hade det riktigt trevligt igår, vi åt på En Och En Halv och satt där i två timmar eller något sådant, det var väldigt mysigt och maten var riktigt gott. Hade inte ätit där fören igår  

Och efterrätten var extremt fin, eller hur?   


 

Sen åkte vi ut till Vbyn och var där resten av kvällen, det var väldigt trevligt. Fick sitta och spela lite piano och vi satt och pratade. Väldigt trevligt som sagt  

Hoppas att ni hade en bra kväll igår.  

Av Sara Pedersen - 15 juni 2012 17:50

Idag har jag varit duktig, har jobbat in lite idag hoppas jag. Känns bra att jobba under sommaren ändå för då har an ju iallafall något att göra   Vi har också varit och kollat på tapeter... det var inte såkul för vi kan inte alls komma överens.. så det slutade med att jag satte mig i en stol och lyssnade på musik medan de andra fortsatte kolla. Jag håller på att lyssna sönder en jättefin låt och det är så synd, jag måste lägga ifran mig musiken en stund tror jag. Men låten är ju sååå fiiin. 

Jag har kommit in i en period då jag lyssnar på mycker instrumental musik och När jag började lyssna på soundtracket till August Rush igår så mindes jag en av de mest fina scenerna i den filmen då de spelar låten Dueling Guitars och det är såå bra. tänkte att ni skulle få se/ höra  

Först med själva scenen då då.



Och sen bara själva låten för er som inte vill höra pratet emellan



Sådär, nu har ni fått lite musik för kvällen. Vi ska snart kidnappa pappa ut på middag ( hoppas jag för nu är jag väldigt hungrig.. )

Det har varit sådant fint väder idag och jag har försökt vara ute så mycket jag kunnat. Det ska ju tydligen bli dåligt väder imorgon igen... hoppas inte på det...

Det var allt för nu, stay tuned  

See ya later guys     

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards