Alla inlägg under november 2014

Av Sara Pedersen - 21 november 2014 23:07

Som sagt så var jag och Nico på bio ikväll och det var riktigt trevligt bortsätt från några småtjejer som aldrig slutade prata och vars telefoner ringde flera gånger under filmen.   Men utöver det så var det jätteroligt att få träffa henne igen och vi pratade om en massa saker. Så blir det när man inre kan ses så ofta längre men de gånger som man väl ses så är det jätteroligt.   

 

Av Sara Pedersen - 21 november 2014 22:48

Det blev middag på stan med Nico innan vi skulle gå på bio och se första delen av sista delen av hungerspelen ( that sentence ) men eftersom jag hade ätit smörgåstårta hemma hos mormor och morfar innan som firade bröllopsdag så blev det en förrätt för mig.   
Bläckfiskringar med tsatsiki blev det då och det var riktigt riktigt mumsigt.   
   

Av Sara Pedersen - 19 november 2014 21:30

Utöver två julklappar ( som är väldigt hysh hysh    ) så köpte jag tre saker idag som kommer att göra vinterhalvåret lite bättre!   

First of all, den röda tekoppen som jag planerar att avnjuta en chialatte med, ett halsband med blommor som påminner om en blandning mellan prästkrage och edelweiss och ett tredje lite mer enkelt halsband med strass och en röd sten i mitten. Örhängena ska jag sälja om någon är intresserad.   Bilderna ligger helt tvärt om ordningen som jag nämnde dem dock.

                  

Av Sara Pedersen - 19 november 2014 20:45

 

Av Sara Pedersen - 19 november 2014 20:09

Snart är det fredag och det är alltid skönt, då är det helg och då ska jag sova och åka på kalas. Jag får se fram emot det så att humöret håller sig uppe. Har varit lite nere de senaste dagarna men det ska inte få stoppa mig från att göra det bästa jag kan av dagen! Och i och med det så blev det även lite minishopping idag och vad det blev får ni se i ett senare inlägg!   

 

Av Sara Pedersen - 18 november 2014 21:26

Denna månad så har jag inte haft någon wantieslista men det är en sak som jag vill ha nu och det är enjulröd tekopp. Jag har två stycken i samma modell men i en annan färg nu och nu såhär runt vinterhalvåret så känns rött helt rätt. Denna finns dock inte att beställa från nätet längre så jag får leta i alla Åhlensbutiker som jag är i närheten av i princip. Jag hade tänkt att jag skulle ta en kik under denna vecka då jag har rabattkuponger som går ut och vem vet, kanske hittar jag en julklapp eller två.   

 

Av Sara Pedersen - 18 november 2014 19:21

Vet ni hur bra det känns att ha en egen arbetsyta! Ett eget skrivbord som jag kan inreda hur jag vill. Bra känns det iallafall då vi idag gjorde den första flytten. I december så får jag förmodligen en ny plats då jag är anställd under en kortare period men tills dess så har jag min lilla hörna.  

Lite smått rörig men fullkomligt underbar.  

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards