Alla inlägg under november 2014

Av Sara Pedersen - 17 november 2014 20:09

This would be lovely   

 

Av Sara Pedersen - 16 november 2014 19:42

Söndag kväll och jag varvar ner med en kopp te och några avsnitt av Ghost Adventures, har ni sett det? Riktigt kusligt är det iallafall. Ständig gåshud kan jag lova!

Annars så håller jag på och letar efter lite recept då jag även i år ska sälja lite godsaker på julmarknaden och än så länge så har jag bestämt mig för mintchokladbiskvier och daimbiskvier, mums.   

Imorgon så ska jag till praktiken efter mina sjukdagar och det ska bli så roligt att träffa alla igen!

 

Av Sara Pedersen - 15 november 2014 16:25

Har ordnat upp en bädd av kuddar och filtar, tänt doftljus ( och led ljus ) och har unnat mig en chailatte.
Ska alldeles strax ta mig i kragen och fixa ögonbrynen men en liten stund till kan vara kvar i min myshörna.

Av Sara Pedersen - 14 november 2014 17:45

Har man något smaskigt i handen så är vi helt plötsligt bästisar!

Men tyvärr gosen så var denna min.   Och eftersom att Raspberry Chocolatey Chunk är en Greek Style från Ben&Jerry's så är den inte heller lika mastig och det är väldigt uppskattat när man har ätit något innan man vill avnjuta lite glass.   

Idag avnjöts glassen med en ansiktsmask, den sjunde säsongen av Supernatural och en dreglande vovve, hur gosigt som helst!

        

Av Sara Pedersen - 14 november 2014 16:57

Om jag skulle följa rekommendationerna för dessa och använda en varje vecka så skulle jag ha ansiktsmasker i nästan ett halvår, haha. Nej, men det ser ut som jag kan ha många gosdagar med ansiktsmasker i alla fall och eventuellt slänga in några extra i några julklappar.   

 

Av Sara Pedersen - 14 november 2014 16:35

Äntligen vänder det och tillslut så börjar det faktiskt att kännas bra i kroppen igen, nu kan jag iallafall gå nerför trappan utan att få hjärtklappning och andnöd.   Bara väntar på att jag ska få ett energiöverskott så att jag kan göra något roligt för jag har varit så otroligt uttråkad under de senaste dagarna. Jag vill shoppa något så otroligt bara för att få något att göra, eller baka något gott.... eller varför inte åka bergochdalbana... det är också roligt, hihi.   

En annan sak som också tyder på att sjukdomen sakta men säkert drar sig tillbaka är att jag är något så otroligt hungrig och ikväll blir det tacos, can't wait!

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards