Alla inlägg under november 2014

Av Sara Pedersen - 13 november 2014 16:53

 

Av Sara Pedersen - 13 november 2014 14:51

Japp, ni läste helt rätt och det är nog den bästa frukosten när man är sjuk. Inget rår på feber som glass och lite supernatural till det skadar inte heller.    Om febern kunde försvinna helt så vore även det toppen.

 

Av Sara Pedersen - 12 november 2014 21:14

Från en som i princip bara använder leggins så kan jag intyga om att detta är helt sant!   

    

Av Sara Pedersen - 12 november 2014 18:35

Feber har satt stopp för mig idag och då är inte mat riktigt något som lockar. Så då fick jag tillfälle att prova ett recept jag hittat på hasselnötssmothie med banan som jag tänkt att jag skulle ha provat i flera dagar nu.

Till ett glas av denna smoothie behöver du:


1 banan

2 dl hasselnöt- och risdryck från gogreen

2 msk honung 

2 msk citronsaft


Jg toppde även med lite pistagenötter och om ni vill ha den mindre syrlig ( då citronen lätt tog överhand ) så minska bara ner på citronsaften.

 

Av Sara Pedersen - 12 november 2014 18:23

 

Av Sara Pedersen - 11 november 2014 21:17

Av någon bisarr anledning så fungerar plötsligt inte mitt bildgalleri längre så det blir mobiluppdatering nu framöver till det att det fungerar igen, alternativt att jag kanske kan få låna en annan dator.
Påtal om saker som helt plötsligt inte fungerar så sprack mitt mobilskal idag så det var ju bara att kasta och plocka fram reservskalet... lite jobbigt då då när det inte har kortfack..
Själv känner jag mig lite som ett sprucket mobilskal med ständig huvudvärk och just nu ont överallt ända ut till naglarna så nu blir det tidigt i säng och hoppas att man känner sig bättre imorgon. Och eftersom jag ser ut att ha blivit påkörd av ett tåg idag ( och att jag nyligen klippt av en decimeter av håret ) så får ni en bild från i lördags.
Pussar och kyssar!

Av Sara Pedersen - 11 november 2014 20:09

Som alltid när det kommer en ny smak med aloe vera så är jag inte alltför långt efter med att testa den. Denna gång så är det fläder som fångat mitt intresse men jag tycker nog att de fegat lite på själva flädersmaken för den smakar mest citron. Det positiva med det är att den är väldigt fräsch! 

Av Sara Pedersen - 10 november 2014 21:15

Att jag älskar raggsockor är ingen hemlighet och fär någon dag sedan så fick jag syn på dessa gosiga kreationer och de är så söta att jag blir nostalgisk. De har bollar!   

Nu vet ju jag att jag faktiskt kommer att få ett par sådana här till jul och jag längtar, har aldrig haft raggsockor med bollar förut, hihi,   Och att de har gummipluttar under fötterna är helt perfekt för det är snorhalt att gå med sockor på våra golv.

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards